Přerušovaný půst je moderní holistická metoda, která může významně přispět k upevnění zdraví. Zde se navíc dozvíte, co během přerušovaného půstu jíst, což vám pomůže bezpečně a dlouhodobě přerušovaný půst dodržovat a dosahovat tak skvělých výsledků. Výzkum ukazuje, že přerušovaný půst může pomoci nejenom ...
Kniha - autor Dagmar Lánská, 276 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Druhé rozšířené a upravené (30% nových ilustrací) vydání knihy o koření. V této knize, potřebné pro každou hospodyňku, která ráda tvoří při přípravě jídel, autorka zaznamenala užití přes 100 druhů koření na různé způsoby jako pochutiny, ...
Kniha - autor Carsten Bothe, 136 stran, česky, Brožovaná bez přebalu lesklá Klobásy nebo huspenina, šunka či slanina, jitrnice nebo jelítka - ty domácí chutnají prostě lépe! Ať už porážíte dvoumetrákového pašíka, nebo třeba jen koupíte půlku prasete a chcete se dozvědět, jak maso nejlépe zpracovat, jak ...
Veganství je zdravé pro tělo i životní prostředí a navíc – tato jídla mohou být i velmi chutná! Přírodní léčitelka a novinářka Cinzia Trenchi sestavila recepty na jednoduché pokrmy, které obsahují množství luštěnin, zeleniny, ovoce, celozrnných obilnin, semen, koření a bylinek. Kniha je rozdělená do ...
Chvíle, kdy si spolu sednete ke stolu, naservírujete všem jejich oblíbená jídla, povídáte si a čas příjemně plyne. to jsou neopakovatelné okamžiky, na které rodina i přátelé rádi vzpomínají. Foodblogerka, máma a nadšená hostitelka Kateřina Kuranova se rozhodla sepsat přes 90 receptů, které vám dokážou ...
Vlakem za regionálními specialitami a zážitkyPřestože je Michaela Bugrisová velká světoběžnice a pravidelně se vydává do všech koutů světa na gurmánské výpravy, tak na své rodné Česko nedá dopustit. V žilách jí sice částečně koluje divoká maďarská krev, je ale silně "šmrncnutá" i onou "rozjuchanou" jihomoravskou. ...
Druhé rozšířené vydání oblíbené vietnamské kuchařky, ve které najdete mnohem víc než jen receptyZajímavosti ze světa vietnamské kuchyně, představení tradičních vietnamských surovin a tipy na jejich nakupování, doporučení na vietnamské podniky v České republice, tipy na gastro výlety ve Vietnamu, ale ...
Japonské rolky zvané sushi jsou kultovní záležitostí, ale není to jen krátkodobý módní trend. Jsou zdravé, chutné a výživné – a jako takové patří do každého zdravého jídelníčku. Domácí výrobu sushi by měl aspoň jednou vyzkoušet každý. Sushi pro začátečníky Radost z vaření: málo surovin, zaručený postup ...
Ája Drahokoupilová je patnáctiletá nadšená kuchařka, která se v kuchyni pohybuje opravdu od dětství. Začínala tím, že si jako malá hrála s vařečkami, miskami a hrnci, a jak rostla, pletla se mámě do vaření víc a víc. Ve třech letech pomáhala obalovat řízky, v první třídě upekla svoji první bábovku a ...
The essential compact compendium for the coffee enthusiast. This is the ultimate guide to the history, science and cultural influence of coffee according to coffee aficionado and master storyteller Tristan Stephenson. You’ll explore the origins of coffee before discovering the varieties of coffee and ...
Dita P. Dětem Bylo jich pět. Než se kuchařka "uvařila", narodil se šestý. Zase kluk. Děti Dity P. a jejích dvou sester Mariky a Emmy. Proti těmhle klukům Dita seděla u stolu, na pařezu v lese, pod stohem slámy a koukala, jak jim chutná, co uvařila. A mívala slzy v očích, když přišli s prázdnou miskou ...
Stejně jako potřebujeme k životu lásku a něco teplého do útrob, potřebujeme i sluníčko. Dovolená za sluncem s "přeplněnou penzí" ALL INCLUSIVE je blahodárná kombinace zmíněných potřeb.i když, jak mnozí již ví, má i tato kombinace svá malá úskalí, do kterých se dá narazit. Například se může stát, že si ...
?Puré de mijo, sopa Algodón, Kaldoun, Kreplach o los "Kružalky" praguenses? ?Golosinas de Lippert y recetas de Šroubek? ?Cómo es la típica cocina ch….
Kniha - autor Jan Černohorský, 352 stran, česky, Pevná s přebalem matná Profesionální kuchař Ing. Martin Černohorský v současné době provozuje rodinnou školu vaření CEREXIM v Praze, kde pořádá i kuchařské kurzy pro veřejnost. Nyní se rozhodl podělit o své znalosti v ucelené knize. A jaké jsou její ingredience? ...
Kniha Sezónní ovoce v naší kuchyni - 138 receptů - Lenka Mahelová máte možnosť výhodne kúpiť na Literama.sk. Vydal - Ing. Rudolf Hájek. EAN: 9788086540191 ISBN: 80-86540-19-7.
Nahlédnutí pod pokličku života celiaka. Seznámení se s tím, jak se vypořádat s běžnými denními situacemi, s nepochopením okolí, ale například i s cestováním. Založen na sdílení osobního příběhu člověka s celiakií, cesty k zvládnutí nové situace a podnětů z mé stránky. Součástí deníku jsou autorské recepty.
Vegetariánství je způsob stravování, kdy je z jídelníčku vyloučeno maso. Vzniklo před stovkami let jako součást Buddhova učení, který učil své žáky úctě k živým bytostem. V dnešní době může mít vegetariánství různé důvody. Většinou jsou etické. To pak vnímáme zvířata jako živé tvory, kteří cítí bolest ...