AEG Mastery BES351110M, nerez.Dnes již nepostradatelným pomocníkem v každé kuchyni je pečicí trouba. Nebo si dovedete představit připravovat pokrmy bez ní? Bylo by to obtížné, viďte. Proto si vyberte například vestavnou troubu AEG Mastery BES351110M a uvidíte, jakou budete mít z pečení radost. Tuto vestavnou ...
AEG Mastery SteamBake BEB351110M.Trouba SteamBake je vybavena tlačítkem, kterým zahájíte pečení s přidáním páry. Díky páře je těsto na povrchu vlhké, čímž se vytvoří zlatavá a křupavá kůrka, zatímco střed zůstane měkký a vláčný.Efektivní využívání energie znamená i efektivní vaření: nový systém proudění ...
vestavná parní trouba.. objem 71 l.. komfortní zavírání dvířek.. výsuvné teleskopické rošty.. technologie SteamBake.. teplotní sonda.. dálkové ovládání a aplikace My AEG Kitchen.. displej EXPlore s dotykovými tlačítky.. rychlé zahřátí.. katalytické čištění.. dětská pojistka.. halogenové osvětlení.. chladicí ...
vestavná pečící trouba.. energetická třída A.. objem 70 l.. horkovzdušná trouba s kruhovým topným tělesem.. 2 teleskopické výsuvy.. TFT displej.. parní čištění.. funkce Steamify – automatické nastavení páry.. možnost propojení s mobilní aplikací.. teplotní sonda.. možnost pečení na 3 úrovních najednou.. ...
Vestavná trouba energetická třída A++, objem 70 l, gril, kruhové topné těleso, spodní ohřev a ventilátor, dotykové ovládání, termosonda a tlumené zavírání dvířek, čištění trouby parní, V׊×H 59,4 × 59,5 × 56,7 cm, nerezová.
vestavná pečicí trouba.. energetická třída A+.. objem 71 l.. horkovzdušná trouba s topným tělesem.. teleskopický výsuv plechů.. displej.. pyrolytické čištění.. teplotní sonda.. povrchová úprava proti otiskům prstů.
Trouba vestavná s parní funkcí, AEG Mastery SteamBake BPK556360M, Šířka (cm): 60, En.třída: A+, Technologie: SteamBake, Samočištění: Pyrolytické, Vnitřní objem (l): 71, Ovládaní: Zasunovací ovladače, barevný LED displej, Teleskopické výsuvy: Ano, Teplotní sonda: Ano, SoftClosing: Ano, Barva: Nerez s ...
Trouba SteamBake je vybavena tlačítkem, kterým zahájíte pečení s přidáním páry. Díky páře je těsto na povrchu vlhké, čímž se vytvoří zlatavá a křupavá kůrka, zatímco střed zůstane měkký a vláčný.