Kniha - autor Klára Trnková, 40 stran, česky, Brožovaná bez přebalu lesklá.V řadě Tajné nedělní recepty najdete menu na každou neděli v roce. Ve čtvrtém sešitku vám babička poradí, co dobrého si dát k obědu v zimě. Najdete tu nejlepší vyzkoušené rodinné recepty s ohledem na roční období. Knížka je sestavena ...
A comic history of humankind''s love affair with booze, from the Sunday Times No. 1 bestselling author of The Etymologicon ''Haha!... Highly suitable for Xmas!'' - Margaret Atwood Almost every culture on earth has drink, and where there''s drink there''s drunkenness. But in every age and in every place ...
A beautiful celebration of Christmas from bestselling author Tanya Burr, crammed with festive recipes and craft projects.''My wish for you all is to have the most wonderful Christmas imaginable and I h.
Kuchařka Tajemství syrové stravy vám přináší unikátní výběr jídel připravovaných podle principů veganské raw stravy. Jedná se o nejnovější trend přístupu k přípravě jídel a životu. Raw (nebo také vitariánská) kuchyně pracuje pouze s přírodními surovinami rostlinného původu, které se zpracovávají za syrova. ...
Kniha knih českých kuchařů, aristokratů a snobů - více než 5000 receptů aristokracie, bohatých měšťanů, slavných šéfkuchařů velkých hotelů a proslulých restaurací, úspěšných umělců a v neposlední řadě i snobů a zbohatlíků. Výběr pokrmů, od předkrmů a polévek až k moučníkům, se zaměřuje na francouzskou ...
Jezte živě, jezte zdravě - dostaňte z jídla maximum.Obohaťte svůj život syrovou stravou a dostaňte z jídla maximum! Je podle vás raw strava nudná a jednotvárná? Považujete ji za trend, který brzy odezní? Nechte se vyvést z omylu! Úspěšná blogerka Barbora Karchová z webu Rawmania přináší ta nejlepší jídla, ...
Když se bezlepkové vaření a pečení stane vášní Tato kniha vám nabízí možnost i bez lepku znovu ucítit tu nádhernou vůni čerstvě upečeného pečiva, na které si můžete dát některou z pomazánek, domácí paštiku, povidla nebo sníst čerstvé jen tak….směs receptů určených pro váši snídani, svačinu, oběd, večeři, ...
"Roku 1817, před sto lety, po neúrodě let tehdejších v celé střední Evropě, překvapil všechny vrstvy obyvatelstva hrozivý nedostatek obilí se svými průvodci, nedostatkem mouky a chleba, hladem. Hospodáři, lidumilové, znalci přírody, lékaři o překot závodili, jinde i u nás, v ušlechtilém snažení získati ...