Kniha - Kniha SNADNO & RYCHLE 3 svou jednoduchostí, dostupností použitých surovin a recepty pro každý den popsanými "krok za krokem" opět zaujme každého milovníka dobrého jídla, a to včetně začátečníků. - autor Roman Vaněk; Jana Vaňková, 96 stran, česky, Pevná s přebalem lesklá Jednoduché recepty pro ...
Ve své nové edici Jednoduše & dokonale vydává autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk první kuchařskou knihu v pořadí: Jednoduše & dokonale – KUŘE. Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým předních českých šéfkuchařů, kteří jsou zároveň lektory Pražského kulinářského ...
Přehledná kniha Vás pomocí barevných infografik a ilustrací provede světem vína. Kromě stručné historie vína zjistíte, jak se víno vyrábí, jak si víno správně vybrat a jak ho pít. Nevíte, jak rozpoznat jednotlivé druhy a jak správně zkombinovat jídlo a víno, jakou vybrat sklenici, jak víno správně skladovat? ...
Věčně živým tématem moderní doby jsou nejrůznější diety, výživné ingredience, zaručeně zdravé polotovary a moderní postupy úpravy potravin. Přitom stačí tak málo - znovuobjevit životadárnou sílu přírodních produktů, tradic a umu našich předků a umět využívat bohatství nabízeného přírodou. Pojďte společně ...
Naše babičky byly přebornice v tom, jak doma využít doslova všechno, co se urodilo na zahradě a na poli, co vyprodukovalo hospodářství a co bylo uloženo v zásobách na zimu. A když bylo potřeba, dokázaly uvařit chutné jídlo ze skromných zásob. Naučte se to i vy a pojďte s námi připravovat ozdravující ...
Oslavovat v�znamn� ud�losti dortem je tradice - a� u� jde o rodinnou oslavu, nabl�skan� ve��rek, svatbu, nebo k�tiny. Nen� lep�� pocit, ne� kdy� se oslavy z��astn�te tak� t�m, �e se pod�l�te o sv� nad�n� up�ct poh�dkov� nazdoben� dort. Kniha ...
Sushi je delikatesa, na níž si po celém světe pochutnávají miliony lidí a své stálé místo si našla i u nás. Bohužel však většina lidí stále chodí za touto japonskou pochoutkou pouze do restaurací, protože před její domácí přípravou mají respekt. Bojí se, že se všemi těmi lahodnými surovinami, z nichž ...
Kniha - autor Klára Trnková, 72 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Praktické rady našich babiček z mnohých starých kuchyní odedávna usnadňují vaření a pečení. Léta zkušeností se jistě uplatní v každé dnešní domácnosti a pomohou nejen rychleji a lépe připravit pokrmy, ale také napravit některé chyby, ...
Kniha Obsáhlá "sladká" publikace doplňují a navazují na Vaňkovu dnes již ikonickou kuchařku Poklady klasické české kuchyně. - autor Roman Vaněk, 176 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Sladké recepty od autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk s manželkou ...
Kniha - autor Stephanie Hiekmannová, 160 stran, slovensky, Pevná bez přebalu lesklá Najjednoduchšie varenie, aké ste kedy vyskúšali. Skúste novú metódu a netrávte v kuchyni zbytočné hodiny. S našimi extra jednoduchými, ľahkými a zdravými receptami už nebudete chcieť variť inak. Stačí si na knihu pripraviť ...
Recepty jsou prakticky seřazeny dle nemocí (neduhů) - ve většině receptů jsou využity byliny rostoucí v naší krajině nebo zahrádkách - v knize uvedené recepty jsou ověřeny mnohaletou praxí. Prohlédněte si ukázku.Dátum vydania: 20.11.2018Vydanie: 1.Väzba: viazanáISBN: 978-80-7346-246-8Strán: 216Formát ...
Nejen do třetice bývá všeho dobrého, ale může tak být i do čtveřice, jak dokládá tento, v pořadí již čtvrtý svazek oblíbené lifestylové kuchařky. A co je v něm dobrého? Je to tradice osvědčené nápaditosti v podání dvou protagonistek televizního pořadu Herbář. Je to harmonické souznění s přírodou, jejími ...
Žádné zámecké pohoštění v dobách minulých, kdy během týdenní slavnosti dokázali hosté spolu se služebnictvem spořádat i 40 jelenů, dva tucty skřivanů a stovky kusů drůbeže, vypít k tomu sto sudů vína a ještě víc piva, se nikdy neobešlo bez vysoké spotřeby mouky, cukru, hrozinek a mandlí, medu, máku, ...
Kniha – 128 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Přirozeně zdravá kuchyně - lahodné pokrmy pro spokojený pocit a zdravíPřirozená strava neobsahuje uměle připravené polotovary, které vašemu tělu po stránce výživy nijak neprospívají, a místo toho se zaměřuje na přírodní, celozrnné a zdravé alternativní ...
Kniha – autor Anikó Gergely, 320 stran, česky, polotuhá flexo.Druhé vydání úspěšného kulinárního průvodce maďarskou kuchyní. Autorka a fotografové vás vezmou na pouť jednotlivými regiony se všemi jejich vábnými specialitami, jako je vydatná fazolová polévka, halászlé z několika druhů ryb, guláš, perkelt, ...
Druh sortimentu : Kniha, Zdravý jídelníček do krabiček, Autoři : Pavla Janovská, Rok vydania : 2022,.