Borůvky jsou sušené mrazem, jelikož si tak lépe zachovají svou původní barvu, aroma i chuť. Jsou vhodné jako pamlsek i jako náhrada čerstvého ovoce. Připravíte z nich sladké dezerty nebo výbornou snídani.
Tradiční surovina pro přípravu dezertů v biokvalitě. Hodí se ale i do smoothie či horkého mléka. V kombinaci například s chilli může být i součástí exotických receptů.
Sladká přání se špetkou soli byla vyslyšena! Mixit vajíčka se slaným karamelem naplnila nově celý tubus. Hra na Popelku se nekoná, je konec pracného hledání vaší oblíbené příchuti mezi ostatními vajíč.
Broskve sušené mrazem, neboli lyofilizované broskve Allnature si díky šetrnému procesu lyofilizace zachovávají barvu, chuť, vůni a živiny čerstvých broskví. Proces lyofilizace spočívá v prudkém zmrazení a následném pomalém sušení ve vakuu, které broskev zbaví 95 % vody. Lyofilizované broskve mají přirozeně ...
Mák modrý 250 g BIO COUNTRY LIFE Semínka máku v biokvalitě. Široké využití při pečení. Vhodné také k výrobě semínkového másla nebo rostlinného mléka. Tradiční součást české kuchyně.
Vinná réva a její plody hroznové víno, které díky sušení n svět přináš sladké a chutné rozinky. Obsahuje vysoký zdroj živin a blahodárně působí na střevní mikrofloru, zabraňují vzniku zubního plaku. Rozinky obsahují vysoké procento vitamínů B, C, E, vápníku, železa, zinku, draslíku, sacharidů a důležité ...
Lyofilizovaná borůvka neboli borůvka sušená mrazem představuje jeden z nejšetrnějších a nejkvalitnějších forem sušeného ovoce. Prudké zmrazení a následné pomalé sušení ve vakuu zbaví borůvku 95 % vody a případně i obsaženého alkoholu nebo kyseliny octové. Sušená borůvka přitom neztratí nic ze své chuti, ...
Sušené plátky manga v biokvalitě vhodné jako pamlsek i jako náhrada čerstvého ovoce. Připravíte z nich sladké cukroví nebo je můžete přidat do kaše či müsli.
Historické kořeny slunečnice sahají do Mexika a Peru, kde se po staletí semínka z nich získaná stala přirozenou složkou stravy Inků. Ve Středomoří se slunečnice objevily v 16. století a postupně se rozšířily i na naše území.
Rádi zobete oříšky a sušené ovoce? Zkuste některý z našich NATU mixů. Každý je jedinečný svou chutí i složením a hodí se tak pro každou příležitost. Skvělý je na výlety, do práce, ale poslouží i jako snack pro nečekanou domácí návštěvu.
Pěstování modrého máku má v našich zemích dlouhou tradici, původně však mák, latinsky Papaver Somniferum, pochází z Malé Asie. V některých zemích je dnes jeho pěstování zakázáno, protože některé odrůdy obsahují vysokou koncentraci morfinu. Využití: Modrý mák má mnoho způsobů využití v kuchyni.
Šťavnaté sušené švestky – vypeckované, plné aroma a výborné chuti. Obsahují velké množství vlákniny, která pročišťuje trávicí systém a brání vstřebávání cholesterolu. Díky vysokému obsahu pektinu získáte pocit sytosti, takže jsou i ideálním mlsáním při hubnutí.
Chuťově výrazná sezamová semínka jsou plody jednoleté byliny, která kvete pestrobarevnými květy a dosahuje výšky až 2 metry. Pěstuje se pro svá semena, z nichž se vyrábí např. sezamový olej. Je bohatý zejména na obsah vlákniny.
Lyofilizovaný ananas je křupavý, mrazem sušený ananas bez přidaného cukru. Díky tomu si zachovává všechny důležité živiny, vlákninu, vitamíny a minerální látky, ale také čerstvou chuť a neodolatelnou vůni. Vychutnejte si ho jako zdravý křupavý snack, součást vydatné snídaně, nebo při přípravě vašich ...
Banány lyofilizované jsou křupavé mrazem sušené banány, které si vás získají svou jedinečnou chutí a vůní. Lyofilizace je hluboké mražení při velmi nízkém tlaku, díky čemuž zůstává ovoce plné živin, vitamínů a minerálů. Mrazem sušené banány jsou ideální na pečení, vaření či zdravé mlsání.
Sušení je tradiční způsob konzervování datlí. Datle jsou chutné samotné, využití ale mají i při pečení nebo přípravě dezertů. Jedná se o druh ovoce s výrazně sladkou chutí.
Maliny sušené mrazem neboli lyofilizované maliny Allnature obsahují díky šetrné formě zpracování velké množství živin, vitamínů, minerálů a dalších cenných látek. Na rozdíl od běžně sušeného ovoce prochází lyofilizované ovoce procesem prudkého zmrazení a následného pomalého sušení ve vakuu. Výsledkem ...