Sogo SS-10540

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Stolní trouby na pečení

Mini trouba příkon 1500 W, objem 35 l, časovač, barva černá a šedá, rozměry: × × (V׊×H) Přemýšlíte nad pořízením mini trouby? Mini trouba SOGO SS-10540 poskytuje objem 35 litrů a mnoho funkcí. Maso i další jídla z grilu si teď můžete připravit i v troubě, a to díky grilovací funkci. Máte málo času a ...viac

Je nám líto. Tento produkt neni aktuálně v nabídce žádného e-shopu na Pricemánii.

Nejoblíbenější produkty v kategórií Stolní trouby na pečení

Popis

Mini trouba příkon 1500 W, objem 35 l, časovač, barva černá a šedá, rozměry: × × (V׊×H) Přemýšlíte nad pořízením mini trouby? Mini trouba SOGO SS-10540 poskytuje objem 35 litrů a mnoho funkcí. Maso i další jídla z grilu si teď můžete připravit i v troubě, a to díky grilovací funkci. Máte málo času a musíte péct víc jídel najedou? Díky pravému horkému vzduchu můžete péct s použitím několika plechů naráz, nedochází tak k promíchání chutí. Součástí příslušenství je také grilovací mřížka a grilovací rožeň. Příkon mini trouby činí 1500 W. Nejvyšší nastavitelná teplota trouby je 230 °C. Zásadní funkce mini trouby SOGO SS-10540 SOGO SS-10540 snadno připraví jídlo na grilu Disponuje funkcí časovače, který za vás pohlídá čas potřebný k pečení Objem mini trouby SOGO: 35 l Ohřeje se až na 230 °C.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Stolní trouby na pečení Sogo, nejprohlíženější produkty Sogo nebo nejlevnejší Stolní trouby na pečení.

Reklama