Vyvážená a pestrá zdravá výživa dětí je základem jejich zdraví i zdraví celé rodiny. Děti jsou ještě malé a nevědí, co je pro ně vhodné a co nikoliv. Rodiče by měli děti učit, co jim prospívá. Pro děti platí, že jejich zdraví poškozujeme i tím, co nezdravého snědly (cukrovinky apod.). Naše kniha je pomocníkem ...
Kniha – autor Miranda Ballard, 160 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá.Chorizo, prosciutto, anglická slanina, parmská šunka, pancetta, mortadella… Výběr těch nejlahodnějších uzenin z různých koutů Evropy potěší každého labužníka. A pokud víte, jak na ně, požitek se ještě znásobí. Přečtěte si tedy, ...
Symbolem Svátku svatého Martina je pěkně upečená husička. Kuchařka Hravě na svatého Martina zahrnuje recepty s fotografií na celé svatomartinské menu od předkrmu až po dezert. Dozvíme se, jak husu péct, aby se rozplývala na jazyku, co udělat, aby se nám při pečení nepropadla hruď, nebo jak ji naporcovat. ...
Již čtvrté pokračování oblíbené dětské kuchařské knihy, plné barevných fotografií, vtipných ilustrací a napínavých komiksů, je určeno všem dětem, které milují dobrodružství a chtěly by svým kamarádům, rodičům nebo prarodičům připravit zajímavé a vzrušující pohoštění. Ještě než se však pustí do přípravy ...
Dodejte palivo, spalte tuk. Neselhávající a jednoduchý stravovací plán "kolujících kalorií" bez vzniku tukových záhybů, určený pro nastartování metabolismu, stimulaci ztráty hmotnosti, zpevnění těla a udržení kondice potřebné pro život – od autora bestselleru Tělo jako posilovna. Mark Lauren, mezinárodně ...
Dlouho očekávané pokračování úspěšné knihy Kuchařka lékařů českých, které bylo prodáno přes 6 tisíc výtisků! Druhý díl této unikátní kuchařky opět představí přibližně padesát význačných českých lékařů prostřednictvím jejich esejů o jídle a pití. Dotyční zde zároveň prozradí své oblíbené recepty, které ...
I moučníky a dezerty lze připravit zdravěji. Kuchařka přináší recepty na moučníky a dezerty uzpůsobené tak, aby si je mohli bez výčitek dopřát i ti, kteří se snaží zhubnout či se zdravěji stravovat. Naučíte se, jak vhodně nahradit klasické suroviny surovinami "zdravějšími". Recepty jsou doplněny barevnými ...
Kniha - autor Radka Hrevušová, 112 stran, česky, Brožovaná bez přebalu lesklá Vejce jsou jednou z nejběžnějších a nejzdravějších potravin. Kuchařka obsahuje pestrý výběr jednoduchých receptů na jejich přípravu. Snadno podle nich připravíme rychlou snídani, svačinu, oběd i večeři, s minimem dalších surovin ...
Everything you love about Ottolenghi, made simple. Yotam Ottolenghi’s award-winning recipes are always a celebration: an unforgettable combination of abundance, taste and surprise. Ottolenghi SIMPLE is no different, with 130 brand-new dishes that contain all the inventive elements and flavour combinations ...
Kniha - autor Mirka van Gils Slavíková, 128 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Otevíráte knihu, která je plná opravdových delikates. Vedeni krok za krokem mistryní cukrářkou je snadno připravíte i doma. Společně s ní procházejte základním postupem, nic nevynechávejte ani nepřeskakujte, vyvarujte ...
Kniha - autor Liz Franklin, 144 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Co vám kuchařka radí? Napěchovat plech zeleninou, luštěninami, zrním, bylinkami a dalšími dobrotami, vrazit do trouby a nechat je ukázat, co dovedou. Když se totiž spojí trouba s plechem, můžete vytvořit hlavní jídla všeho druhu s ...