Pohanková vřetena Green Apotheke jsou bezvaječné a bezlepkové těstoviny. Hodí se jako příloha k omáčkám nebo do studených salátů v kombinaci se zeleninou.
Rýže Basmati BIO se pěstuje na úpatí himalájských hor v Pákistánu a Indii.
Jáhly v BIO kvalitě by měly mít v našich jídelníčcích své stálé místo. Vzhledem k tomu, že obsahují kvalitní proteiny, jsou perfektní pro vegany a vegetariány.
Plátky ze sójové mouky. Hodí se jako náhrada masa v pokrmech. Kostky do sebe dobře vstřebávají chutě, doporučujeme je tedy marinovat nebo vařit v ochucené vodě.
Jak připravovat pokrmy z tapiokových perelTapiokové perly můžete použít jako zahušťovadlo do polévek, připravíte z nich krém do ovocných koláčů nebo výborný přírodní pudink. Receptů na tapiokový puding pak existuje celá řada. Dávejte ale pozor. Po vychladnutí tapiokový pudink ještě zhoustne a proto jej ...
Luštěninové těstoviny Gigli Green Apotheke jsou bezlepkové těstoviny vyrobené z mouky z červené čočky. Mají vysoký obsah bílkovin a používají se jako příloha.
Kukuřičná vřetena Green Apotheke jsou bezlepkové a bezvaječné těstoviny v BIO kvalitě. Hodí se pro použití jako příloha k omáčkám nebo do studených salátů.
Nejdrobnější druh čočky s příjemnou jemnou chutí moře do každého salátu nebo polévky.
Pohanka v BIO kvalitě by neměla chybět v žádném vyváženém jídelníčku. Pohanku lze použít k přípravě sladkých i slaných kaší.
Chuťově jemné a s krémovou strukturou. to jsou bílé fazole.
100% Vřetena z červené čočky jsou chutné a výživné těstoviny, které jsou navíc skvělým zdrojem bílkovin. Neobsahují lepek, jsou bezvaječné a skvěle obohatí kuchyň nejen veganů a celiaků. Použijte je k přípravě samostatného pokrmu nebo jako přílohu a součást salátů.
Hledáte-li zdravější verzi rýže, oproti klasické, pak jste právě našli. Kulatozrnná rýže je bohatší na vitamíny a minerály. Vhodná na přípravu kaší.
Sleva je z důvodu krátké trvanlivosti do 10.11.2022. Zelený hrách loupaný a půlený má výhodu, že je rychle uvařený. Nemusíte ho předem namáčet, jen propláchnout. Skvělou krémovou polévku nebo kaši vykouzlíte za pár minut. Vychutnejte si ho v biokvalitě.
Sleva je z důvodu krátké trvanlivosti do 30.9.2021. Pohanka je přirozeně bezlepková plodina, která má nezaměnitelnou, lehce oříškovou chuť. Její použití je všestranné – hodí se do pomazánek, placiček se zeleninou, na přípravu kaše….
Žlutý půlený hrách v biokvalitě. Rychlá a snadná příprava, není třeba ho předem namáčet. Hodí se do polévky, pomazánky nebo jako příloha. Hrách je loupaný, a proto ho tělo dobře stráví.
Rýže dlouhozrná v bio kvalitě z podhůří Himalájí. Přirozeně bezlepková.
Fazole mungo Allnature v BIO kvalitě jsou zdravou a chutnou surovinou. Lze je konzumovat jako přílohu, ještě lépe je ale přidat je do nejrůznějších rizot, polévek či karbanátků.
Unikátní bezlepkové těstoviny ze 100% cizrnové mouky, vhodné pro vegany či vyznavače Low-Carb stravy. Plné bílkovin.
Jáhly jsou dobře stravitelné, výživné, velmi chutné a přirozeně bezlepkové. Potěší vás jejich snadná příprava a široké využití v kuchyni. Jsou skvělým základem pro výživné kaše, koláče a nákypy. Děti si jáhlovou kaši s ovocem zamilují stejně jako dětskou krupičku.
Tyto fazole vděčí za svůj název americkému námořnictvu! Zařaďte je do svého jídelníčku i vy, a získejte tak skvělý zdroj manganu, kys. listové a hořčíku.