"Proč zrovna nanuky? Jsou rychlé na přípravu a tak snadno se jedí – ať už jste na kole, pěšky, v autě nebo v letním kině. A děti si mohou při výrobě nanuků udělat přátele. Lahodná chuť: K výrobě božského nanuku postačí i málo surovin a zázrak je na světě! Svůdné recepty: Díky tipům a radám na záložkách ...
''It''s not all sardinhas. Just ask the man who made Portuguese food cool'' The Times''Offers so much more than just delightful recipes'' Evening Standard''Nuno Mendes'' book is a celebration of hearty Lisbon fare'' Metro''With Lisboeta, I feel guided through the cuisine of Portugal''s capital city. ...
Kniha přináší zábavné i poučné čtení, především pak mnoho receptů pro začátečníky i pokročilé. Jde o milý a současně neobyčejně užitečný i praktický dárek pro každého muže od jeho partnerky i přátel. Nejenže díky ní nezemře hlady, až ho na kratší či delší dobu opustíte, ale možná se u něho probudí netušené ...
V této kouzelné knize naleznete recepty na klasické pizzy, jako jsou margherita a romana, plněnou pizzu i "bílé" pizzy, které neobsahují rajčata. Exotičtější recepty vznikly použitím vynikajících italských produktů: parmské šunky, sýrů gorgonzola, provola a uzená scamorza, rajčat, artyčoků a hříbků. ...
Take a culinary journey through the fantastical world of The Witcher with thoughtfully imagined, flavorful recipes inspired by The Witcher's expansive settings, characters, and lore. In this beautifully photographed cookbook, Anita Sarna and Karolina Krupecka, the creators of fan-favorite food blogs ...
Čím dál vyšší počet pacientů v dialyzačním programu vedl autorku této knihy k hippokratovské úvaze o významu a přínosu vyváženého jídelníčku v terapii ledvinové nedostatečnosti. Kvalita surovin, dodržování jednoduchých zásad pro kombinaci jednotlivých nutrientů, ale i přiměřená tělesná aktivita a odpočinek ...
160 receptů, které vám zjednoduší první půlku dne Říká se: Snídani sněz celou, o oběd se poděl s přítelem a večeři přenech nepříteli. Když budete vařit podle této kuchařky, půjdete si pro nášup ke snídani a rozhodně se nebudete chtít dělit o svůj oběd. Florentýna se v tomto volném pokračování Kuchařky ...
Chcete se dozvědět, jak nám prospívá živá strava, která se stala fenoménem poslední doby v oblasti zdravé výživy po celém světě? Začínáte s živou stravou, znáte její skvělé zdravotní přínosy a rádi byste zvýšili její celkové množství ve svých jídelníčcích? Pak je tato kniha určená právě vám! Překvapte ...
Kniha - 144 stran, česky, Brožovaná bez přebalu lesklá Kuchařka sestavená z receptů z časopisu Prima Fresh přináší nápady pro lehké letní vaření. Inspiruje k pokrmům na celý den, od dlouhých prázdninových snídaní na zahradě či balkoně přes lehké obědy a dezerty pro horké letní dny až k večernímu grilování. ...
Detoxing your body while boosting your natural energy has never been more delicious! This book by smoothie expert Eliq Maranik is packed with many healthy recipes and easy step-by-step instructions on how to detox and lose weight with smoothies and juices. The detoxing power of those natural goodies ...
Tato brožurka přináší recepty na těstovinová jídla, ve kterých lze použít jak těstoviny z bílé mouky, bezvaječné těstoviny nebo těstoviny celozrnné, případně z tvrdé pšenice, těstoviny bezlepkové, pohankové, kukuřičné, sójové nebo rýžové. Dbáme-li o své zdraví, pak si alespoň občas můžeme uvařit těstovinu ...
Gastronomická novinářka a televizní kuchařka Karolína Kamberská je přesvědčená, že každý den může být malou slavností, pokud chceme. Po předchozích bestsellerech Karolína, domácí kuchařka (2014), Štěstí z kuchyně (2015) a Jídlo jako vášeň (2016) se Karolína rozhodla shromáždit recepty, které může každý ...
Dr Michael Greger reveals the foods that will help you live longer’ Daily Mail From the author of the international bestseller How Not To Die comes The How Not To Die Cookbook - a lavish, beautifully illustrated cookbook full of delicious recipes based on the groundbreaking nutritional science of the ...
Which vegetables should you eat raw? How do you poach the perfect egg? And should you keep your eggs in the fridge? Food scientist Dr Stuart Farrimond answers all these questions - and many more like them - equipping you with the scientific know-how to take your cooking to new levels. In The Science ...
185 vyzkoušených receptů, jak uspět hned napoprvéJak ovládnout svoji kuchyň? Jak překonat nástrahy složitějších jídel? Tohle naučí kuchařky-začátečnice Kuchařka pro dceru tak, jak by je to naučila jejich matka, kdyby na to měla čas.404 stran O AUTOROVIJana Zatloukalová (1975) nebyla profesionální kuchařka, ...