Nové doplněné vydání kuchařky v němčině obsahuje mnoho receptů na jídla typická pro českou kuchyni, od předkrmů, přes polévky, hlavní jídla, různé speciality až po sladkosti.rok vydání200204vydavatelNakladatelství DONA s.r.o.počet stránek102vazbaBrožovaná bez přebalu lesklározměry145x200.
Kniha - autor Stephanie Hiekmannová, 160 stran, slovensky, Pevná bez přebalu lesklá Najjednoduchšie varenie, aké ste kedy vyskúšali. Skúste novú metódu a netrávte v kuchyni zbytočné hodiny. S našimi extra jednoduchými, ľahkými a zdravými receptami už nebudete chcieť variť inak. Stačí si na knihu pripraviť ...
Kuchařka JARO Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými reaguje na boom farmářských trhů a reflektuje trend vaření z lokálních a místních surovin. V první ze čtyř plánovaných kuchařek - JARO - najdete recepty na každý den v měsících březnu, dubnu a květnu. V hlavní roli ...
Kniha - česky, Brožovaná s přebalem matná Drůbeží maso je velice oblíbené a vyhledávané. Dokonale se snoubí s mnoha přísadami, od pálivých a voňavých koření až po lahodný a jemný med či smetanu. V naší nové kuchařce objevíte recepty, podle nichž připravíte rychlou teplou večeři i slavnostní oběd. Najdete ...
Kniha – autor Zuzana Petrášková, 79 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá. Jste v pečení začátečník a hledáte takové recepty, které hravě zvládnete i bez zkušeností? Nebo jste již zkušený pekař.
Jedlá z cestovín majú dlhoročnú tradíciu nielen v Taliansku, ktoré sa považuje za do-movskú krajinu cestovín, ale aj u nás. Už naše staré mamy dokázali pripraviť z ces-tovín veľmi chutné slané, ale aj sladké jedlá. Cestoviny sú potraviny, ktoré môžeme pripravovať na takmer každú príležitosť. Rýchle sa ...
Kniha – 128 stran, česky, pevná bez přebalu matná.Nejznámější italský pokrm nejrozmanitějších tvarů i chutí. Kolektiv Academia Barilla přináší více než 130 receptů z 20 regionů, z nichž každý má svou vlastní historii. Chutné vzorky zahrnují maltagliati v artyčokové omáčce, tagliolini s lanýži či fusilli ...
Kniha - autor Jaroslav Vašák, 208 strán, česky, brožovaná bez lesklého krytu Recepty z gastronomické zbierky majstra kuchára Jaroslava Vašák. Obsahuje nielen regionálne tradičné predpisy na pokrmy našich predkov, ale aj recepty na súčasné krajové špeciality. Kniha je doplnená úvodnej štúdií o tradičné ...
Kniha - autor Roberto Alborghetti, 208 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Co má rád papež František? Myslíte, že se umí otáčet v kuchyni? A chcete si uvařit jeho oblíbená jídla? Výpravná kniha nám přibližuje, v jakém rodinném prostředí Jorge Mario Bergoglio vyrůstal, kdo na něj měl vliv i kde má ...
Kniha - Známá bloggerka vás přesvědčí, že cesta za štíhlou linií může být sladká! - autor Barbora Svobodová, 144 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Známá bloggerka vás přesvědčí, že cesta za štíhlou linií může být sladká!Sen o dokonalé postavě a současně opravdu dobrém sladkém jídle nemusí být jen ...
Nezní "Planoucí láska housera Gusty" zajímavě? A co "Donaldovi skořicoví šneci"? Zalistuj v knížce a objevíš celou řadu lákavých receptů na báječné pochoutky. Naučíš se vařit a péct podle Daisy, Bubíka, Dulíka a Kulíka a ostatních z Kačerova – a neměj strach, nic nemůžeš zkazit, názorné obrázky tě povedou ...
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, ...
Kniha - 256 strán, česká, pevná bez lesklého krytu Paleta pestro farebných a aromatických lahôdok, ktorú sme pre vás v tejto knihe zostavili, siaha od slimákov v bylinkovom masle cez marinované obrie krevety a syrové chlebíky až po plnené cuketové kvetmi a chrumkavé tekvicové zemiakové placky. Náš výber ...
Piva, vína, medovina, limonády… vyrobené doma! Kniha Divoké kvašené nápoje: Limonády, piva, vína, medoviny zasvětí všechny začínající nadšence do kvašení i zkušené domovarníky do tajů divokých i domestikovaných bylin, ovoce, bobulí a dalších přírodních přísad, ze kterých si můžete svépomocí vyrobit lahodné ...
Tato kuchařka má být inspirací pro všechny, kdo chtějí vařit s fantazií a při přípravě se neomezovat jenom na klasické pečené kuře s bramborem. Najdete zde pestrý soubor receptů, které vycházejí z dostupných surovin, většinou i z požadavku na rychlou přípravu a v současné době patří k nejoblíbenějším.Dátum ...