Eta Crystela Premium 9153 90000

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Rychlovarné konvice

ETA CRYSTELA PREMIUM Rychlovarná konvice Skleněná rychlovarná konvice Crystela Premium s příkonem 2200 W a regulací teploty od 40 do 100 °C je ideální pro přípravu nejrůznějších čajů, instantních nápojů, jídel i dětské stravy. Konvice pojme až 1,5 l vody a zajišťuje velmi rychlý ohřev. Před ohřevem jednoduše ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Rychlovarné konvice

Popis

ETA CRYSTELA PREMIUM Rychlovarná konvice Skleněná rychlovarná konvice Crystela Premium s příkonem 2200 W a regulací teploty od 40 do 100 °C je ideální pro přípravu nejrůznějších čajů, instantních nápojů, jídel i dětské stravy. Konvice pojme až 1,5 l vody a zajišťuje velmi rychlý ohřev. Před ohřevem jednoduše zvolíte požadovanou teplotu – váš čaj či pokrm tak bude mít tu správnou chuť a udrží si své živiny a potřebné vitamíny.

  • 40 °C = dětské kaše
  • 60 °C = horké nápoje
  • 70 °C = zelené čaje
  • 80 °C = bílé čaje
  • 100 °C = černé, bylinné čaje
Konvice se po dosažení zvolené teploty automaticky vypne a díky funkci KEEP WARM dokáže vodu v dané teplotě i udržet. Chytré vychytávky Důležitým a nadstandardním prvkem je odnímatelné nerezové sítko na čaj uzpůsobené pro použití přímo v konvici. Napájecí kabel je možno svinout a uschovat do podstavce konvice. S údržbou si není třeba lámat hlavu. Rychlovarná konvice Crystela Premium má topné těleso skryté pod rovným nerezovým dnem, a tak je před usazováním vodního kamene chráněno. Mezi ochranné prvky konvice patří bezpečnostní pojistky, které se aktivují při nebezpečí přehřátí, v případě chodu na prázdno nebo při odejmutí z podstavce.Technické parametryObjem (L)1.5Příkon (W)2200MateriálSkloRegulace teplotyAnoFiltrOmyvatelnýVýška (cm)26Šířka (cm)24Hloubka (cm)21BarvaNerezováKategorie produktuRychlovarná konviceStav produktuNovýZáruka pro spotřebitele (měsíců)24Záruka pro firmu (měsíců)24.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Rychlovarné konvice Eta, nejprohlíženější produkty Eta nebo nejlevnejší Rychlovarné konvice.

Reklama