Kniha – 160 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Zazvoní Vám snad zanedlouho u dveří návštěva? Čekáte příbuzné? Chcete okouzlit své nejbližší? Ať už jde o oslavu, párty anebo dětskou párty, tato knížka Vám pomůže zpestřit posezení s rodinou anebo přáteli rychlými a chutnými pochoutkami. Přejeme Vám ...
Elektronická kniha - autor Janina Černá, 192 stran.Zkuste život bez cukru! Je sladký! Účelem této kuchařky napsané známou blogerkou není jen inspirace novými a pro některé i netradičními recepty a ingrediencemi. Je to hlavně důkaz toho, že i život bez cukru může být dlouhodobě udržitelný, a to bez jakéhokoli ...
Po řadě úspěšných bestsellerů přichází tým Jíme zdravě s Velikonočním speciálem. Přivítejte jaro v kuchyni s tímto nádhernou kuchařkou, která vás zaručeně dostane do velikonoční nálady. Kvalitní matný papír, krásné fotografie, jednoduchý a čistý vzhled a hlavně pořádná dávka inspirace na to, jak si užít ...
Jíte rádi koláče, milujete nudle a brambory a myslíte si, že se jich budete muset kvůli cukrovce zříci? Je pravda, že při diabetu mellitu II. typu je nejlepší terapií změna stravovacích návyků. Přesto si i nadále můžete pochutnávat na oblíbených pokrmech, jako jsou špagety s omáčkou pesto, pizza nebo ...
Objevte světové chutě a vraťte se ke kořenům tradičního stravováníV sedmi kapitolách vás kuchař a publicista Hugo Hromas seznámí se svými oblíbenými recepty, k nimž si vytvořil osobní vztah. Ve svém vyprávění a vzpomínkách vás provede sedmi způsoby, jak tato jídla připravit, a kuchyněmi, kterými prošel. ...
V hospodě na statku Popelkových ve Slunečné se vždy dobře vařilo a peklo. Hospodyně Běta, bylinkářka s léčitelskými schopnostmi a především vynikající kuchařka, připravuje jídla jen z vybraných surovin, zeleninou a ovocem v biokvalitě ji zásobuje farmářka Kratinová a plody okolního lesa dodají pak pokrmům ...
Název: Mak na našom stoleAutor: Otília Jurgová; Katarína KaššováJazyk: slovenský jazykNakladatelství: Mladé letáZnačka: Mladé letáDruh: KnihaVazba: Brožovaná bez přebalu leskláPočet stránek: 120V prodeji od: 11/2018Rozměry (výška x šířka x tloušťka): 127x127x0 mmISBN: 978-80-10-03286-0.
Po úspěšných kuchařkách Jak jíme zdravě v létě, Jak jíme zdravě na podzim a Jak jíme zdravě v zimě se tým Jíme zdravě už potřetí spojil s odbornicí na výživu Michaelou Bebovou alias Biochemičkou, aby vytvořili další ze série originálních kuchařek propojujících sezónnost se zdravým stravováním. Pomocí ...
Kniha - 160 strán, český, pevný bez matného krytu Spojené štáty nie sú len domovom hamburgerov, hotdogov, Donata a splnených amerických snov. Zrodili sa tu slávne recepty napr. na vajcia Benedict, šalát Caesar, torta Red velvet a kopu ďalších sendvičov, dezertov atď. Precestovali sme USA krížom krážom ...
Vyhýbate sa niektorým potravinám, pretože cítite, že vám neprospievajú? Alebo sa chcete zdravšie, ale stále chutne stravovať? Alebo radi varíte z bežne dostupných surovín, no nebaví vás utekať do obchodu, keď ich práve nemáte doma? Potom je táto kuchárka určená pre vás. Navarili sme pre vás bez najčastejších ...
Pokud rádi hospodaříte se svým drahocenným časem, máme pro Vás tu pravou kuchařku! Ať už hledáte inspiraci pro přípravu zajímavého pokrmu do dvaceti minut nebo máte času na vaření dosta-tek, Minutová kuchařka pro Vás bude praktickým pomocníkem. Díky přehlednému rozdělení recep-tů podle minut si čas v ...
Autorka byla vždy nadšená kuchařka. V průběhu života se však u ní i u jejích dětí nečekaně a postupně sešlo několik diagnóz. Celiakie, histaminová intolerance, intolerance vůči laktóze. Začala proto hledat cestu, jak vařit pro celou rodinu tak, aby jídlo bylo zdravé, chutné a navíc na talíři lákavé. ...
Edice THE BEST OF Apetit se rozrůstá o novou kuchařku, která vychází už 17. 5. 2018! Kniha obsahuje výběr 150 nejlepších receptů na těstoviny, které jsme v redakční kuchyni časopisu Apetit od roku 2004 připravili a ochutnali. Čerstvou pastu i obyčejné těstoviny, gnocchi i taštičky & spol. milujeme v ...
Low Carb je stále populárnější. Stále více lidí totiž přichází na to, že díky nižšímu obsahu sacharidů ve stravě mohou být v lepší formě. Obzvláště večer jsou jídla s nízkým obsahem sacharidů důležitější než v jiné denní doby. Ale všechno prosím rychle, abychom nestrávili po celém dni v práci ještě dlouhé ...
Lisa Fetterman je vytížená ředitelka společnosti a současně maminka dvou malých dětí. Ve své druhé knize Sous vide pro každého názorně předvádí elegantní řešení hlavolamu, jak uprostřed náročného pracovního týdne dopřát rodině kvalitní, a pokud možno teplou večeři. Seznamte se s technologií sous vide ...
Autor : Zuzana Grofová, Popis : V situaci, kdy se nám nebo našemu blízkému obtížně či dlouhodobě hojí rána, je třeba si uvědomit, že správná výživa proces hojení podpoří či přímo umožní. Tělo potřebuje dodat jak základní stavební kameny pro hojení, tak ostatní nezbytné součásti. V dnešní době se klade ...
Kniha - autor Helena Vybíralová, 96 strán, česky, brožovaná bez lesklého krytu Najlepšie cukroví vie upiecť Češky a Slovenky. V ďalšej z radu obľúbených knižiek HELENČINO PEČENIE nájdete recepty niektorých z nich. Nadšené cukrárky predstavujú svoje rodinné"poklady", ktoré si odovzdávajú z generácie na ...
Onemocnění jater postihují stále větší část populace, ať již se jedná o infekční záněty jater, poškození jater alkoholem nebo léky a jejich komplikace nebo vzácnější onemocnění, jejichž časná diagnostika pomůže k cílené léčbě. Játra jsou největší metabolický orgán našeho těla, jejich onemocnění souvisejí ...