Clatronic CL 3672

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Mobilní klimatizace

Pohodlná manipulace Klimatizace Clatronic CL 3672 v černém designu má tři funkce: chlazení, odvlhčování a ventilaci. Je tak ideální na horké letní měsíce, kdy potřebujete regulovat teplý nebo vlhký vzduch. Pro nejpohodlnější užívání je součástí zařízení dálkové infračervené ovládání (včetně baterií), ...viac

Je nám líto. Tento produkt neni aktuálně v nabídce žádného e-shopu na Pricemánii.

Nejoblíbenější produkty v kategórií Mobilní klimatizace

Popis

Pohodlná manipulace Klimatizace Clatronic CL 3672 v černém designu má tři funkce: chlazení, odvlhčování a ventilaci. Je tak ideální na horké letní měsíce, kdy potřebujete regulovat teplý nebo vlhký vzduch. Pro nejpohodlnější užívání je součástí zařízení dálkové infračervené ovládání (včetně baterií), multifunkční LED display a 4 pojízdná kolečka na spodu klimatizace, která umožní snadný transport. Do bytu i kanceláře Chladící výkon klimatizace Clatronic CL 3672 je 7000 BTU (2,05 kW) s chladivem R 410 A. Recirkulace vzduchu probíhá při rychlosti 380 m3/h nejlépe v místnosti o podlahové ploše 23 až 32,5 m2. Hladina hluku při ventilaci se pohybuje okolo 64 dB. Klimatizaci lze nastavit pomocí časovače na 24 hodin.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Mobilní klimatizace Clatronic, nejprohlíženější produkty Clatronic nebo nejlevnejší Mobilní klimatizace.

Reklama