Lyofilizovaný ananas je křupavý, mrazem sušený ananas bez přidaného cukru. Díky tomu si zachovává všechny důležité živiny, vlákninu, vitamíny a minerální látky, ale také čerstvou chuť a neodolatelnou vůni. Vychutnejte si ho jako zdravý křupavý snack, součást vydatné snídaně, nebo při přípravě vašich ...
Banány lyofilizované jsou křupavé mrazem sušené banány, které si vás získají svou jedinečnou chutí a vůní. Lyofilizace je hluboké mražení při velmi nízkém tlaku, díky čemuž zůstává ovoce plné živin, vitamínů a minerálů. Mrazem sušené banány jsou ideální na pečení, vaření či zdravé mlsání.
Vynikající jemné, křupavé a voňavé plátky vybraných plodů zralých jahod, které byly po sběru ošetřeny lyofilizací neboli mrazem.
Maliny 100 g Wolfberry jsou vynikající jemné, křupavé a voňavé celé plody malin, které byly po sběru ošetřeny lyofilizací neboli mrazem. Ovoce sušené hlubokým mrazem za velmi nízkého tlaku si zachovává maximum vitamínů, minerálů a dalších nutričních látek, navíc chutná a voní jako čerstvé plody, takže ...
Lyofilizace je odborný název pro sušení potravin mrazem, díky čemuž se zachová výrazně větší množství živin než při klasickém sušení horkým vzduchem. Švestka je plodem slivoně švestky, která je hojně rozšířena po celém mírném pásu severní polokoule.
Rakytník řešetlákový (Hippophae rhamnoides) je dřevina s trnitou kůrou. Jeho plody jsou obvykle oranžové až červené (podle množství karotenoidů), jejich chuť závisí na množství sacharidů, takže může být od sladké až po trpkou a kyselou. Bobule jsou o něco větší než borůvky a jejich sklizeň probíhá po ...
Historické kořeny slunečnice sahají do Mexika a Peru, kde se po staletí semínka z nich získaná stala přirozenou složkou stravy Inků. Ve Středomoří se slunečnice objevily v 16. století a postupně se rozšířily i na naše území.
Ořechy - natural, vícedruhové, kešu, lískové ořechy, mandle a vlašské ořechy, hmotnost: 150 g Změna barevného stylu šablony pro potraviny Studentská směs Seeberger 150 g Studentská směs Seeberger je ideální pochutinou na posezení s rodinou či přáteli, stejně tak je skvělá na svačinku. Složená je z lískových ...
Sušené ovoce jednodruhové, druh ovoce: mango, hmotnost: 100 g Změna barevného stylu šablony pro potraviny Mango plátky Seeberger 100 g Plátky manga Seeberger si skvěle vychutnáte samotné, přidat je ovšem lze také do müsli, jogurtu, kaše a ovocných salátů. Toto jedinečné ovoce si zamilujete pro jeho intenzivně ...
Sušení je tradiční způsob konzervování datlí. Datle jsou chutné samotné, využití ale mají i při pečení nebo přípravě dezertů. Jedná se o druh ovoce s výrazně sladkou chutí.
Sušené plody vinné révy. Chutné jsou samotné, lze je ale použít i při pečení a vaření. Mají výraznou sladkou chuť, která je silnější než u jiných druhů rozinek.
Sušené ovoce - brusinky, 100 g Změna barevného stylu šablony pro potraviny Allnature Brusinka (klikva) sušená 100 g Sušené brusinky Allnature představují skvělou pochoutku, kterou můžete libovolně přidat do snídaňových kombinací, ať už se jedná o kaše, jogurt či müsli. Hodí se také pro přípravu omáček ...
Goji jsou sušené plody kustovnice čínské, které obsahují 18 druhů aminokyselin, včetně všech osmi esenciálních (např. tryptofan či isoleucin) a až 21 stopových prvků. Goji jsou jedním z nejbohatších zdrojů karotenoidů ze všech známých plodů na zemi.
Lyofilizované banány jsou křupavé, mrazem sušené plátky banánů bez přidaného cukru. Díky tomu si zachovávají všechny důležité živiny, vlákninu, vitamíny a minerální látky, ale také čerstvou chuť a neodolatelnou vůni. Vychutnejte si je jako zdravý křupavý snack, součást vydatné snídaně, nebo při přípravě ...
Mrazem sušené ostružiny neboli lyofilizované ostružiny Allnature jsou oblíbenou sladkou pochoutkou, která zažene chuť na sladké a zároveň tělu dodá vitamíny, minerální látky a další cenné živiny. Zachování nutričních hodnot sušeného ovoce je způsobené šetrným procesem zpracování, kdy čerstvé ostružiny ...
Allnature Malina sušená mrazem 200 g Lyofilizované maliny, tedy maliny sušené mrazem, procházejí procesem, při kterém je ovoce prudce zmraženo a následně pomalu sušeno ve vakuu. Zde dochází k odstranění 95 % vody a také kyseliny octové.