Kniha - 128 strán, česky, brožovaná bez lesklého krytu.Všetky moje "Naj" recepty na jednom mieste!
Kniha - 144 stran, česky, Brožovaná bez přebalu lesklá Pokud jsme na návštěvu dobře připraveni, hosté mohou dorazit kdykoliv - nehledě na to, zda se jedná o všední nebo sváteční den. Kniha nabízí neotřelé nápady a najdete v ní i fázové fotografie k přípravě složitějších jídel. Věříme, že prostřednictvím ...
Kniha - 160 strán, český, pevný bez lesklého krytu Varte z toho najlepšieho, čo sezóna ponúka! V druhom dieli nového radu kuchárok časopisu Apetit nájdete viac ako 100 receptov na mesiace september, október a november, v ktorých zažiari sezónna zelenina, zemiaky, huby a ovocie. Máme pre vás tipy na zeleninové ...
Neobyčejná kuchařka přátel, bloggerů a gurmetů, které spojilo jídlo, zachycuje deset jedinečných setkání Gastrokroužku. Najdete v ní nejen vymazlené recepty ze všech akcí, ale také inspiraci, jak si užít život společně s přáteli a dobrým jídlem. Za všechno může Lukáš Hejlík, autor Gastromapy a Listování. ...
Kdo z nás by se nepamatoval na zákusky a koláče, které kdysi pekla babička? Ty přece bývaly nejlepší na světě. Nyní jsme pro vás připravili kytici receptů na sladké i slané pochoutky, bez kterých se neobejdou žádné svátky, rodinné slavnosti, anebo třeba jen běžný nedělní oběd. Díky těmto receptům budete ...
Kniha je určená všem, kteří se zajímají o zdravý životní styl, ale trochu tápou v přemíře informací, které všude kolem nás kolují. Autorka vás naučí jednoduchá pravidla, jak používat základní suroviny, aby vše spolu ladilo tak, že zapomenete na krátkodobé diety a budete chtít jíst zdravě celý život, ...
Kniha - autor Klára Trnková, 40 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá.Tato knížka, první z řady malých babiččiných sešitků, je věnována kuchařským předpisům vánočním. Připomíná malé zápisníčky plné rad a domácích poznatků, jaké si psávaly naše maminky a babičky. Autorka zde uveřejnila léty prověřené ...
Nejnovější kuchařka z edice Apetit, Bleskové dezerty, vychází už 27. 9. 2018 a přináší s sebou spoustu sladkých receptů, které zvládnete připravit doslova v rekordním čase. Máte rádi sladké, milujete omamnou vůni linoucí se z trouby, ale občas zkrátka nemáte na pečení či přípravu složitých dezertů ...
Kniha - autor Martin Kintrup, 144 stran, česky, Brožovaná bez přebalu lesklá Každý se chce cítit dobře, jíst zdravě, trochu zhubnout a zůstat štíhlý. A právě o tom je stravování ve stylu Low Carb. V této knize navíc najdete recepty na Low Carb pokrmy, které zvládnete uvařit raz dva! Není to žádná velká ...
Theobroma cacao, čokoláda, "pokrm bohů". Lahůdka či příčina migrén? Afrodiziakum nebo lék? Náboženský symbol či dokonce měna jihoamerických indiánů? Autoři této knihy odhalují všechna tajemství, která se za staletí kolem této lahodné pochoutky nashromáždila. Je to historie plná překvapivých zvratů, ve ...
Kniha - autor Filip Vrána, 144 stran, česky, Brožovaná bez přebalu lesklá Jižní Morava není jen krajem vína. Pivovary tu byly už od středověku a do módy se vrací i dnes. V celém regionu vyrostlo už téměř 60 minipivovarů a další se chystají. Konzumenti žijí ve zlaté době, mohou ochutnávat podle libosti. ...
Kniha – autor Helena Vybíralová, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Žádné zámecké pohoštění v dobách minulých, kdy během týdenní slavnosti dokázali hosté spolu se služebnictvem spořádat i 40 jelenů, dva tucty skřivanů a stovky kusů drůbeže, vypít k tomu sto sudů vína a ještě víc piva, se nikdy ...
Kniha - autor Karel Sládek, 80 stran, česky, Brožovaná bez přebalu lesklá Knížka Do hlubin rybářovy duše uvádí čtenáře do bohatého života nad i pod vodní hladinou. Vypráví o vodě, rybách, řekách, pramenech, potůčcích, rybnících, rybářích a o tom, co vodní svět a jeho pozorování přináší citlivému člověku. ...
Název: Napečme si šťastieEdice: Fortuna PraxisAutor: Katarína BrychtováJazyk: slovenský jazykNakladatelství: Fortuna LibriZnačka: Fortuna LibriDruh: KnihaVazba: Pevná bez přebalu leskláPočet stránek: 112V prodeji od: 11/2018Rozměry (výška x šířka x tloušťka): 127x127x0 mmISBN: 978-80-8142-812-8.
Na rok 2021 chystáme od Sandora Katze dvojdílné Umění fermentace. Jedná se nejobsáhlejší knihu o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem. Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět, něco si doma nakvasit, vybavit si kuchyň, osvojit si opravdu ...
Po bestsellerech Babicovy dobroty je tohle osmá kniha mých receptů, které jsem za pár let, co se pohybuju v šoubyznysu, vydal a troufnu si tvrdit, že je naprosto jiná, než ty předešlé. Jiná je proto, že touto knihou oslovuji úplně jiné publikum než za těch 10 let, co jsem vařil v televizi. Všechno vzniklo ...
V dnešní době přibývá dětí s nadváhou, ať už je příčina v tom, že mají mnohem méně pohybu, či mají zdravotní potíže. Autorka, která se sama léta potýkala s nadváhou svého dítěte, nabízí pestrý výběr receptů na jídla, která dětem chutnají, ale která by alespoň trochu odpovídala požadavkům zdravé výživy ...