Autor : Martina Boledovičová, Martina Viktorie Kopecká, Popis : Kniha navazuje na čtenářsky úspěšné tituly Tradinář – Rodinný a tvořivý rok plný oslav a rituálů a Vánoční Tradinář – od Dušiček po Hromnice a pokračuje masopustem a postním obdobím do Velikonoc a následně až do ...
Úvod do výživy v souladu s typologií podle tibetské medicíny se 108 recepty na zdravá a chutná jídla Kniha poslouží všem začátečníkům (i bez nutnosti předběžných znalostí) jako uvedení do problematiky: · základů stravování podle tibetského lékařství· analýzy podle typů konstituce· "zdravé výživy" (Co ...
Původní Biokuchařka Hanky Zemanové vyšla poprvé v roce 2005. Hned poté získala titul Nejlepší kuchařská kniha roku 2006. Od té doby se stala bestsellerem mezi zdravými kuchařkami. V roce 2016 vyšla kompletně přepracovaná kniha Nová biokuchařka Hanky Zemanové. V září 2019 vychází její aktualizované, již ...
Kniha od známého gastroenterologa Petera Minárika, diabetoložky Barbory Zobokové a výživové poradkyně Evy Blaho je vítanou podporou pro pacienty trpící cukrovkou a jejich příbuzné, ale i pro další zájemce o dietní stravování. Vedle toho, že se čtenář seznámí s tím, jak vznikají diabetické obtíže a jakou ...
Zelerová šťava sa na celom svete pokladá za zázračný liek: zachraňuje životy a zbavuje ľudí mnohých závažných zdravotných problémov. Profily známych osobností, kde opisujú svoje denné rituály popíjania zelerovej šťavy, a ľudí z rozličných spoločenských vrstiev, ktorí zverejňujú príbehy o dramatickom ...
Vypěstujte si svou vlastní živou stravu! Vlastníma rukama sít i sklízet. Byliny, koření i plody sbírat ve volné přírodě. Krátce a stručně: postarat se sám o sebe, a to natrvalo, biologicky, přírodními metodami. Etnobotanik a autor bestsellerů Wolf-Dieter Storl to dělá už desítky let – a předává své bohaté ...
PRŮVODCE STRAVOVÁNÍM I KUCHAŘKA PLNÁ LAHODNÝCH RECEPTŮ. Revoluce v opravdovém jídle nabízí návrat ke způsobu, jakým bychom měli jíst. Je to strava s nízkým obsahem sacharidů, vysokým obsahem tuků a žádným cukrem. Šedesát let nám tvrdili, že konzumace tuku je pro nás špatná, že tuk je hlavní příčinou ...
Kniha - Nový způsob vaření postavený na přípravě pokrmů s harmonizačním účinkem - autor Ivana Stenzlová, 288 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá.Nový způsob vaření postavený na přípravě pokrmů s harmonizačním účinkemAutorka - mikrobioložka a odbornice na výživu - podává vysvětlení funkčního metabolismu ...
Program Whole30 autorů Melissy a Dallase Hartwigových již pomohl statisícům lidí změnit způsob přemýšlení o jídle, vlastním těle a celém životě. Přístup Whole30 vede ke snadnějšímu zhubnutí a lepšímu zdraví, ruku v ruce s vylepšením kvality spánku, energetické hladiny, nálady a vnímání sebe sama. A co ...