Kniha - Vlastní ovoce a zelenina, vajíčka i maso - Wohllebenovi radí, jak na to - autor Peter Wohlleben; Miriam Wohlleben, 272 stran, česky, Pevná s přebalem lesklá Vlastní ovoce a zelenina, vajíčka i maso - Wohllebenovi radí, jak na toWohllebenovi se zásobují sami a po více než 25 letech již vědí, ...
Již začátkem devadesátých let minulého století, tedy v době, kdy se ještě příliš nemluvilo o ekologizaci zemědělství, psal novinář Arnošt Tabach stati do časopisů o novém pohledu na pěstování zahradních plodin, rostlin a květin. Jeho články mají dodnes aktuální platnost. Kniha Arnošta Tabacha je logicky ...
Kniha - autor Joachim Mayer, 96 stran, česky, Brožovaná bez přebalu lesklá Tradiční ovocný strom, který ve dvou metrech nad zemí vytváří bohatou korunu, zabírá na zahradě plochu až 80 m2, proto se stále větší oblibě těší nejrůznější typy zakrslých, miniaturních a sloupovitých stromků, které se dají pěstovat ...
Čtenářům se předkládá kniha s vynikajícími ilustracemi již zemřelé malířky Jiřiny Kaplické. Kromě základního sortimentu rostlin zahrnuje i méně běžné, leč neméně krásné kultivary a druhy rostoucí volně v přírodě. Autorka, dlouholetá členka Svazu skalničkářů, zúročila své velké zkušenosti s pěstováním ...
Kniha - autor Daniela Straußová, 96 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Milovníci ptáků se v této knize dozví spoustu zajímavostí ze světa svých oblíbenců. Čtyři roční období a v každém krátké články o dění v ptačím světě. Kdy ptáci začínají svůj den, čím se v tomto období živí, kde a z jakého materiálu ...
Stavba pece na pizzu a chleba Jaroslav Závacký Chtěli byste si pochutnat na křupavém domácím chlebu nebo si upéct pizzu ve vlastní peci? Pak je tato kniha právě pro vás. V praktické příručce najdete návod na stavbu interiérových i venkovních pecí na chleba i na pizzu. Autor, který je zároveň jejich stavitelem, ...
Táto publikácia by isto nemala chýbať v knižnici žiadnej záhradkárskej rodiny. Je to kniha-pomocník, ktorý vám v mnohých prípadoch pomôže určiť, aká choroba ničí vaše ovocné stromy a kríky a ich úrodu. Pomôže vám definovať chorobu a to je prvý dôležitý krok k jej odstráneniu. Tu nájdete podrobný zoznam ...
Pestovanie zeleniny a ovocia láka čoraz viac ľudí u nás. Mnohí si chcú dopestovať vlastné plody, o ktorých vedia, že počas dozrievania neprešli spŕškou chemických postrekov a nie sú zdravotnou hrozbou pre deti i dospelých. Aj preto autorka, uznávaná slovenská odborníčka, obohatila toto vydanie pôvodnej ...
Další kniha z řady 50 rad mazaného zahradníka je tu! Tentokrát je zaměřená na zahrádky, ve kterých je potřeba šetřit místem, a o to lépe vše naplánovat a zařídit. Najdete tu tipy na uspořádání nejen rostlin, stromů či skleníku, ale třeba i na nejlepší místo pro gril, houpačku nebo posezení. Máte jen ...
Kosa je elegantní a vysoce účinný nástroj, který šetří přírodu, nezapáchá a nedělá příšerný hluk. Při každém sečení sekačkou nebo traktůrkem trávu rozemelete, vyženete nebo rovnou zabijete všechno živé, vytočíte odpočívající sousedy a rapidně si zkrátíte život. Třídíte odpad, kompostujete a chováte se ...
Název: Zelenina bez chémiePodnázev: Praktické rady záhradkáromEdice: Praktické rady záhradkáromAutor: Zoltán Tomašek; Ivan HričovskýJazyk: slovenský jazykNakladatelství: Plat4M BooksZnačka: Plat4M BooksDruh: KnihaVazba: Polotuhá flexoPočet stránek: 180V prodeji od: 11/2018Rozměry (výška x šířka x tloušťka): ...
Nebraňte fantazii v rozletu: buďte kreativní a nebojte se ukázat, co ve vás je. Jen tak budete mít doma něco originálního. Třeba dekorace, které nikdo jiný nemá, a věci, nad kterými se návštěvy s uznáním pozastaví. Využít starou věc nebo odpad a přetvořit ho v něco krásného je výzva a krásný cíl. Vylepšete ...
Vyhodit staré opotřebované věci není řešení! Buďte in a "upcyclujte"!Tato kniha vám ukáže nejen to, jak snadno lze starým věcem vrátit jejich původní lesk a funkčnost, ale navíc vám prozradí způsob, jak je můžete mávnutím kouzelného proutku důmyslně přetvořit na zcela nová a originální výtvarná díla!Více ...
Publikace vychází z dlouholetých zkušeností autora, jehož snahou bylo shrnutí rozptýlených poznatků o česneku do jednoho přehledu. Čtenář se tak seznámí s česnekem jako s kulturní rostlinou a jejími zvláštnostmi, jeho původem, historií, biologií, pěstováním a zpracováním, obsahovými látkami podmiňujícími ...