Masterchefové Jan Punčochář a Marek Fichtner, šéfkuchař Filip Sajler, průkopnice biopotravin Hana Zemanová a další kulinářské celebrity. Ti všichni s dospívající Emmou vymysleli báječná menu, která zvládne i začátečník. Poctivé recepty z čerstvých surovin budou inspirací nejen pro teenagery, ale také ...
JAK MÉNĚ PLÝTVAT POTRAVINAMI Plýtvání se týká nás všech - a my všichni s tím můžeme něco dělat! Než se potraviny dostanou na náš stůl, zmizí v odpadcích průměrně jedna třetina z nich, z toho přibližně polovinu vyhodíme doma. Prostřednictvím této knihy vám chceme ukázat, jak každý z nás může plýtvání ...
Ovesné vločky k snídani si už zaléváte mandlovým mlékem a pochutnáváte si na vaječné pomazánce bez vajec, ale veganskému jídlu jste ještě úplně nepropadli. Anebo se už mezi vegany počítáte, ale stále vás odrazuje cena a vadí vám i všechen ten marketing, který kolem veganského životního stylu propukl. ...
Kniha - autor Susanne Hansch; Elke Schwarzer, 128 stran, Brožovaná s přebalem matná, česky Bez varování se objeví v zahradě, nestydatě se tam roztahuje a stojí nás čas a nervy - to je plevel. Tato kniha zábavnou formou radí, jak nezvané návštěvníky vykázat do patřičných mezí nebo jak si na nich pochutnat. ...
VÝPRODEJKniha obsahuje skutečně podrobný popis všech povolených přídatných látek v potravinách včetně možného zdravotního dopadu jejich konzumace. Dozvíte se také, jak a proč se používají různé skupiny přídatných látek a jak se výrobcům daří nás konzumenty "ošidit". Naleznete tu i jednostránkový seznam ...
Celý život jsem na dietě a vlastně nevím na jaké. Mám nadváhu prolínající se s obezitou a strašnou chuť s tím něco udělat. Nejde ale o dietu, která jednou skončí, jde o způsob, jak to vyřešit z gruntu. Rozhodl jsem se napsat knihu o rozumném jídle, bez gastronomické hysterie a zdraví nebezpečných experimentů. ...
Kniha - autor Lenka Špaček, 112 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá V této kuchařce najdete 70 receptů, které spojuje absence bílé mouky, cukru, palmového oleje a tropických plodin. Samozřejmostí je, že všechna jídla jsou 100% rostlinná a vařená s co největším důrazem na lokální produkci. 70 důkazů, ...
Kniha - autor Gordon Ramsay, 256 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Chcete vařit tak, aby všem, včetně vás samotných, chutnalo? Baví vás to, ale nemáte moc času (kdo ho ostatně má nazbyt)? Sáhněte tedy po nové knize špičkového anglického šéfkuchaře Gordona Ramsaye a máte pohromadě spoustu receptů ...
Více než 130 receptů vhodných pro děti od 6. měsíce. Připravujte příkrmy, na kterých si pochutná celá rodina. Vy tak nebudete muset vařit víc než jedno jídlo, a zároveň vše stihnete do 30 minut! Vaření může být pěkná fuška, však to znáte – jednu maličkou porci pro batole, další pro jeho staršího a vybíravějšího ...
Kniha – autor Angelo Menta, 344 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá.Nejlepší recepty, rady a techniky pro gril na dřevěné uhlíNěmecké nakladatelství pronajalo autorovi, profesionálovi v oboru grilování, na půl roku dům, kde mohl zdokonalovat recepty a degustovat s ochutnávači výsledky. Vznikla tak ...
Pečieme podľa obrázkov 2: Po úspechu knihy Pečieme podľa obrázkov prichádza ďaľšia dávka plná chutných receptov. Ambasádorky Jamieho Olivera na Slovensku a autorky receptov Janica Lacová a Aneta Orosi z tvorivého tímu Jem iné a sa postarali o to, že v knižke si na svoje prídu naozaj všetci – milovníci ...
Autorka je sesbírala ze starých zápisníků babiček a ze zažloutlých kuchařských knih a upravila tak, abyste si je mohli upéct i dnes. Kdykoliv dostanete chuť na něco dobrého, kdykoliv si budete chtít nostalgicky zavzpomínat na dobu dětství.Z obashu: * Vánoční * Slavnostní * Na víkend * Chléb a pečivo ...
Lepší zdravé jídlo na vidličku, než chirurgický nůž., to je podtitul obrovského bestselleru deníku Nev York Times, který přesně vystihuje jeho obsah. Pouhá změna jídelníčku k tradiční rostlinné stravě vás může ochránit před civilizačními chorobami, jako je cukrovka, rakovina či srdeční onemocnění. Publikace ...
Česká zelenina je náš národní poklad, který mnozí z nás nedoceňují a dávají přednost dovozním a exotickým druhům. Již naši předkové věděli, že pro zdraví je nejcennější to, co roste pěkně doma na zahrádce či políčku. Dnes dokazuje i vědecký výzkum po celém světě, že nejzdravější zelenina je ta, která ...
Kniha prináša viac ako 100 receptov na prípravu blahodárnych smoothies a džúsov. Či ste už nikdy predtým smoothies nepripravovali, alebo ste v mixovaní ovocia už zabehnutý odborník, recepty v tejto knihe vám ukážu jednoduchosť a krásu pri pripravovaní týchto nápojov. Ak potrebujete schudnúť, udržať si ...
Kedy ste mali v reštaurácii naposledy za obedom chutný dezert? Že si nepamätáte? Alebo si spomínate iba na exotickú kreáciu v luxusnom podniku? V bežnej reštaurácii vám ponúknu zväčša palacinky, zmrzlinový pohár, štrúdľu a nesmrteľný banana split. Hoci dezert tvorí všade vo svete neoddeliteľnú a rovnocennú ...
Slovník prináša 5 200 slov z oblasti špecializovanej slovnej zásoby, ktorá súvisí s potravinami, nápojmi a kulinárskymi špecialitami slovenskej a českej národnej kuchyne. Gastronomické služby na Slovensku i v Čechách dobiehajú zameškané, zo šéfkuchárov sa utvára profesionálna špička a o kulinárske umenie, ...
Máte radi bezmäsité jedlá? Pestrú zeleninovú kuchyňu? Kuchárska kniha.cukety, patizóny, tekvice, baklažány Vás určite správne naladí. Nájdete tu plno.zaujímavých, pestrofarebných receptov do Lucie Jesenskej-Horeckej, ktoré.vynikajú nielen svojou originalitou ale aj výnimočnou chuťou.Název: Kuchárska ...
5. kuchařka z edice Apetit na cestách - Česko. Všude dobře, doma nejlíp… Po kuchařce věnované italské, francouzské, asijské a řecké kuchyni je tady další přírůstek do edice Apetit na cestách - kuchařka plná tradičních českých receptů. Najdete v ní ty nejlepší recepty na pokrmy, které všichni milujeme ...
Krémové moučníky jsou pro většinu z nás opravdu neodolatelné. Nemusí být ani příliš složité a zdlouhavé na přípravu. Kuchařka obsahuje pestrou nabídku moučníků s nejrůznějšími krémy a polevami, včetně rad a tipů pro přípravu a zdobení.Dátum vydania: 1.11.2013Vydanie: 1.Väzba: viazanáISBN: 978-80-7322-168-3Strán: ...