Více než 150 oblíbených receptů ze všech koutů Evropy S novou knihou z edice Apetit na cestách procestujete Evropu křížem krážem. Nabízíme v ní víc než 150 receptů z 29 zemí. Všechny jsme je vyzkoušeli a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Kniha je rozdělena do šesti kapitol podle jednotlivých ...
Kuchařská kniha pro milovníky country muziky, trampingu, pohody a dobrého jídla Po úspechu knih Sám doma a hladový a Sama doma a hladová se autor Matej Pospíšil pustil do trampské tématiky. Zábavná kniha obsahuje chalupárské a tábornické recepty jak ceského, tak amerického ci mexického puvodu. Postupy ...
Prastaré léčitelské znalosti vhodné do dnešní doby.Život starých babek kořenářek byl neustálým balancováním – mezi bylinkářstvím a uměním léčit, nedůvěrou a pronásledováním. Claudia Ritterová začala pátrat a shromáždila o "čarodějnicích" a jejich léčivých bylinách mnoho zajímavých informací a materiálů.Portréty ...
Objevte zázračné schopnosti obyčejného vývaru, který posiluje kosti, napomáhá regeneraci lidského těla a je jedním z nejvýživnějších jídel na světě. Vývar je koncentrovaný elixír chuti a zdraví, bez kterého se při vaření prostě neobejdete. Dlouhodobě slaví úspěch v kuchyních celého světa a zároveň v ...
Kniha - autor Lucie Dvořáková, 160 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Světem pečení dortů vás provede cukrářka Lucie Dvořáková, mimo jiné blogerka známá jako Chez Lucie. Vyzkoušejte recepty na neodolatený čokoládový dort s citrusy, ořechový mocca dort, pěnové dortíky s tmavou a bílou čokoládou nebo ...
Low carb stravování je stále populárnější. Tento životní styl je založený na nízkém obsahu sacharidů v každodenní stravě. Sestavili jsme pro Vás v pořadí již druhou Low Carb video kuchařku, v níž jsme všechny recepty uvařili a natočili! V kuchařce najdete u všech receptů popis postupu, přehledný seznam ...
Hledáte inspiraci na snadné a zároveň sezonní pokrmy na víkendový stůl? Řešíte, co uvařit, aby si pochutnala celá rodina? Pak vám přijde k chuti knížka od kuchaře a foodstylisty časopisu F.O.O.D. Davida Skokana. Od jara až do zimy vám bude průvodcem surovinami pro dané období a zároveň vám představí ...
Celé průmyslové odvětví zásobuje sportovcevelkou nabídkou syntetických energetických ty-činek, gelů a nápojů, které slibují podporu ma-ximálního výkonu. Mnoho sportovců ale zažívás umělohmotnou stravou plnou sacharidů doslo-va peklo: bolesti hlavy, střevní nebo žaludečnípotíže, problémy s kazivostí zubů. ...
The essential compact compendium for the coffee enthusiast. This is the ultimate guide to the history, science and cultural influence of coffee according to coffee aficionado and master storyteller Tristan Stephenson. You’ll explore the origins of coffee before discovering the varieties of coffee and ...
From award-winning actor and food obsessive Stanley Tucci comes an intimate and charming memoir of life in and out of the kitchen. Before Stanley Tucci became a household name with The Devil Wears Prada, The Hunger Games, and the perfect Negroni, he grew up in an Italian American family that spent every ...
Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce, či u příležitosti svatební hostiny a dalších rodinných oslav. Receptům je ...
Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně připravit, ochutit a vyudit různé druhy masa a dalších potravin, aby byl výsledek co nejlepší. Každou ...
Výpravná a zasvěcená kniha Zdravě a syrově je o způsobu stravování, který je zároveň životní cestou. Na více než stovce receptů ukazuje směr, kterým se můžete vydat a při němž zjistíte, že vnese do vašeho života nové radosti, zlepší vaše zdraví, zvýší vitalitu a životní energii. Při barevném tvoření ...
Kniha - autor Eva Francová, 224 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Luštěniny bývají v současném českém jídelníčku opomíjené. Jsou však zdrojem hodnotných bílkovin, a to nejen pro vegetariány a vegany. Jak luštěniny nápaditě, a hlavně chutně připravit? Inspirujte se kuchařkami ze Svatojánu!
?Puré de mijo, sopa Algodón, Kaldoun, Kreplach o los "Kružalky" praguenses? ?Golosinas de Lippert y recetas de Šroubek? ?Cómo es la típica cocina ch….
Hirsebrei, Baumwollsuppe, Kaldoun, Kreplach oder Prager Kružalky? Delikatessen von Lippert und Rezepte nach Šroubek? Was gehört zur typisch böhmischen Küche? Wussten Sie eigentlich, dass viele Speisen, die wir heute für traditionell böhmisch halten, aus den verschiedensten Teilen Europas stammen? Dass ...
Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce, či u příležitosti svatební hostiny a dalších rodinných oslav. Receptům je ...
Oblíbený protagonista cooking show Babicovy dobroty zařadil do své třetí kuchařky pouze jídla, která v televizi nevařil, a mezi nimi i několik skvělých novinek. Patří mezi ně například recepty pro naše ratolesti, "protože děti jsou kořením života a něm toho my kuchaři trochu víme…" a také řada jeho speciál, ...