Objevte zázračné schopnosti obyčejného vývaru, který posiluje kosti, napomáhá regeneraci lidského těla a je jedním z nejvýživnějších jídel na světě. Vývar je koncentrovaný elixír chuti a zdraví, bez kterého se při vaření prostě neobejdete. Dlouhodobě slaví úspěch v kuchyních celého světa a zároveň v ...
2015. < p>.Netradicni kucharka pro radost a poteseni, spojujici recepty s pribehem Hromotluka a Dobromily a jejich zvirecich kamaradu.< /p>.< p align="justify" dir="ltr">. < /p>.< br/>.
Celé průmyslové odvětví zásobuje sportovcevelkou nabídkou syntetických energetických ty-činek, gelů a nápojů, které slibují podporu ma-ximálního výkonu. Mnoho sportovců ale zažívás umělohmotnou stravou plnou sacharidů doslo-va peklo: bolesti hlavy, střevní nebo žaludečnípotíže, problémy s kazivostí zubů. ...
Kompletně přepracované vydání nejprodávanější knihy o biopotravinách a zdravém vaření po deseti letech Biokuchařka Hanky Zemanové vyšla poprvé v roce 2005. Hned poté získala titul Nejlepší kuchařská kniha roku 2006. Od té doby se stala bestselerem mezi zdravými kuchařkami. Prodáno přes 33 000 ks! Autorka ...
Slovegán je prvá skutočná slovenská vegánska kuchárka. Nájdete v nej 78 tradičných slovenských receptov v netradičnej vegánskej verzii. Nechýbajú najväčšie vychytávky slovenskej kuchyne - halušky, pirohy, guláš, sviečková alebo segedín. Recepty sú rozdelené do šiestich hlavných kategórií: drobnosti, ...
Již páté vydání klasické příručky, která je kompletním průvodcem výroby slivovice a dalších pálenek užitečným jak pro pěstitele ovoce, tak pro provozovatele pěstitelských pálenic. Jsou v ní uvedeny praktické, srozumitelné a současně podrobné návody zejména pro domácí potřebu (malovýrobu), ale též pro ...
Kniha - autorka Petra Lamschová; Kristýna Kalinová, 248 strán, česká, pevná bez lesklého krytu Veľký diétny plán III poslúžia ako inšpirácia aj ako jednoduchý návod na to, ako sa začať stravovať zdravo. Neobsahuje totiž iba 10 jedálničkov na rôzne témy, ale aj 10 zaujímavých článkov a veľký nákupný zoznam ...
PĚKNĚ ZABALIT. To jsou klíčová slova pro kvalitní a zároveň velmi potřebný box na všechny dosud vydané knížky HELENČINO PEČENÍ. Znalci i sběratelé jistě ocení jeho důmyslnost a schopnost uschovat kuchařky v jednom prima obalu - pohromadě a přehledně. Kartonový box je docela obyčejná věc v designu, která ...
Few wine books can be called classic, but the first edition of The World Atlas of Wine made publishing history when it appeared in 1971. It is recognized by critics as the essential and most authoritative wine reference work available. This eighth edition will bring readers, both old and new, up to date ...
Autor : Martina Denková, Popis : Není nad doma s láskou upečený dort. Jen my sami víme, jaké suroviny jsme při jeho přípravě použili, od použití kvalitního čerstvého másla, slepené či ozdobené chutnou domácí marmeládou, s krémy připravenými podle tradičních i moderních předpisů. Publikace obsahuje léty ...
Ovocné, krémové, zbožňované. Také sú zmrzlinové poháre v tejto knižke a k nim jednoduchý návod, ako ich pripraviť. Máte radi zmrzlinu? Pripravte si svoj obľúbený druh sami! V tejto knihe nájdete viac ako 100 chutných, úplne jednoduchých receptov. Či už ide o krémovú, mliečnu, smotanovú alebo ovocnú zmrzlinu, ...
Roman Vaněk, autor mnoha kuchařských bestsellerů, opět vydává Poklady klasické české kuchyně. Tato legendární kniha receptů naší domácí kuchyně se v roce 2011 stala první kuchařkou respektované sběratelské kolekce "bílé řady Vaňkových kuchařek”.
Šárka Rámišová ; Lucie Swierczeková Mladá fronta 2016 Kniha, čeština, 160 stran.
Kniha - autor Zoltán Liptai, 158 stran, slovensky, Pevná bez přebalu lesklá.V súčasnosti sa čoraz viac dostávajú do popredia ľahké jedlá s jednoduchou prípravou. Naopak, mastné jedlá, teda aj červené mäso, sa stiahli do úzadia. Kuracie prsia sa tešia veľkej obľube, lebo sa pripravujú rýchlo a jednoducho. ...
Hledáte inspiraci na snadné a zároveň sezonní pokrmy na víkendový stůl? Řešíte, co uvařit, aby si pochutnala celá rodina? Pak vám přijde k chuti knížka od kuchaře a foodstylisty časopisu F.O.O.D. Davida Skokana. Od jara až do zimy vám bude průvodcem surovinami pro dané období a zároveň vám představí ...
Kniha - autor Susanne Oettleová, 128 stran, česky, Pevná s přebalem lesklá Kniha seznamuje s nejušlechtilejšími vůněmi a chutěmi domácích likérů z ovoce, bylinek a koření. Zkušená bylinkářka Susanne Oettleová ukazuje, jak si sami můžeme jednoduše vykouzlit svůj vlastní likér ze surovin, které se nacházejí ...