Sanitas SUR 42

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Ultrazvukové čističe

Ultrazvuková čistička – celonerez, 43 kHz, rozměry 209 mm x 195 mm x 128 mm, časovač a automatické vypnutí, vyčistí hodinky, šperky, brýle, zubní protézy a rovnátka Ultrazvuková čistička určená pro domácí použití odstraní nečistoty usazené na povrchu předmětů. Základem čištění jsou vibrace vyvolané vysokým ...viac

Na skladě Zobrazit cenu včetně dopravy

Nejoblíbenější produkty v kategórií Ultrazvukové čističe

Popis

Ultrazvuková čistička – celonerez, 43 kHz, rozměry 209 mm x 195 mm x 128 mm, časovač a automatické vypnutí, vyčistí hodinky, šperky, brýle, zubní protézy a rovnátka Ultrazvuková čistička určená pro domácí použití odstraní nečistoty usazené na povrchu předmětů. Základem čištění jsou vibrace vyvolané vysokým kmitočtem, které si hravě poradí s prachem a malými usazeninami. Ultrazvuková čistička určená pro domácí použití odstraní nečistoty usazené na povrchu předmětů. Základem čištění jsou vibrace vyvolané vysokým kmitočtem, které si hravě poradí s prachem a malými usazeninami. Důkladně tak vyčistíte zlaté, stříbrné, kovové šperky, protézy, ortodontické aparáty, vodotěsné hodinky, mince, brýle a další věci. Stačí umístit předměty do držáku, zvolit si 1 z 5 přednastavených časů čištění a pozorovat celý proces přes průhledný horní kryt. Vše se odehrává v nerezové nádobě o objemu 550 ml.Klíčové vlastnosti ultrazvukové čističky Sanitas SUR.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Ultrazvukové čističe Sanitas, nejprohlíženější produkty Sanitas nebo nejlevnejší Ultrazvukové čističe.

Reklama