Úvod do výživy v souladu s typologií podle tibetské medicíny se 108 recepty na zdravá a chutná jídla Kniha poslouží všem začátečníkům (i bez nutnosti předběžných znalostí) jako uvedení do problematiky: · základů stravování podle tibetského lékařství· analýzy podle typů konstituce· "zdravé výživy" (Co ...
Po třech kuchařských bestsellerech Jíme zdravě jsme se rozhodli vrátit k úplným základům a začali čerpat inspiraci z ryze českých surovin, které jsou typické pro každé roční období a nemusí k nám putovat přes půlku zeměkoule. Původně dvě zamýšlené kuchařky jsme spojili v jednu velkou bichli, ve které ...
Kniha - Nový způsob vaření postavený na přípravě pokrmů s harmonizačním účinkem - autor Ivana Stenzlová, 288 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá.Nový způsob vaření postavený na přípravě pokrmů s harmonizačním účinkemAutorka - mikrobioložka a odbornice na výživu - podává vysvětlení funkčního metabolismu ...
Původní Biokuchařka Hanky Zemanové vyšla poprvé v roce 2005. Hned poté získala titul Nejlepší kuchařská kniha roku 2006. Od té doby se stala bestsellerem mezi zdravými kuchařkami. V roce 2016 vyšla kompletně přepracovaná kniha Nová biokuchařka Hanky Zemanové. V září 2019 vychází její aktualizované, již ...
Kniha od známého gastroenterologa Petera Minárika, diabetoložky Barbory Zobokové a výživové poradkyně Evy Blaho je vítanou podporou pro pacienty trpící cukrovkou a jejich příbuzné, ale i pro další zájemce o dietní stravování. Vedle toho, že se čtenář seznámí s tím, jak vznikají diabetické obtíže a jakou ...