Teka HLC 844 C

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Vestavné pečicí trouby

Vestavná trouba energetická třída A+, objem 40 l, gril, horní ohřev, kruhové topné těleso, mikrovlnný ohřev, rozmrazování, spodní ohřev a ventilátor, 3vrstvé sklo dvířek, časovač, dětská pojistka a dotykové ovládání, čištění trouby vodou, V׊×H 45,5 × 59,5 × 55,9 cm, bílá Rádi byste svou kuchyní vybavili ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Vestavné pečicí trouby

Popis

Vestavná trouba energetická třída A+, objem 40 l, gril, horní ohřev, kruhové topné těleso, mikrovlnný ohřev, rozmrazování, spodní ohřev a ventilátor, 3vrstvé sklo dvířek, časovač, dětská pojistka a dotykové ovládání, čištění trouby vodou, V׊×H 45,5 × 59,5 × 55,9 cm, bílá Rádi byste svou kuchyní vybavili moderním spotřebičem? Vestavná trouba TEKA nabízí objem 40 l litrů a spoustu funkcí. Díky klasickému vzhledu je univerzální, který skvěle zapadá do všech kuchyní. Horní a dolní topné těleso zajistí v této vestavné troubě rovnoměrné propečení pokrmů. Je vybavena také kruhovým topným tělesem, teplota je tedy ve všech úrovních komory stejná. Ventilátor rozvádí teplý vzduch po celé troubě a urychluje tak pečení. Díky závěsnému roštu nebude pekáč nikdy v přímém kontaktu se stěnou. Elektrickou pečicí troubu zapojíte do elektrické sítě díky síťovému kabelu, který je obsažen v balení. Energetická třída A+ je známkou nízké spotřeby elektrické energie, což jistě.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Vestavné pečicí trouby Teka, nejprohlíženější produkty Teka nebo nejlevnejší Vestavné pečicí trouby.

Reklama