Ten čas jsme sami nezažili, ale přesto ho podvědomě důvěrně známe. z chutí, vůní, od babiček i ze starých knížek. Posaďme se spolu s autorkou a sběratelkou starých receptů Michaelou Smolovou ke kávičce a nechme se zanést do počátku minulého století. K vídeňským dortům, uherským řezům, křupavým pagáčkům ...
Probiotikům se připisuje celá řada blahodárných účinků, ale zejména poskytují střevům prospěšné bakterie a zabraňují množení těch škodlivých. Díky zdravé stravě a správné péči o trávení se budete každým dnem cítit lépe. A k tomu vám pomohou všechny ty báječné, zcela přírodní a dostupné potraviny bohaté ...
Autorka vás s touto knížkou přenese do světa, v němž jednoduché slané i sladké koláče především z listového a křehkého těsta zvládne upéct bez problémů úplně každý. Knížka vás jednoduchým, přesto poutavým způsobem naučí, jak upéct klasické ovocné koláče, galetky, košíčky, tak i moderní exotické recepty. ...
Lahodné, křupavé, vláčné, neodolatelné. Přesně takové jsou sušenky, perníčky, loupáčky nebo řezy, které najdete v této obsáhlé a výpravné kuchařce. Od základních těst se dostanete ke 150 receptům na stříkané, vykrajované nebo ručně vyvalované a tvarované sladkosti, nechybí ani tipy a triky pro vždy dokonalý ...
160 stran, 70 nápaditých receptů, které hravě připravíte do 30 minut. K výběru konceptu nové kuchařky jste nás inspirovali vy, naši čtenáři a čtenářky. Zeptali jsme se více než 1000 z vás a rychlé recepty vyhrály na plné čáře. Proto vám tentokrát darujeme tu nejcennější ingredienci, kterou je čas. Dali ...
Kniha - autor Miloš Velemínský, 144 stran, česky, Brožovaná bez přebalu lesklá - autor Miloš Velemínský, 144 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Aktualizované vydání populární kuchařky pro zdravé srdce. Seznámíte se s potravinami a recepty z běžných surovin, které jsou vhodné pro anticholesterolovou ...
Ucelený soubor receptů na domácí zavařování a nakládání ovoce, zeleniny, hub, masa a hotových pokrmů. Jsou to jak léty prověřené recepty našich babiček, tak i recepty moderní, které získávají stále větší oblibu. Co může být lepší než domácí zavařenina, kde můžeme ovlivnit kvalitu použitých surovin, zužitkovat ...