Tiny Tina's Wonderlands (Chaotic Great Edition)

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Hry na Xbox Series

Kulky, kouzla a obrovské meče se utkají v chaotickém světě, který stvořila nepředvídatelná Tiny Tina! V tomto velkolepém looter shooter fantasy žánru si hráči mohou vytvářet a upravovat své vlastní hrdiny z více tříd as nimi drancovat, střílet, sekat a vrhat se na bizarní příšery nebo do dungeonů plných ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Hry na Xbox Series

Popis

Kulky, kouzla a obrovské meče se utkají v chaotickém světě, který stvořila nepředvídatelná Tiny Tina! V tomto velkolepém looter shooter fantasy žánru si hráči mohou vytvářet a upravovat své vlastní hrdiny z více tříd as nimi drancovat, střílet, sekat a vrhat se na bizarní příšery nebo do dungeonů plných pokladů, ve snaze zastavit tyranského Dragon Lorda. Tiny Tina''s Wonderlands je kompletně samostatným zážitkem s bohatou kooperativní kampaní založenou na příběhu až pro čtyři hráče a také znovu hratelným obsahem na konci hry. Chaotic Edition obsahuje: Základní hra Tiny Tina''s Wonderlands Předobjednávkový bonus: Golden Hero Armour Pack Optimalizované pro next-gen Dragon Lord Pack Season Pass.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Hry na Xbox Series 2K Games, nejprohlíženější produkty 2K Games nebo nejlevnejší Hry na Xbox Series.

Reklama