Nejdrobnější druh čočky s příjemnou jemnou chutí moře do každého salátu nebo polévky.
Nazývají se fazole, ale jsou příbuzné spíše mungu. Můžete je namočit a poté vařit. Používají se jako příloha, do salátů, polévek a dokonce se hodí i do sladkých jídel. Mají skvělou oříškovou chuť. Vychutnejte si je v biokvalitě.
Vločky mají jemnou pohankovou chuť a vůni. Pohankové vločky si dejte jen tak v misce s ovocem a rostlinným mlékem. Skvěle poslouží jako základ pro karbanátky a zeleninové placky.
Jasmínová rýže v biokvalitě s jemnou přirozenou vůní květin. Tradiční součást asijské kuchyně. Po uvaření je lepivější, hodí se tedy k omáčkám. Rýže má lehce nasládlou chuť, využijete ji proto i v dezertech. Natural značí, že při výrobě není leštěná nebo broušená.
BIO Zero Rice jsou mimořádně chutné nízkokalorické těstoviny s téměř nulovým obsahem sacharidů, cukrů a tuků. Přesto vás výborně zasytí a hodí se na přípravu vašich oblíbených jídel. Vyrábějí se z bio konjakové mouky, která je dokonalou bezlepkovou náhradou pšeničné mouky. Díky čistě rostlinnému složení ...
Cizrna Allnature v BIO kvalitě pochází z kontrolovaného ekologického zemědělství a zachovává si tak maximální množství živin.
Sleva je z důvodu krátké trvanlivosti do 30.9.2021. Pohanka je přirozeně bezlepková plodina, která má nezaměnitelnou, lehce oříškovou chuť. Její použití je všestranné – hodí se do pomazánek, placiček se zeleninou, na přípravu kaše….
Sleva je z důvodu krátké trvanlivosti do 10.11.2022. Zelený hrách loupaný a půlený má výhodu, že je rychle uvařený. Nemusíte ho předem namáčet, jen propláchnout. Skvělou krémovou polévku nebo kaši vykouzlíte za pár minut. Vychutnejte si ho v biokvalitě.
Tyto fazole vděčí za svůj název americkému námořnictvu! Zařaďte je do svého jídelníčku i vy, a získejte tak skvělý zdroj manganu, kys. listové a hořčíku.
Jedná se o typickou součást indické a čínské kuchyně. Maličké fazole mungo se snadno stanou ozdobou každého salátu nebo pomazánky.
Rýže dlouhozrná v bio kvalitě z podhůří Himalájí. Přirozeně bezlepková.
Proteinové těstoviny jsou chutné a výživné těstoviny, které jsou navíc skvělým zdrojem bílkovin. Neobsahují lepek, jsou bezvaječné a skvěle obohatí kuchyň nejen veganů a celiaků. Použijte je k přípravě samostatného pokrmu nebo jako přílohu a součást salátů.
Těstoviny z hrachové mouky pro zpestření Vašeho jídelníčku.
BIO Teigwaren Slim Pasta Lasagne sind kalorienarme Nudeln ohne Kohlenhydrate, Fett, Salz und Gluten. Sie bestehen aus einer Mischung aus Bio-Konjakmehl und glutenfreien Bio-Haferfasern (Juroat ™). Sie ernähren sich gut und eignen sich auch für Veganer und Zöliakiekranke.
Špaldová celozrnná vřetena se špenátem je celozrnná alternativa pšeničných těstovin s přídavkem špenátu. Pšenice špalda je prastará obilovina, je lehce stravitelná a vyznačuje se oříškovou příchutí. Špaldové těstoviny jsou skvělou alternativou klasických pšeničných těstovin a mají vyšší obsah bílkovin. ...
Přirozeně bezlepkové těstoviny s vysokým obsahem rostlinných bílkovin a vlákniny. Penne z červené čočky v BIO kvalitě mají jemnou delikátní chuť.
Přirozeně bezlepkové těstoviny s vysokým obsahem rostlinných bílkovin a vlákniny. Conchiglie z cizrny v BIO kvalitě mají intenzivní luštěninovou chuť.
Netradiční těstoviny připravené z celozrnné žitné mouky, která je výborným zdrojem vlákniny.
Originální tvar v podobě žabek pro zpestření Vašeho jídelníčku.