160 stran, 70 nápaditých receptů, které hravě připravíte do 30 minut. K výběru konceptu nové kuchařky jste nás inspirovali vy, naši čtenáři a čtenářky. Zeptali jsme se více než 1000 z vás a rychlé recepty vyhrály na plné čáře. Proto vám tentokrát darujeme tu nejcennější ingredienci, kterou je čas. Dali ...
Piva, vína, medovina, limonády… vyrobené doma! Kniha Divoké kvašené nápoje: Limonády, piva, vína, medoviny zasvětí všechny začínající nadšence do kvašení i zkušené domovarníky do tajů divokých i domestikovaných bylin, ovoce, bobulí a dalších přírodních přísad, ze kterých si můžete svépomocí vyrobit lahodné ...
Vynikající autorka knihy Přirozená strava našich předků představuje novou, revoluční zprávu pro naše zdraví: jezte tuk, abyste jej dobře spálili. V knize Přirozená strava našich předků - 2. díl vysvětluje odbornice na paleo dietu a známá výživová poradkyně Nora Gedgaudasová výhody ketonové diety (nebo ...
Kniha - autor Petr Basař; Gabriela Basařová; Jindřich Chejn; Josef Tolar, 920 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá - autor Petr Basař; Gabriela Basařová; Jindřich Chejn; Josef Tolar, 920 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Unikátní publikace obsahuje více než 5000 aktuálních profesionálních výrazů ...
Výživa dětí je velké téma. Někdy se říká že jsme to, co jíme. Na tom je kus pravdy. Od kvality a způsobu výživy se odvíjí zdraví celého našeho organismu. Výživa determinuje osídlení střevní sliznice bakteriemi. Mikrobiota má pak zásadní vliv na funkci střevní sliznice. A střevní sliznice je největší ...
Autor : Martin Jaroš, Jaroslav Sapík, Popis : Legenda českého kuchařství. Potomek slavného rodu, jehož gastronomické kořeny sahají až do 17. století. Předseda Československého svazu kuchařů. Jaroslava Sapíka můžete popsat mnoha způsoby, ale naplno ho poznáte, teprve až ochutnáte jeho jídla. Inspirujte ...
Když se řekne Mexiko a Texas, vybaví se člověku slunce a kaktusy, když k tomu přidáte kuchyni, vzpomenete si na nachos, chilli con carne a guacamole. Ale je toho mnohem víc! Tato kuchyně je pestrobarevná a aromatická. Na své si přijdou milovníci masa i vegetariáni, milovníci chilli i ti, kdo dávají přednost ...
Vař se svými superhrdiny! Beruška zve ke společnému vaření! Teď se můžeš i ty stát kuchyňskou superhrdinkou a všechny překvapit lahodnými pokrmy. Základ k posilnění na snídani, něco lehkého pro rodinu k obědu a pak překvapení pro kamarády na večer, aby si všichni pochutnali a dobře se bavili. Pomůže ...
Když před osmi lety vyšla Ivě Kohoutkové knížka Pečeme bez lepku, nenapadlo ji, že tím nekončí. Její knížka měla úspěch, a tak čtyři roky poté následovala další – Vaříme bez lepku. I ta se setkala s příznivým ohlasem a došlo na knížku třetí, neboli Cukroví bez lepku. Sladkosti jsou nedílnou součástí ...