Kniha - autor Vojtech Artz, 80 stran, slovensky, Pevná bez přebalu lesklá.Čo by nemalo chýbať nielen na vianočnom stole? Odpoveď na túto, na prvý pohľad jednoduchú otázku, sa pokúsil nájsť renomovaný slovenský šéfkuchár, zakladateľ reštaurácií a osobnosť televíznej obrazovky Vojtech Artz v publikácii ...
Výroba domácich nálevov vyžaduje veľa trpezlivosti a času. Pokiaľ ale vytrváte, odmení sa vám vaše úsilie lahodnými nápojmi, v ktorých sa spája chuť ovocia, bylín, medu či korenia. Tá je nasledovaná neobvyklými vôňami či farbou. Recepty v tejto knihe ponúkajú okrem klasických likérov tiež návody na prípravu ...
Kto by si nechcel pripraviť jedlo zo surovín z vlastnej záhrady? Ako si však poradiť so všetkými tými paradajkami, cuketami a bylinkami? Ako upiecť zeleninový quiche? Ako udržať pri živote bazalku? A čo robiť, keď je úroda príliš veľká?V tejto kuchárke nájdete nielen 45 nápaditých a chutných receptov, ...
Zapomeňte na toxické čisticí prostředky a předražené "zelené" produkty! Vše, co potřebujete k tomu, aby se vaše domácnost blýskala čistotou a voněla, je pár základních čistě přírodních surovin, které běžně používáte v kuchyni.V knize najdete 150 jednoduchých vyzkoušených receptů na čisticí prostředky, ...
Severská kuchyně je považována za minimálně stejně zdravou, jako je ta středomořská. Klade velký důraz na kvalitu, čerstvost a lokální původ surovin. Autorka vás naučí, jak připravit na Severu tolik milované ryby nebo zvěřinu, houby či jahody. Kniha však neobsahuje pouze recepty, ale představí i švédské ...
Česká kuchařka v italštině, ale i dalších jazycích - rusky, anglicky, španělsky, německy, francouzsky. Přehledně napsané postupy, velké množství rad a obměn základních receptů, barevné fotografie důležitých fází přípravy i podávání jídel.vydáno: 200606rozměry: 200,0 x 130,0počet.
S alergeny i bez nich JÍM - NEJÍM s alergeny i bez nich = jednoduchá volba, další možnost totiž není… I s potravinovými alergiemi si můžete dopřát, na co máte chuť. Poradíme vám, jak na to. Jana Pechmanová pro vás vybrala a upravila 80 klasických i moderních receptů. Ať už máte potravinovou alergii, ...
Všichni víme, že jídlo ovlivňuje kvalitu našeho života – ale jak velkou moc vlastně má? Melissa a Dallas vás přesvědčí, že mimořádnou! Jídlo na prvním místě je přehledný, čtivý a srozumitelný návod na přechod k paleo stravě, díky kterému konečně pochopíte vzájemné reakce inzulínu, leptinu, kortizolu ...
I šunka, máslo či tlačenka se mohou stát celebritami! Oblíbený dokumentární cyklus České televize "Boží dar" je věnován potravinám či lépe řečeno oslavuje české potraviny a vzdává jim dík. I ve stejnojmenné knize najde čtenář dobrodružné příběhy vyprávějící o zrodu, historii a moderní současnosti českých ...
Dodejte palivo, spalte tuk. Neselhávající a jednoduchý stravovací plán "kolujících kalorií" bez vzniku tukových záhybů, určený pro nastartování metabolismu, stimulaci ztráty hmotnosti, zpevnění těla a udržení kondice potřebné pro život – od autora bestselleru Tělo jako posilovna. Mark Lauren, mezinárodně ...
Kniha – 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Nová kuchařka z edice Apetit sezona, která vychází už 9. 11. 2017, přináší spoustu nápadů, jak si tím nejlahodnějším způsobem zpříjemnit svátky i dlouhé zimní večery. Vychutnejte si to nejleps?i?, co ma?te ve spi?z?i a co nabi?zeji? zimni? trhy i supermarkety! ...
Kniha - autor Patrik Rozehnal, 170 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá V kuchařce Pochoutkový rok najdete celkem 120 zajímavých rodinných receptů z celé naší země. Rozděleny jsou na slané a sladké. Jde o nejrůznější chuťovky, polévky, masové i bezmasé pokrmy, sladké koláče, kynuté buchty a další tradiční ...
Kniha - 88 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Další originální kuchařka Ottova nakladatelství vám přináší bohatou nabídku receptů na sladká hlavní jídla. Tvůrci knihy čerpali hlavně z tradiční české a středoevropské kuchyně, jejíž pokrmy připravovaly celé generace kuchařek a kuchařů. Najdete zde ...
Naše babičky byly přebornice v tom, jak doma využít doslova všechno, co se urodilo na zahradě a na poli, co vyprodukovalo hospodářství a co bylo uloženo v zásobách na zimu. A když bylo potřeba, dokázaly uvařit chutné jídlo ze skromných zásob. Naučte se to i vy a pojďte s námi připravovat ozdravující ...
Autor : Kateřina Bičíková, Popis : Osmdesátka úžasných receptů ze zbytků – i beze zbytku! Krémová polévka s mrkvovou natí, řepný burger, kopřivový špenát, šeříkový sirup nebo plněné kedlubnové listy, saláty, dezerty i likéry – množství lahodných bezmasých receptů, stravitelných přitom i pro fajnovější ...
Kniha Obsáhlá "sladká" publikace doplňují a navazují na Vaňkovu dnes již ikonickou kuchařku Poklady klasické české kuchyně. - autor Roman Vaněk, 176 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Sladké recepty od autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk s manželkou ...