POPIS.Autorky Kateřina Winterová a Linda Rybová vám ukážu, ako variť zdravo, ale zároveň jesť chutne, bez zbytočnej chémie, skrátka tak, ako sa to robieval kedysi. Podľa návodov z herbára si zvládnete jednoducho vyrobiť liečivé a imunitu posilňujúce prípravky aj prírodnú kozmetiku. Prepojenie zdravého ...
!!! 2. aktualizované vydání !!! Po 7 letech úspěšného prodeje BioAbecedáře připravila autorka Hanka Zemanová nové vydání, které je kompletně aktualizované a zohledňuje rozšiřující se sortiment biopotravin i aktuální poznatky z oblasti zdravé výživy. BioAbecedář je přehledný a kompletní průvodce světem ...
Degustační příručka je prodlouženou rukou milovníků vína i profesionálních degustátorů. Představuje široké spektrum smyslových vjemů s nimiž se při degustacích a hodnocení vína mohou setkat. Pečlivě zpracované kapitoly jsou věnované vzhledu vína, jeho chuti a vůni, ale také perlení, viskozitě a celé ...
Kniha – autor Monika Kopřivová, 150 stran, česky, pevná bez přebalu matná.Po úspěšných knížkách "Babičko, vyprávěj" a "Dědečku, vyprávěj" připravila autorka Monika Kopřivová titul "Maminko, vyprávěj o vaření". Jedná se o knížku, kam může maminka nebo babička zachytit rodinné kuchařské tradice, zkušenosti ...
Celozrnné kynuté a velmi chutné pečivo připraví každý zcela bez problémů. Kniha navazuje na titul Automatická domácí pekárna. Kynuté pečivo můžete upéci rovnou v domácí pekárně, nebo v ní jen připravit těsto a dobrotu upéci v troubě. 70 odzkoušených receptů na kynuté dobroty a jejich rychlá, bezpracná ...
Tisíciletí se lidé živili celozrnnými výrobky a byli zdraví a výkonní. Žádná jiná skupina protravin není tak harmonická, jako celá obilná zrna. Jsou schopna zabránit civilizačním chorobám podmíněným výživou, oslabit je nebo úplně vyléčit.Dátum vydania: 3.8.2002Vydanie: 1.Väzba: brožovanáISBN: 978-80-8904-466-5Strán: ...
Tato kuchařská kniha si vytkla za cíl být především přehlednou příručkou pro lidi zamilované. Ale ani v lásce se vžd ycky všechno nepovede, proto se Vám může hodit kniha první pomoci. Návštěva už klepe na dveře? Necítíte se tit? Tak obyčejnou věc jako třeba papriku má přece doma každý. Stačí nalistovat ...
Není snad na světě dítě, jemuž by se při pohledu na sladkosti nerozzářily oči. Mlsání je nám lidem jaksi vrozeno, ostatně matka příroda obdařila touto zálibou mnoho dalších živých tvorů. Bonbony, oplatky, zákusky, koláče, dorty a bůhví kolika slovy ještě by se daly označit sladké dobroty, jež mají nezastupitelné ...
Novinková kuchařka Babicovy fotbalové dobroty vychází u příležitosti fotbalového Mistrovství Evropy 2012. Kniha přináší spoustu receptů, které oceníte, až budete chtít v pohodě sledovat zápasy doma u televize. Každý recept má zvláštní název spojený s fotbalovou tematikou. Autor, velký fanoušek kopané, ...
Jamie Oliver''''s no 1 bestseller, Happy Days with the Naked Chef. Jamie is one of Britain''''s best-loved chefs who has made cooking interesting and accessible, not only for a new generation but for all those who love good food. He believes in getting the most out of ingredients and making tasty, easy, ...
Autorka je sesbírala ze starých zápisníků babiček a ze zažloutlých kuchařských knih a upravila tak, abyste si je mohli upéct i dnes. Kdykoliv dostanete chuť na něco dobrého, kdykoliv si budete chtít nostalgicky zavzpomínat na dobu dětství.Z obashu: * Vánoční * Slavnostní * Na víkend * Chléb a pečivo ...
Kniha – 128 stran, česky, pevná bez přebalu matná V předkolumbovské střední Americe byla čokoláda používána při rituálech, obklopená aurou posvátnosti a tajemství. Ve skutečnosti si čokoládu mohli dopřát pouze panovníci, šlechtici a válečníci. Podle Mayů to bylo "jídlo bohů". Výběr Academie Barilly je ...
To se nám to zamotalo! Nachystejte na talíř barevné zamotané špagety s masovými knedlíčky a zkuste jednou rukou vytáhnout tu nejchutnější. Ale pozor, nic vám z talíře nesmí spadnout! Návod v češtině i ve slovenštině. Nová, originální zručnostní party hra navozující atmosféru úžasné italské hostiny je ...
Slovensko je tradičná vinohradnícka krajina s bohatou históriou a potenciálom na pestovanie viniča a výrobu vína. Slováci to už dávno dobre vedia, zvyšok sveta sa to práve vďaka prvému slovenskému vinárskemu bedekru v angličtine dozvie. Známy slovenský enológ a somelier Vladimír Hronský v úvodných kapitolách ...
Cadiz, Palermo, Copenhagen and more. Rick Stein goes in search of good food in fabulous locations, and all of them just a quick hop, skip and a jump from the UK. This is a mouthwatering collection of over 100 recipes from 10 European cities.
Sbírka receptů na ty nejlepší z dýně!Velký výběr báječných receptů na výrobu pokrmů z dýně. Recepty přinesou mlsným jazýčkům pravý gurmánský zážitek. Dobrou chuť!Počet stran: 64.Obal: pevné desky s polstrováním.ISBN: 978-80-7371-825-1..
Kniha – 32 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá. Recepty od babičky s fotopostupem.