Unikátní bezlepkové těstoviny ze 100% cizrnové mouky, vhodné pro vegany či vyznavače Low-Carb stravy. Plné bílkovin.
Fazole adzuki v BIO kvalitě. Fazole Adzuki jsou hojně využívanou surovinou v japonské a asijské kuchyni.
Plátky ze sójové mouky. Hodí se jako náhrada masa v pokrmech. Kostky do sebe dobře vstřebávají chutě, doporučujeme je tedy marinovat nebo vařit v ochucené vodě.
Sójóvé boby v BIO kvalitě nabízí našemu tělo velké množství aminokyselin a bílkovin, proto se je nebojte zařadit do svého jídelníčku.
Nejdrobnější druh čočky s příjemnou jemnou chutí moře do každého salátu nebo polévky.
Jak připravovat pokrmy z tapiokových perelTapiokové perly můžete použít jako zahušťovadlo do polévek, připravíte z nich krém do ovocných koláčů nebo výborný přírodní pudink. Receptů na tapiokový puding pak existuje celá řada. Dávejte ale pozor. Po vychladnutí tapiokový pudink ještě zhoustne a proto jej ...
Fazole mungo Allnature v BIO kvalitě jsou zdravou a chutnou surovinou. Lze je konzumovat jako přílohu, ještě lépe je ale přidat je do nejrůznějších rizot, polévek či karbanátků.
Luštěninové těstoviny Gigli Green Apotheke jsou bezlepkové těstoviny vyrobené z mouky z červené čočky. Mají vysoký obsah bílkovin a používají se jako příloha.
Kukuřičná vřetena Green Apotheke jsou bezlepkové a bezvaječné těstoviny v BIO kvalitě. Hodí se pro použití jako příloha k omáčkám nebo do studených salátů.
Jasmínová rýže v biokvalitě s jemnou přirozenou vůní květin. Tradiční součást asijské kuchyně. Po uvaření je lepivější, hodí se tedy k omáčkám. Rýže má lehce nasládlou chuť, využijete ji proto i v dezertech. Natural značí, že při výrobě není leštěná nebo broušená.
Nudle ve tvaru Noodless z konjaku v nálevu. Hotový výrobek. S nízkou energetickou hodnotou.
Příloha Změna barevného stylu šablony pro potraviny Pohanka loupaná kroupy Country LifeBIO, 500 g Pohanka Country Life představuje pseudoobilovinu, která chutná po oříšcích. Je skvělá na slaný i sladký způsob. Lze z ní uvařit kaši, přidat do koláčů, nákypů, polévky i salátů. Navíc neobsahuje lepek, takže ...
Chuťově jemné a s krémovou strukturou. to jsou bílé fazole.
Žlutý půlený hrách v biokvalitě. Rychlá a snadná příprava, není třeba ho předem namáčet. Hodí se do polévky, pomazánky nebo jako příloha. Hrách je loupaný, a proto ho tělo dobře stráví.
Sleva je z důvodu krátké trvanlivosti do 31.03.2022. Zelený hrách má výhodu, že je po namáčení rychle uvařený. Skvělou krémovou polévku nebo kaši vykouzlíte za pár minut. Vychutnejte si ho v biokvalitě.
Pohanka v BIO kvalitě by neměla chybět v žádném vyváženém jídelníčku. Pohanku lze použít k přípravě sladkých i slaných kaší.
Cizrna Allnature v BIO kvalitě pochází z kontrolovaného ekologického zemědělství a zachovává si tak maximální množství živin.
Jáhly v BIO kvalitě by měly mít v našich jídelníčcích své stálé místo. Vzhledem k tomu, že obsahují kvalitní proteiny, jsou perfektní pro vegany a vegetariány.
Vločky mají jemnou pohankovou chuť a vůni. Pohankové vločky si dejte jen tak v misce s ovocem a rostlinným mlékem. Skvěle poslouží jako základ pro karbanátky a zeleninové placky.
Jáhly jsou dobře stravitelné, výživné, velmi chutné a přirozeně bezlepkové. Potěší vás jejich snadná příprava a široké využití v kuchyni. Jsou skvělým základem pro výživné kaše, koláče a nákypy. Děti si jáhlovou kaši s ovocem zamilují stejně jako dětskou krupičku.