Jáhly v BIO kvalitě by měly mít v našich jídelníčcích své stálé místo. Vzhledem k tomu, že obsahují kvalitní proteiny, jsou perfektní pro vegany a vegetariány.
Jak připravovat pokrmy z tapiokových perelTapiokové perly můžete použít jako zahušťovadlo do polévek, připravíte z nich krém do ovocných koláčů nebo výborný přírodní pudink. Receptů na tapiokový puding pak existuje celá řada. Dávejte ale pozor. Po vychladnutí tapiokový pudink ještě zhoustne a proto jej ...
Luštěninové těstoviny Gigli Green Apotheke jsou bezlepkové těstoviny vyrobené z mouky z červené čočky. Mají vysoký obsah bílkovin a používají se jako příloha.
Kukuřičná vřetena Green Apotheke jsou bezlepkové a bezvaječné těstoviny v BIO kvalitě. Hodí se pro použití jako příloha k omáčkám nebo do studených salátů.
Unikátní bezlepkové těstoviny ze 100% cizrnové mouky, vhodné pro vegany či vyznavače Low-Carb stravy. Plné bílkovin.
Fazole mungo Allnature v BIO kvalitě jsou zdravou a chutnou surovinou. Lze je konzumovat jako přílohu, ještě lépe je ale přidat je do nejrůznějších rizot, polévek či karbanátků.
Chuťově jemné a s krémovou strukturou. to jsou bílé fazole.
Pohanka v BIO kvalitě by neměla chybět v žádném vyváženém jídelníčku. Pohanku lze použít k přípravě sladkých i slaných kaší.
100% Vřetena z červené čočky jsou chutné a výživné těstoviny, které jsou navíc skvělým zdrojem bílkovin. Neobsahují lepek, jsou bezvaječné a skvěle obohatí kuchyň nejen veganů a celiaků. Použijte je k přípravě samostatného pokrmu nebo jako přílohu a součást salátů.
Sójóvé boby v BIO kvalitě nabízí našemu tělo velké množství aminokyselin a bílkovin, proto se je nebojte zařadit do svého jídelníčku.
Vynikající kombinace tří chutí, které zatraktivní každý pokrm.
Plátky ze sójové mouky. Hodí se jako náhrada masa v pokrmech. Kostky do sebe dobře vstřebávají chutě, doporučujeme je tedy marinovat nebo vařit v ochucené vodě.
Příloha Změna barevného stylu šablony pro potraviny Pohanka loupaná kroupy Country LifeBIO, 500 g Pohanka Country Life představuje pseudoobilovinu, která chutná po oříšcích. Je skvělá na slaný i sladký způsob. Lze z ní uvařit kaši, přidat do koláčů, nákypů, polévky i salátů. Navíc neobsahuje lepek, takže ...
Sleva je z důvodu krátké trvanlivosti do 31.03.2022. Zelený hrách má výhodu, že je po namáčení rychle uvařený. Skvělou krémovou polévku nebo kaši vykouzlíte za pár minut. Vychutnejte si ho v biokvalitě.
Hledáte-li zdravější verzi rýže, oproti klasické, pak jste právě našli. Kulatozrnná rýže je bohatší na vitamíny a minerály. Vhodná na přípravu kaší.
Jáhly jsou dobře stravitelné, výživné, velmi chutné a přirozeně bezlepkové. Potěší vás jejich snadná příprava a široké využití v kuchyni. Jsou skvělým základem pro výživné kaše, koláče a nákypy. Děti si jáhlovou kaši s ovocem zamilují stejně jako dětskou krupičku.
Žlutý půlený hrách v biokvalitě. Rychlá a snadná příprava, není třeba ho předem namáčet. Hodí se do polévky, pomazánky nebo jako příloha. Hrách je loupaný, a proto ho tělo dobře stráví.
Červená čočka zbavená slupky vhodná do salátů i sladkých jídel.
Červené fazole jsou charakteristické svou výraznou chutí a větší velikostí.
BIO Rýže dlouhozrnná natural z čistě rostlinných zdrojů na snadnou přípravu vašich oblíbených pokrmů. Neobsahuje žádnou přidanou sůl, ani cukr. Naopak se pyšní bohatou nadílkou bílkovin, vlákniny a výbornou chutí. Produkt je v bio kvalitě a vhodný i pro vegany.