Mrazem sušené kousky ananasu neboli lyofilizovaný ananas Allnature představuje skvělou rychlou svačinku, kterou zaženete chuť na sladké. Na rozdíl od běžně sušeného ovoce si však mrazem sušený ananas zachovává své nutriční hodnoty. Šetrný způsob sušení, při kterém je ovoce nejprve prudce zmrazeno a následně ...
Natu Lyofilizované meruňky 45 g Mrazem sušené meruňky si díky šetrnému zpracování lyofilizací uchovávají většinu původních vlastností, jako je vůně, chuť, barva a obsah živin. Lyofilizace nebo-li sušení mrazem, je revoluční a zároveň nejšetrnější metoda sušení ovoce. Díky ní si ovoce zachová svůj původní ...
Mini Mix z kešu, mandlí, kokosových chipsů a goji skvěle chutná, a navíc je vysoce výživný. Goji neboli kustovnice čínská je zázračná superpotravina, která má lahodnou specifickou chuť a díky jejímu pestrému nutričnímu profilu dodá tělu značnou dávku živin.
Sušené ovoce vícedruhové, druh ovoce: natural, hmotnost: 80 g Změna barevného stylu šablony pro potraviny NATU Mini mix moruše80 g Mini mix moruše NATU je ideální svačinka pro malé i velké. Kombinace pistácií, blanšírovaných mandlí, moruše bílé a rozinek skutečně skvěle chutná. Díky praktickému balení ...
Lyofilizovaný banán neboli banán sušený mrazem představuje jeden z nejšetrnějších a nejkvalitnějších forem sušeného ovoce. Prudké zmrazení a následné pomalé sušení ve vakuu zbaví banán 95 % vody a případně i obsaženého alkoholu nebo kyseliny octové. Sušený banán přitom neztratí nic ze své chuti, a to ...
Borůvky jsou sušené mrazem, jelikož si tak lépe zachovají svou původní barvu, aroma i chuť. Jsou vhodné jako pamlsek i jako náhrada čerstvého ovoce. Připravíte z nich sladké dezerty nebo výbornou snídani.
Broskve sušené mrazem, neboli lyofilizované broskve Allnature si díky šetrnému procesu lyofilizace zachovávají barvu, chuť, vůni a živiny čerstvých broskví. Proces lyofilizace spočívá v prudkém zmrazení a následném pomalém sušení ve vakuu, které broskev zbaví 95 % vody. Lyofilizované broskve mají přirozeně ...
Lyofilizované ovoce jednodruhové, druh ovoce: malina, hmotnost 140 g Změna barevného stylu šablony pro potraviny Velká křupavá malina Mixit140 g Mrazem sušené maliny Mixit voní a chutnají jako maliny v původním stavu. Ovoce si můžete přidat do jogurtu, müsli nebo sníst samotné. Na 140 gramů mrazem sušených ...
GymBeam Lyofilizované borůvky 100 g - ano - ne - čirý - potraviny Lyofilizované mrazem sušené borůvky.
Lyofilizovaná borůvka neboli borůvka sušená mrazem představuje jeden z nejšetrnějších a nejkvalitnějších forem sušeného ovoce. Prudké zmrazení a následné pomalé sušení ve vakuu zbaví borůvku 95 % vody a případně i obsaženého alkoholu nebo kyseliny octové. Sušená borůvka přitom neztratí nic ze své chuti, ...
Tradiční surovina pro přípravu dezertů v biokvalitě. Hodí se ale i do smoothie či horkého mléka. V kombinaci například s chilli může být i součástí exotických receptů.
Vinná réva a její plody hroznové víno, které díky sušení n svět přináš sladké a chutné rozinky. Obsahuje vysoký zdroj živin a blahodárně působí na střevní mikrofloru, zabraňují vzniku zubního plaku. Rozinky obsahují vysoké procento vitamínů B, C, E, vápníku, železa, zinku, draslíku, sacharidů a důležité ...
Sušené plátky manga v biokvalitě vhodné jako pamlsek i jako náhrada čerstvého ovoce. Připravíte z nich sladké cukroví nebo je můžete přidat do kaše či müsli.
Historické kořeny slunečnice sahají do Mexika a Peru, kde se po staletí semínka z nich získaná stala přirozenou složkou stravy Inků. Ve Středomoří se slunečnice objevily v 16. století a postupně se rozšířily i na naše území.
Rádi zobete oříšky a sušené ovoce? Zkuste některý z našich NATU mixů. Každý je jedinečný svou chutí i složením a hodí se tak pro každou příležitost. Skvělý je na výlety, do práce, ale poslouží i jako snack pro nečekanou domácí návštěvu.
Pěstování modrého máku má v našich zemích dlouhou tradici, původně však mák, latinsky Papaver Somniferum, pochází z Malé Asie. V některých zemích je dnes jeho pěstování zakázáno, protože některé odrůdy obsahují vysokou koncentraci morfinu. Využití: Modrý mák má mnoho způsobů využití v kuchyni.