Kličko

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Sportovní a hobby filmy DVD

Podívejte se na detailní portrét dvou výjimečných sportovců, ale především bratrů, Vitalije a Vladimíra Kličkových. Sledujte jejich osudy a kariéru během dětství na socialistické Ukrajině, v dobách jejich tvrdých boxerských začátků i ve chvílích, kdy se z nich staly mezinárodní sportovní legendy. Prožijte ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Sportovní a hobby filmy DVD

Popis

Podívejte se na detailní portrét dvou výjimečných sportovců, ale především bratrů, Vitalije a Vladimíra Kličkových. Sledujte jejich osudy a kariéru během dětství na socialistické Ukrajině, v dobách jejich tvrdých boxerských začátků i ve chvílích, kdy se z nich staly mezinárodní sportovní legendy. Prožijte s nimi úspěchy i dílčí nezdary, zlá období i triumfální návraty, stejně jako jejich vzájemné konflikty. Příběh bratrů – boxerů upoutá a inspiruje sportovní fanoušky i ty, kteří dosud nikdy nespatřili ring. Film Sebastiana Dehnhardta, režiséra nominovaného na Cenu Emmy®.Bonusy:.Z natáčení filmu Kličko.Tréninková akademie.Vladimír vs. David Haye a další….

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Sportovní a hobby filmy DVD, nejprohlíženější produkty N/A nebo nejlevnejší Sportovní a hobby filmy DVD.

Reklama