Rohnson R-91110

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Odvlhčovače vzduchu

Odvlhčovač vzduchu doporučená velikost místnosti 45 m2, odvlhčovací kapacita 10 l/den, objem nádoby 2 l, hlučnost 37 dB, čištění vzduchu, regulace výkonu, časovač, anti-freeze, ionizace, displej, automatické vypnutí, automatické odvlhčování, systém "turbo" pro sušení prádla a indikace plného zásobníku, ...viac

Na skladě Zobrazit cenu včetně dopravy

Nejoblíbenější produkty v kategórií Odvlhčovače vzduchu

Popis

Odvlhčovač vzduchu doporučená velikost místnosti 45 m2, odvlhčovací kapacita 10 l/den, objem nádoby 2 l, hlučnost 37 dB, čištění vzduchu, regulace výkonu, časovač, anti-freeze, ionizace, displej, automatické vypnutí, automatické odvlhčování, systém "turbo" pro sušení prádla a indikace plného zásobníku, hmotnost 10 kg Odvlhčovač vzduchu Rohnson R-91110 True Ion& Air Purifier se lehce vypořádá s vysokou vlhkostí v domácnosti, která ve většině případů vyvolává množení bakterií a tvorbu plísní, což může nepříznivě ovlivnit váš zdravotní stav i kvalitu života v domácnosti. Kromě zbavení vás nadměrné vlhkosti zároveň vzduch umí dokonce i vyčistit. Tento přenosný odvlhčovač vzduchu Rohnson je skvělý pro bytové i nebytové prostory do velikosti plochy 45 m2. O jeho dobrém výkonu vypovídá i kapacita odvlhčování 10 l/den. S nádobou na sbírání kapaliny o objemu do 2 l si vystačíte při využívání čas od času bez povinnosti výměny. Další výhodou je i bezmála.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Odvlhčovače vzduchu Rohnson, nejprohlíženější produkty Rohnson nebo nejlevnejší Odvlhčovače vzduchu.

Reklama