An A-Z compendium of everything you need to know about coffee, from a champion barista.Coffee is more popular than ever before - and more complex. The Coffee Dictionary is the coffee drinker''s guide to the dizzying array of terms and techniques, equipment and varieties that go into creating the perfect ...
Vďaka pôvabne ilustrovaným receptom inšpirovaným srdcom sa pri listovaní v tejto knižke ocitneme priamo v slnečnom Taliansku. Vydajme sa teda na cestu na krídlach vôní a chutí a oddajme sa zaslúžene vychýrenému potešeniu z talianskej gastronómie. slovenský text.
Hugh Johnson\''s Pocket Wine Book is the essential reference book for everyone who buys wine - in shops, restaurants, or on the internet. Now in its 41st year of publication, it has no rival as the comprehensive, up-to-the-minute annual guide. Hugh Johnson provides clear succinct facts and commentary ...
Bloomsbury Publishing PLC: Ever wondered why one flavour works with another? Or lacked inspiration for what to do with a bundle of beetroot? The Flavour Thesaurus is the first book to examine what goes with what, pair by pair. The book is divided into flavour themes including Meaty, Cheesy, Woodland ...
Jamie''s brand-new cookbook is HERE.Featuring simple, delicious recipes from the new CHANNEL 4 series - Quick and Easy Food - kicking off on Monday nights at eight o''clock, Jamie Oliver''s 5 Ingredients is his most straightforward book yet. Using five ingredients, cleverly combined, you''ll conjure ...
''With apologies to Jamie and Nigella - The Wine Dine Dictionary is going to be my new kitchen bible. It should probably be yours, too'' Metro ''Unbelievably useful'' India Knight ''This work of genius means you''ll ALWAYS know which wine goes with which food'' Marina O''Loughlin Want to pick the perfect ...
Potřebujete rychle vytvořit výborný a efektní dezert, ale nechce se vám zapínat troubu? Tato kuchařka plná inspirace vám pomůže vybrat si z nepřeberného množství variant. Láká vás čokoládový, pudinkový či svěže ovocný zákusek? S pomocí surovin, které máte běžně doma, napečete lehce i bez pečení a ohromíte ...
Cadiz, Palermo, Copenhagen and more. Rick Stein goes in search of good food in fabulous locations, and all of them just a quick hop, skip and a jump from the UK. This is a mouthwatering collection of over 100 recipes from 10 European cities.
Titul představuje více než stovku vybraných nejen pražských restaurací, které v letošním roce získaly ocenění pečetí se zlatým lvem, mezi nimi 21 těch nejlepších. Kniha je plná užitečných informací, fotografií a inspirativních vizitek restaurací, které mohou pomoci vybrat správnou restauraci pro správnou ...
Výživa mocně ovlivňuje mysl, emoce, fyzickou a imunitní odpověď organismu. Barevná dieta vysvětluje, proč pro nás některé potraviny nejsou vhodné a jiné naopak zvyšují naši pozornost a energii. Barevná dieta vám umožní využít posledních vědeckých poznatků, vyhnout se potravinám nevhodným pro váš tělesný ...
Dekorování stolu již není pouze synonymem kytice ve váze. Kniha obsahuje potřebné informace, možnosti tvorby a techniky pro vytvoření dokonalé dekorace. Praktickými příklady přizdobíte slavností tabule, prezenční stoly, recepce, pult i domácnost. Využijte vlastní kreativitu v jedné z nejkrásnějších disciplín ...
Kuchařka, která má duši je unikátní kuchařská kniha obsahující recepty z celého světa. Najdete v ní poklady středoevropské kuchyně, stejně jako i spoustu specialit z celého světa. Některé pokrmy byly připraveny v tradičním pojetí, jiné ve stylu moderní fusion kuchyně. Autor vám poodhalí tajemství přípravy ...
Kniha - autor Jan Černohorský, 352 stran, česky, Pevná s přebalem matná Profesionální kuchař Ing. Martin Černohorský v současné době provozuje rodinnou školu vaření CEREXIM v Praze, kde pořádá i kuchařské kurzy pro veřejnost. Nyní se rozhodl podělit o své znalosti v ucelené knize. A jaké jsou její ingredience? ...
Kniha - autor Annabel Karmelová, 128 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá VAŘENÍ JE HRAČKA! Celá tahle knížka je prošpikovaná krásnými fotkami, úžasnými nápady, triky, podrobnými postupy a hlavně bezva recepty! Už při čtení se ti budou sbíhat sliny. Naučíš se krájet, sekat, šlehat, zdobit, péct a mnoho ...
?Puré de mijo, sopa Algodón, Kaldoun, Kreplach o los "Kružalky" praguenses? ?Golosinas de Lippert y recetas de Šroubek? ?Cómo es la típica cocina ch….
Dr Michael Greger reveals the foods that will help you live longer’ Daily Mail From the author of the international bestseller How Not To Die comes The How Not To Die Cookbook - a lavish, beautifully illustrated cookbook full of delicious recipes based on the groundbreaking nutritional science of the ...
Kniha - autor Klára Trnková, 40 stran, česky, Brožovaná bez přebalu lesklá.V řadě Tajné nedělní recepty najdete menu na každou neděli v roce. Ve čtvrtém sešitku vám babička poradí, co dobrého si dát k obědu v zimě. Najdete tu nejlepší vyzkoušené rodinné recepty s ohledem na roční období. Knížka je sestavena ...
Nová publikace inspirovaná Šumavou je volným pokračováním úspěšné kuchařky Recepty ze šumavské vesnice. Autorka se tentokrát věnuje připomenutí svátků a tradic, spojených s touto malebnou krajinou. Události jsou citlivě provázané s původními recepty, které autorka, jak je jejím zvykem, poctivě vyzkoušela. ...
Dietní stravování nabývá na společenském významu a promítá se i do práce školních jídelen. Vzhledem k nedostatkům v legislativě může být jeho zavedení ve školní jídelně problematické. Předkládaná publikace má za cíl vzniklou situaci řešit ke spokojenosti školních jídelen i jejich strávníků. Vedle statí ...