Jak se to má u vaření s vínem? Skvěle, když umíte víno využít i jinak než jen pro přímou konzumaci ze sklenky. Víno lze používat do marinád, lze jím podlévat nejrůznější masa, ať již dušená či pečená, lze je přidávat do omáček, které pak získají příjemnou návinnou chuť. Autor přináší recepty na jídla ...
Součástí knihy je kalorická a biologická hodnota receptu. Tato kuchařka je určena těm, které postihlo onemocnění slinivky. Autorka vychází ze svých letitých odborných zkušeností dietní sestry /pracovnice IKEMu). Ač neopomíjí přísné dietní zásady, snaží se nemocným zpestřit jídelníček. Úvodem čtenáři ...
Prague Cuisine is a culinary journey of discovery. From urban chic to fine dining, Dominic James shares his culinary experiences and discoveries, revealing a diverse selection of restaurants, cafés, bistros and confectioners in and around a city rich in history and tradition. With its beautiful collection ...
Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce, či u příležitosti svatební hostiny a dalších rodinných oslav. Receptům je ...
Není už načase začít se chovat udržitelně i v oblasti vaření? Tato kuchařka vás prostřednictvím sezonních receptů, které využívají všechny jedlé části rostliny, provede dobrodružnou kulinářskou cestou přes kořeny, stonky, květy i semínka nejrůznější zeleniny. Autorka Linda Ly se s vámi podělí o nápadité ...
Jíst a žít bez cukru, lepku a laktózy - zní to jako přiliš "velké sousto"? Přesvědčte se, že vařit zdravě je jednodušší, než se zdá. Co vás čeká uvnitř kuchařky? 75 receptů v 6 kategoriích (snídaně, polévky, hlavní chody, přílohy, saláty, dezerty)srozumitelné popisy, tipy na obměny receptů a fotky skutečných ...
Jen u málokteré volnočasové aktivity došlo u nás v posledních letech k tak razantnímu vývoji, jako je tomu u témat spojených s grilováním a barbecue. Vedle stále stoupajícího množství nově vznikajících metod a technik přípravy pokrmů a s tím souvisejících kreativních receptů stojí v popředí popularity ...
Co to vlastně je Buddha Bowl? Jde o pestrou směs mnoha zdravých přísad v jedné míse. Je tam lákavě naaranžováno vše, co člověk potřebuje k snídani, obědu nebo večeři. A tahle mísa nejen že vypadá neodolatelně lahodně – ona tak i chutná, cítíte se po ní fit a zároveň vám dodá sílu. A proč jsou Buddha ...
Tato kniha volně navazuje na motorkářské průvodce po Čechách, Moravě a Slovensku. Humorné historky a příběhy lidí, kteří mají jako svého koníčka cestování na dvou kolech se silným motorem, se tentokrát točí okolo nedomyslitelné součásti každého výletu, kterou představují chutná jídla. Samozřejmě že nechybí ...
Výpočtové pravítko nutričních hodnot. Zpracovává přehledným způsobem nejnovější zásady stravování pro diabetiky, ale především pro všechny, kterým záleží na racionálním způsobu stravování. Součástí všech receptů jsou, mimo použitých surovin a popisu zpracování, i přepočty živin a potravin, včetně kalorických ...
Chutně, originálně, snadně a ještě navíc zdravě? Ano! To vše vystihuje tuto kuchařku. Zdravé pečení 2 ale není jen obyčejná kuchařka.
"Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa. Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou ...
Kniha - autor Liz Franklin, 144 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Co vám kuchařka radí? Napěchovat plech zeleninou, luštěninami, zrním, bylinkami a dalšími dobrotami, vrazit do trouby a nechat je ukázat, co dovedou. Když se totiž spojí trouba s plechem, můžete vytvořit hlavní jídla všeho druhu s ...
Kuchařka Tajemství syrové stravy vám přináší unikátní výběr jídel připravovaných podle principů veganské raw stravy. Jedná se o nejnovější trend přístupu k přípravě jídel a životu. Raw (nebo také vitariánská) kuchyně pracuje pouze s přírodními surovinami rostlinného původu, které se zpracovávají za syrova. ...
Flavour-forward, vegetable-based recipes are at the heart of Yotam Ottolenghi''s food. In this stunning new cookbook Yotam and co-writer Ixta Belfrage break down the three factors that create flavour and offer innovative vegetable dishes that deliver brand-new ingredient combinations to excite and inspire. ...
Kniha – autor Miranda Ballard, 160 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá.Chorizo, prosciutto, anglická slanina, parmská šunka, pancetta, mortadella… Výběr těch nejlahodnějších uzenin z různých koutů Evropy potěší každého labužníka. A pokud víte, jak na ně, požitek se ještě znásobí. Přečtěte si tedy, ...
Kniha - autor Harald Salfellner, 160 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná věc. Mezi Krkonošemi a Šumavou svůdně voní vepřová ...
�el� si ko���y "rozpr�vkov�", kokosov�, jahodov�, jednoduch� narodeninov�, ve�kono�n� �okol�dov� alebo viano�n�? V tejto kni�ke n�jde� naozaj mnoho b�je�n�ch sladk�ch receptov - od jednoduch�ch ko���kov pre za�iato�n�ky cez mal� a r�chle ...
Autor : Ixta Belfrage, Druh sortimentu : Kniha, Název : MEZCLA, Jazyk : Angličtina, Počet stran : 286