99% čokoláda so silným, čisto horkým chuťovým nástupom. Konzistencia je hladká, čokoláda má výrazný a dlhý chuťový dozvuk a je jemne korenistá.
Vysokoprocentní – 55% – mléčná čokoláda. Příjemně máslově hlaďounká. 55% mléčná čokoláda je ideální lahůdka pro ty, kdo se nechtějí rozhodovat, zda mají radši hořkou nebo mléčnou čokoládu. Mléčná čokoláda s takto vysokým obsahem kakaových bobů má v sobě totiž obojí: jak výraznou a pestrou kakaovou chuť ...
Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných na ostrově Jáva v Indonésii. Konzistence hlaďounká s chuťovými tóny karamelu a kondenzovaného mléka. 65% mléčná čokoláda je ideální lahůdka pro ty, kdo se nechtějí rozhodovat, zda mají radši hořkou nebo mléčnou čokoládu. ...
Belgické pralinky bez přidaného cukru, slazené maltitolem (přírodní sladidlo). Pralinky jsou vhodné pro diabetiky a pro všechny, kteří se rozhodli příjem cukru omezit. Jsou vyrobeny z kakaových bobů z nejlepších plantáží a mají vysoký obsah kakaa.
Praclíky – hmotnosť 500g, ekologické balenie Preclíky Bery Jones Preclíky v mléčné čokoládě 500 g Dozlatova upečený jemně slaný preclík politý slaďoučkou mléčnou čokoládou? Tak tuhle souhru chutí si rozhodně nesmíte nechat proklouznout mezi prsty. Vaše chuťové pohárky by vám to neodpustily. Hlavní přednosti ...
100% čokoláda. Pouze pro otrlé povahy! Silně hořko-kyselá chuť.
Čokoláda má velmi příjemnou klouzavou konzistenci. Zemitá, mechová, plná chuť se špetkou rumu. Kakaové boby, z nichž je připravena tato 75% čokoláda, pocházejí z Kuby.
Chuťově pestrá čokoláda s výraznou zemitostí a kořeněnými tóny skořice. V závěru se objevují i jemné ovocné tóny. Kakaové boby, z nichž je tato delikátní čokoláda připravena, pocházejí z Haiti.
Čokoládu Francois Pralus Madagascar doporučujeme nechat velmi zvolna rozpouštět na jazyku – možná se totiž dočkáte překvapení až v této 100% čokoládě, která neobsahuje ani zrnko cukru, objevíte sladké ovocné tóny. Získaná ocenění z mezinárodních soutěží: bronzová medaile, International Chocolate Awards, ...
Čokoláda je chuťově vyvážená s velmi jemnou hořkostí a příjmnou ovocitostí. Konzitence je tradičně velmi jemná až sametová a dochuť mimořádně dlouhá. Kakaové boby pocházejí z oblasti Madre de Dios v povodí Amazonky v Peru.
Výběrová čokoláda Bean-to-Bar, kakao odrůdy Criollo s lískovými ořechy a třtinovým cukrem. Bez palmového oleje, mléka a konzervantů. Vyrobeno na Slovensku.
Whole milk Chocolate Drops jsou kousky mléčné čokolády bez přidaného cukru, které jsou slazené pouze přírodním sladidlem xylitol. Jsou ideální na pečení cookies, muffinů, výrobu čokoládových polev, domácího müsli, ale hodí se i na ochucení kaše nebo jogurtu.