Kniha - autor Stephanie Hiekmannová, 160 stran, slovensky, Pevná bez přebalu lesklá Najjednoduchšie varenie, aké ste kedy vyskúšali. Skúste novú metódu a netrávte v kuchyni zbytočné hodiny. S našimi extra jednoduchými, ľahkými a zdravými receptami už nebudete chcieť variť inak. Stačí si na knihu pripraviť ...
Kniha - autorka Hana Sedláčková, 192 strán, česká, pevná bez lesklého krytu Drůbeží maso získalo oblibu díky snadné zpracovatelnosti, velkému výběru možných úprav, cenové dostupnosti i zdravotní prospěšnosti. Kuchařská kniha z pera zkušené autorky několika desítek gastronomických publikací Hany Sedláčkové ...
Kniha – 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Nová kuchařka z edice Apetit sezona, která vychází už 9. 11. 2017, přináší spoustu nápadů, jak si tím nejlahodnějším způsobem zpříjemnit svátky i dlouhé zimní večery. Vychutnejte si to nejleps?i?, co ma?te ve spi?z?i a co nabi?zeji? zimni? trhy i supermarkety! ...
El delicioso y perfumado asado de cerdo con col agridulce rehogada y knedlik, el solomilo con salsa de nata adornado con una rodaja de limón y arándanos rojos, el ganso assado, el faisán con tocino, el jamón de Praga con nata montada y rábano picante, los crepés con salsa de arándanos, los knedlik de ...
První Velká japonská kuchařka v České republice! Nechte se inspirovat oblíbenými recepty této asijské kuchyně. Pod vedením čtyř nejlepších japonských kuchařů, kteří působí v České republice, zvládnete přípravu sushi i japonských specialit krok za krokem.Jedná se o vůbec první ucelenou kuchařku, která ...
Few wine books can be called classic, but the first edition of The World Atlas of Wine made publishing history when it appeared in 1971. It is recognized by critics as the essential and most authoritative wine reference work available. This eighth edition will bring readers, both old and new, up to date ...
Snadné může pro vás znamenat superrychlé jídlo – je na stole za pár minut. Popřípadě takové, na které potřebujete jen několik surovin. Někdo ocení, že část přípravy lze udělat předem a při podávání vše probíhá jednoduše. Není marné ani to, když jsou v receptu suroviny, jež máte běžně ve spíži, prostě ...
Knižní bestseller "Poklady klasické čeké kuchyně" doplňuje tato ještě lépe propracovaná a obsáhlejší kuchařská kniha Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu. Do detailu popisuje více než 200 receptů české a moravské kuchyně řazené do 17 ti sekcí. Kuchařka obsahuje více než 500 špičkových ...
Vydáváme první kuchařku o kaších v Čechách. Budeme dělat kaše sladké i slané, pro děti i dospělé, tradiční i trendy, ultrazdravé i trochu divočejší, ale vždycky z toho nejlepšího, co nám trh nabízí. Jana.Naše Kaše můžete koupit ve více jak 40 prodejnách po celé české republice. "Na kaši. Jak se z legrace ...
Autoři této knihy Yotam Ottolenghi a Sami Tamimi vyrůstali v 70. až 80. letech minulého století v Jeruzalémě, aniž by se znali. Yotam žil v židovské čtvrti na západě tohoto starobylého města, Sami v jeho arabské čtvrti na východě. Setkali se v Londýně roku 1999 a stali se z nich obchodní partneři ve ...
Téměř před dvaceti lety se v časopise The New Yorker objevil neblaze proslulý článek "Než se pustíte do jídla, čtěte následující!" od tehdy málo známého šéfkuchaře Anthonyho Bourdaina. Svými postřehy o tom, co se děje za dveřmi kuchyně, nešetřil ničí chuťové buňky. Článek vyvolal senzaci a kniha, jež ...