75% čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných odrůdy Trinitario na Trinidadu. Konzistence je sametově hladká.
Čokoláda je chuťově vyvážená s velmi jemnou hořkostí a příjmnou ovocitostí. Konzitence je tradičně velmi jemná až sametová a dochuť mimořádně dlouhá. Kakaové boby pocházejí z oblasti Madre de Dios v povodí Amazonky v Peru.
Vysokoprocentní – 55% – mléčná čokoláda. Příjemně máslově hlaďounká. 55% mléčná čokoláda je ideální lahůdka pro ty, kdo se nechtějí rozhodovat, zda mají radši hořkou nebo mléčnou čokoládu. Mléčná čokoláda s takto vysokým obsahem kakaových bobů má v sobě totiž obojí: jak výraznou a pestrou kakaovou chuť ...
Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných na ostrově Jáva v Indonésii. Konzistence hlaďounká s chuťovými tóny karamelu a kondenzovaného mléka. 65% mléčná čokoláda je ideální lahůdka pro ty, kdo se nechtějí rozhodovat, zda mají radši hořkou nebo mléčnou čokoládu. ...
100% čokoláda. Pouze pro otrlé povahy! Silně hořko-kyselá chuť.
Čokoláda má velmi příjemnou klouzavou konzistenci. Zemitá, mechová, plná chuť se špetkou rumu. Kakaové boby, z nichž je připravena tato 75% čokoláda, pocházejí z Kuby.
Chuťově pestrá čokoláda s výraznou zemitostí a kořeněnými tóny skořice. V závěru se objevují i jemné ovocné tóny. Kakaové boby, z nichž je tato delikátní čokoláda připravena, pocházejí z Haiti.
99% čokoláda so silným, čisto horkým chuťovým nástupom. Konzistencia je hladká, čokoláda má výrazný a dlhý chuťový dozvuk a je jemne korenistá.
White Chocolate Drops jsou kousky bílé čokolády bez přidaného cukru, které jsou slazené pouze přírodním sladidlem xylitol. Jsou ideální na pečení cookies, muffinů, výrobu čokoládových polev, domácího müsli, ale hodí se i na ochucení kaše nebo jogurtu.
Dark Chocolate Drops jsou kousky tmavé čokolády bez přidaného cukru, které jsou slazené pouze přírodním sladidlem xylitol. Jsou ideální na pečení cookies, muffinů, výrobu čokoládových polev, domácího müsli, ale hodí se i na ochucení kaše nebo jogurtu.