Belgické pralinky bez přidaného cukru, slazené maltitolem (přírodní sladidlo). Pralinky jsou vhodné pro diabetiky a pro všechny, kteří se rozhodli příjem cukru omezit. Jsou vyrobeny z kakaových bobů z nejlepších plantáží a mají vysoký obsah kakaa.
Čokoládu Francois Pralus Madagascar doporučujeme nechat velmi zvolna rozpouštět na jazyku – možná se totiž dočkáte překvapení až v této 100% čokoládě, která neobsahuje ani zrnko cukru, objevíte sladké ovocné tóny. Získaná ocenění z mezinárodních soutěží: bronzová medaile, International Chocolate Awards, ...
Čokoláda je chuťově vyvážená s velmi jemnou hořkostí a příjmnou ovocitostí. Konzitence je tradičně velmi jemná až sametová a dochuť mimořádně dlouhá. Kakaové boby pocházejí z oblasti Madre de Dios v povodí Amazonky v Peru.
White Chocolate Drops jsou kousky bílé čokolády bez přidaného cukru, které jsou slazené pouze přírodním sladidlem xylitol. Jsou ideální na pečení cookies, muffinů, výrobu čokoládových polev, domácího müsli, ale hodí se i na ochucení kaše nebo jogurtu.