Pohanka v BIO kvalitě by neměla chybět v žádném vyváženém jídelníčku. Pohanku lze použít k přípravě sladkých i slaných kaší.
Cizrna Allnature v BIO kvalitě pochází z kontrolovaného ekologického zemědělství a zachovává si tak maximální množství živin.
BIO Červená čočka celá loupaná je výjimečná luštěnina bio kvality a zdroj bílkovin s nízkým podílem tuků. Nemusí se namáčet, rychle se uvaří a nezpůsobuje nadýmání. Skvěle s ní obohatíte své polévky, kaše nebo saláty.
Jasmínová rýže v biokvalitě s jemnou přirozenou vůní květin. Tradiční součást asijské kuchyně. Po uvaření je lepivější, hodí se tedy k omáčkám. Rýže má lehce nasládlou chuť, využijete ji proto i v dezertech. Natural značí, že při výrobě není leštěná nebo broušená.
Hledáte-li zdravější verzi rýže, oproti klasické, pak jste právě našli. Kulatozrnná rýže je bohatší na vitamíny a minerály. Vhodná na přípravu kaší.
Rýže dlouhozrná v bio kvalitě z podhůří Himalájí. Přirozeně bezlepková.
Na popisu produktu pracujeme a doplníme jej v nejbližší možné době. Produkt je možné zakoupit.
Fazole adzuki v BIO kvalitě. Fazole Adzuki jsou hojně využívanou surovinou v japonské a asijské kuchyni.
Fazole mungo Allnature v BIO kvalitě jsou zdravou a chutnou surovinou. Lze je konzumovat jako přílohu, ještě lépe je ale přidat je do nejrůznějších rizot, polévek či karbanátků.
BIO Amarant z čistě rostlinných zdrojů na snadnou přípravu vašich oblíbených pokrmů. Neobsahuje žádnou přidanou sůl, ani cukr. Naopak se pyšní bohatou nadílkou bílkovin, vlákniny a výbornou chutí. Produkt je v bio kvalitě a vhodný i pro vegany.
Tyto fazole vděčí za svůj název americkému námořnictvu! Zařaďte je do svého jídelníčku i vy, a získejte tak skvělý zdroj manganu, kys. listové a hořčíku.
Sypká směs na přípravu hummusu. Hummus je arabská pochoutka, jejíž základní ingrediencí je cizrna. Podává se jako samostatné jídlo, omáčka nebo příloha k hlavnímu jídlu. Vychutnejte si ho v biokvalitě. Snadná a rychlá příprava.
Beluga neboli černá čočka Allnature v BIO kvalitě svým vzhledem připomíná černý kaviár. Má jemně oříškovou chuť a ohromí nás nejen svým nutričním přínosem.
Tyto fazole, výborně se hodící jako základ mexické kuchyně, se skvěle doplňují i s obilovinami.
Červená čočka neloupaná je drobná luštěnina, kterou si zamilujete stejně, jako její loupanou variantu. Při vaření se nerozpadne, což oceníte zejména v polévkách a zelenino-luštěninových pokrmech typu kari.
BIO Proteinové těstoviny patří mezi bezlepkové veganské přílohy v BIO kvalitě. Jsou tvořeny moukou z červené čočky a hrachovým proteinem, díky čemuž slouží jako skvělý zdroj kvalitních bílkovin, sacharidů a také vlákniny. Těstoviny mají nízký obsah tuku i cukru a skvěle se hodí jako příloha k masu i ...
Červené fazole jsou charakteristické svou výraznou chutí a větší velikostí.
Jedná se o typickou součást indické a čínské kuchyně. Maličké fazole mungo se snadno stanou ozdobou každého salátu nebo pomazánky.
Kamut je stará odrůda pšenice, která nebyla v průběhu staletí šlechtěna. Má široké využití v kuchyni. Vyrobíte si z ní celozrnnou mouku nebo ji můžete uvařit jako přílohu. Hodí se také jako zavářka či součást nádivky.
Nazývají se fazole, ale jsou příbuzné spíše mungu. Můžete je namočit a poté vařit. Používají se jako příloha, do salátů, polévek a dokonce se hodí i do sladkých jídel. Mají skvělou oříškovou chuť. Vychutnejte si je v biokvalitě.