Jedná se o typickou součást indické a čínské kuchyně. Maličké fazole mungo se snadno stanou ozdobou každého salátu nebo pomazánky.
Hledáte-li zdravější verzi rýže, oproti klasické, pak jste právě našli. Kulatozrnná rýže je bohatší na vitamíny a minerály. Vhodná na přípravu kaší.
Celozrnná neloupaná rýže s příjemnou oříškovou chutí pro zpestření každého jídla.
Žlutý půlený hrách v biokvalitě. Rychlá a snadná příprava, není třeba ho předem namáčet. Hodí se do polévky, pomazánky nebo jako příloha. Hrách je loupaný, a proto ho tělo dobře stráví.
Červená čočka zbavená slupky vhodná do salátů i sladkých jídel.
Jáhly jsou dobře stravitelné, výživné, velmi chutné a přirozeně bezlepkové. Potěší vás jejich snadná příprava a široké využití v kuchyni. Jsou skvělým základem pro výživné kaše, koláče a nákypy. Děti si jáhlovou kaši s ovocem zamilují stejně jako dětskou krupičku.
Plátky ze sójové mouky. Hodí se jako náhrada masa v pokrmech. Kostky do sebe dobře vstřebávají chutě, doporučujeme je tedy marinovat nebo vařit v ochucené vodě.
Vločky mají jemnou pohankovou chuť a vůni. Pohankové vločky si dejte jen tak v misce s ovocem a rostlinným mlékem. Skvěle poslouží jako základ pro karbanátky a zeleninové placky.
Nazývají se fazole, ale jsou příbuzné spíše mungu. Můžete je namočit a poté vařit. Používají se jako příloha, do salátů, polévek a dokonce se hodí i do sladkých jídel. Mají skvělou oříškovou chuť. Vychutnejte si je v biokvalitě.
Tyto fazole, výborně se hodící jako základ mexické kuchyně, se skvěle doplňují i s obilovinami.
Unikátní bezlepkové těstoviny ze 100% cizrnové mouky, vhodné pro vegany či vyznavače Low-Carb stravy. Plné bílkovin.
BIO Čočkové těstoviny patří mezi veganské přílohy v BIO kvalitě. Jsou tvořeny pouze moukou z červené čočky, díky čemuž slouží jako skvělý zdroj kvalitních bílkovin, sacharidů a také vlákniny. Těstoviny mají nízký obsah cukru, což z nich dělá zdravou potravinu, která se skvěle hodí k obědu i večeři.
Proteinové těstoviny jsou chutné a výživné těstoviny, které jsou navíc skvělým zdrojem bílkovin. Neobsahují lepek, jsou bezvaječné a skvěle obohatí kuchyň nejen veganů a celiaků. Použijte je k přípravě samostatného pokrmu nebo jako přílohu a součást salátů.
Těstoviny z hrachové mouky pro zpestření Vašeho jídelníčku.
Přirozeně bezlepkové těstoviny s vysokým obsahem rostlinných bílkovin a vlákniny. Penne z červené čočky v BIO kvalitě mají jemnou delikátní chuť.
Přirozeně bezlepkové těstoviny s vysokým obsahem rostlinných bílkovin a vlákniny. Conchiglie z cizrny v BIO kvalitě mají intenzivní luštěninovou chuť.
Netradiční těstoviny připravené z celozrnné žitné mouky, která je výborným zdrojem vlákniny.
Originální tvar v podobě žabek pro zpestření Vašeho jídelníčku.
Cizrně se také někdy říká římský hrách. Je to luštěnina s jemnou oříškovou chutí a lehce krémovou konzistencí. Můžete ji použít jako přílohu nebo jako základ pomazánek či polévek.