Kniha - Academia Barilla, 160 strán, česká, pevná bez lesklého krytu S príchodom leta sa mení aj naše stravovanie. Túžime po jedlách, ktoré sú ľahšie, osviežujúce, jednoduchá a predovšetkým rýchlo pripraviteľné, aby sme nemuseli tráviť toľko času pri sporáku. Nie je to však len zmena našej chuti alebo ...
Low Carb je stále populárnější. Stále více lidí totiž přichází na to, že díky nižšímu obsahu sacharidů ve stravě mohou být v lepší formě. Obzvláště večer jsou jídla s nízkým obsahem sacharidů důležitější než v jiné denní doby. Ale všechno prosím rychle, abychom nestrávili po celém dni v práci ještě dlouhé ...
Dodejte palivo, spalte tuk. Neselhávající a jednoduchý stravovací plán "kolujících kalorií" bez vzniku tukových záhybů, určený pro nastartování metabolismu, stimulaci ztráty hmotnosti, zpevnění těla a udržení kondice potřebné pro život – od autora bestselleru Tělo jako posilovna. Mark Lauren, mezinárodně ...
Kniha – autor Angelo Menta, 344 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá.Nejlepší recepty, rady a techniky pro gril na dřevěné uhlíNěmecké nakladatelství pronajalo autorovi, profesionálovi v oboru grilování, na půl roku dům, kde mohl zdokonalovat recepty a degustovat s ochutnávači výsledky. Vznikla tak ...
II. doplnené a rozšírené vydanie Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované ...
Kniha - autor Felipe Fuentes Cruz; Ben Fordham, 144 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Guessadilla, burritos, tacos, salsy a margharita. Spousta papriček, kukuřičných tortill, avokáda a fazole na tisíce způsobů. To vše je součástí bohaté a chuťově rozmanité mexické kuchyně. Staňte se jejími mistry ...
PŘESTAŇTE BOJOVAT SE SVOU VÁHOU. .VAŠE CESTA ZAČÍNÁ ZDE. .Těm, kdo chtějí skoncovat s přejídáním a dosáhnout zdravé váhy, nabízí Lilian Cheungová, výživová specialistka z Harvardské školy veřejného zdraví, a Thich Nhat Hanh, světově uznávaný učitel buddhismu, cenné rady, jak skloubit buddhistické techniky ...
Téměř před dvaceti lety se v časopise The New Yorker objevil neblaze proslulý článek "Než se pustíte do jídla, čtěte následující!" od tehdy málo známého šéfkuchaře Anthonyho Bourdaina. Svými postřehy o tom, co se děje za dveřmi kuchyně, nešetřil ničí chuťové buňky. Článek vyvolal senzaci a kniha, jež ...
Vař se svými superhrdiny! Beruška zve ke společnému vaření! Teď se můžeš i ty stát kuchyňskou superhrdinkou a všechny překvapit lahodnými pokrmy. Základ k posilnění na snídani, něco lehkého pro rodinu k obědu a pak překvapení pro kamarády na večer, aby si všichni pochutnali a dobře se bavili. Pomůže ...
Autor : Markéta Poláčková, Popis : Markéta Poláčková, Michaela Landová, Josef Maršálek, Zlata Otavová a soutěžící z druhé řady pořadu Peče celá země I napodruhé přináší kuchařka ucelený soubor 115 soutěžních receptů, které jsou bohatě doplněny fotografiemi výsledných produktů i záběry z natáčení České ...
Jak grilovat - Velká ilustrovaná kniha o technikách barbecue - Steven Raichlen, Vydavateľ: Slovart CZ, Väzba: Knihy viazané, Počet strán: 504, Rok vydania: 2022 Kniha pomůže řešit otázky, se kterými jste se jistě setkali při grilování, ale nevěděli jste, na koho se obrátit, aby vám poradil. Povede vás ...
Snadné může pro vás znamenat superrychlé jídlo – je na stole za pár minut. Popřípadě takové, na které potřebujete jen několik surovin. Někdo ocení, že část přípravy lze udělat předem a při podávání vše probíhá jednoduše. Není marné ani to, když jsou v receptu suroviny, jež máte běžně ve spíži, prostě ...
Kniha - autor Stuart Farrimond, 256 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Autor knihy Stuart Farrimond je přesvědčený, že si při vaření nejednou kladete otázky, jaké jsou základní postupy a techniky, jež vedou k dokonalému jídlu, která z rad je ta pravá, proč něco funguje a jiné naopak ne, jak předejít ...
Kniha - autor Gordon Ramsay, 256 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Chcete vařit tak, aby všem, včetně vás samotných, chutnalo? Baví vás to, ale nemáte moc času (kdo ho ostatně má nazbyt)? Sáhněte tedy po nové knize špičkového anglického šéfkuchaře Gordona Ramsaye a máte pohromadě spoustu receptů ...