Kniha - autor Roberto Alborghetti, 208 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Co má rád papež František? Myslíte, že se umí otáčet v kuchyni? A chcete si uvařit jeho oblíbená jídla? Výpravná kniha nám přibližuje, v jakém rodinném prostředí Jorge Mario Bergoglio vyrůstal, kdo na něj měl vliv i kde má ...
Předkládám Vašemu pozornému kritickému oku výběr z receptů, které jsem naschromáždila, upravila a vyzkoušela, některé i vymyslela, během deseti let, kdy jsem byla nucena svým zdravotním stavem a zhoršujícím se zdravím členů mé rodiny, naučit se vařit dietně. Změnit stravovací návyky prospěje i zoufalým ...
Kniha - autor Lucie Dvořáková, 160 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Světem pečení dortů vás provede cukrářka Lucie Dvořáková, mimo jiné blogerka známá jako Chez Lucie. Vyzkoušejte recepty na neodolatený čokoládový dort s citrusy, ořechový mocca dort, pěnové dortíky s tmavou a bílou čokoládou nebo ...
Kniha - autorka Magdalena Wagnerová; Zdeněk Netopil, 188 strán, český, pevný bez lesklého krytu Alegorické rozprávkové podobenstvo o podarenej-nepodarené rybe, ktorá má problém udržať smer, s plávaním je trochu na Škorpiónovi, a tak radšej chodia po dne, pretože má nohy. Lenže aj keď sa niekto narodí ...
Kniha - autor Olga Mengerová, 192 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá 240 nejlepších českých receptů. Pro kojence, malé děti i jejich maminky Kniha zkušené nutriční specialistky je určena maminkám nejmenších dětí, kojenců, batolat i předškoláků, a také ženám, které se na otěhotnění připravují a chtějí ...
Nejnovější kuchařka z edice Apetit, Bleskové dezerty, vychází už 27. 9. 2018 a přináší s sebou spoustu sladkých receptů, které zvládnete připravit doslova v rekordním čase. Máte rádi sladké, milujete omamnou vůni linoucí se z trouby, ale občas zkrátka nemáte na pečení či přípravu složitých dezertů ...
Neobyčejná kuchařka přátel, bloggerů a gurmetů, které spojilo jídlo, zachycuje deset jedinečných setkání Gastrokroužku. Najdete v ní nejen vymazlené recepty ze všech akcí, ale také inspiraci, jak si užít život společně s přáteli a dobrým jídlem. Za všechno může Lukáš Hejlík, autor Gastromapy a Listování. ...
Název: Opatrne s cukrom Stravuj sa zdravoAutor: Mária SestraJazyk: slovenský jazykNakladatelství: GEORGZnačka: GEORGDruh: KnihaVazba: Pevná bez přebalu leskláPočet stránek: 292V prodeji od: 10/2018Rozměry (výška x šířka x tloušťka): 127x127x0 mmISBN: 978-80-8154-247-3.
Název: BOX 5 ks Zdravá kuchyňa pre každéhoPodnázev: BOX 5 ksJazyk: slovenský jazykNakladatelství: Klub čitateľovZnačka: Klub čitateľovDruh: KnihaVazba: Pevná bez přebalu leskláPočet stránek: 480V prodeji od: 11/2018.
Kniha - autor Cedela Marleyová; Pelzelová Pelzelová, 240 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá.Název a podtitul říká o této knize téměř vše. Najdeme v ní recepty, které se tradují v nejslavnější "reggea" rodině – u Marleových. Jsou rozděleny do přehledných kapitol (maso, dezerty apod.) a bohatě doplněny ...
Kniha - autor Adelheid Entinger, 120 stran, česky, Brožovaná bez přebalu matná Už jste někdy zkusili upéct sušenky, cukroví nebo moučníky s přidáním bylinek? Tato kombinace je totiž výborná! Autorka představuje mnoho zajímavých a jednoduchých receptů na pečení s čerstvými nebo sušenými bylinkami. Recepty ...
Kniha - autor Jaroslav Vašák, 208 strán, česky, brožovaná bez lesklého krytu Recepty z gastronomické zbierky majstra kuchára Jaroslava Vašák. Obsahuje nielen regionálne tradičné predpisy na pokrmy našich predkov, ale aj recepty na súčasné krajové špeciality. Kniha je doplnená úvodnej štúdií o tradičné ...
Kniha - autorka Hana Sedláčková, 192 strán, česká, pevná bez lesklého krytu Drůbeží maso získalo oblibu díky snadné zpracovatelnosti, velkému výběru možných úprav, cenové dostupnosti i zdravotní prospěšnosti. Kuchařská kniha z pera zkušené autorky několika desítek gastronomických publikací Hany Sedláčkové ...
Pocta všem, kdo pro nás vaří (srdcem)Na svých cestách potkal Matěj Forman, jeden z kapitánů divadelní lodi Tajemství, výtvarník a scénograf, řadu lidí. Někteří s ním zasedli u jednoho stolu. A někteří jej nechali vstoupit až k sobě do kuchyně. To je odedávna považováno za gesto velké důvěry, protože ...
Nejnovější kuchařka z edice The Best of Apetit přináší to nejlepší z kuchyně Česka i Slovenska za posledních 100 let. Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa hostinou z toho nejlepšího, co společná historie nabízí. V naší nové ...
Knížka přibližuje známé, ale i některé už téměř zapomenuté byliny, které bývaly běžné u každého domku a v každé zahrádce, kde byl kromě užitkových rostlin, alespoň kousek věnován květinám. Obsahuje popisy oblíbených květin našich babiček a rady pro jejich pěstování. V publikaci najdete také zajímavosti ...
Recepty jsou prakticky seřazeny dle nemocí (neduhů) - ve většině receptů jsou využity byliny rostoucí v naší krajině nebo zahrádkách - v knize uvedené recepty jsou ověřeny mnohaletou praxí. Prohlédněte si ukázku.Dátum vydania: 20.11.2018Vydanie: 1.Väzba: viazanáISBN: 978-80-7346-246-8Strán: 216Formát ...
Vánoce, Vánoce přicházejí a všichni se na ně těší. Především děti, ale i dospělí, neboť Vánoce jsou svátky klidu, míru a lásky. Lidé je slaví, obdarovávají se a přitom hodují. Dopřávají si nejrůznější dobroty, mezi nimiž má přední místo cukroví. Lze je koupit, ale k našim vánočním tradicím patří odedávna ...
… gulyás, pörkölt, paprikás… aneb to nejlepší z maďarské kuchyně. Osobitým stylem napsaná kuchařka je souborem receptů nejtypičtějších maďarských jídel, od polévek, přes masová či rychlá a jednoduchá jídla až po moučníky. Autorka má k Maďarsku velmi blízký vztah, neboť zde od dětství vyrůstala a často ...
Název: Talianska kuchyňa REBOEdice: Kulinárske trendyJazyk: slovenský jazykNakladatelství: Klub čitateľovZnačka: Klub čitateľovDruh: KnihaVazba: Pevná bez přebalu leskláPočet stránek: 96V prodeji od: 02/2018Rozměry (výška x šířka x tloušťka): 127x127x13 mmISBN: 978-80-255-1042-1.