Název: Opatrne s cukrom Stravuj sa zdravoAutor: Mária SestraJazyk: slovenský jazykNakladatelství: GEORGZnačka: GEORGDruh: KnihaVazba: Pevná bez přebalu leskláPočet stránek: 292V prodeji od: 10/2018Rozměry (výška x šířka x tloušťka): 127x127x0 mmISBN: 978-80-8154-247-3.
Zdravá a lehká večeře, příloha nebo jedno ze zásadních jídel při hubnutí. Salátů existuje velké množství, od ledového přes římský až po rukolu či polníček. Kolektiv Academie Barilly přináší nejrozmanitější recepty na saláty malé, přílohové i na ty velké, které vydají za celý oběd či večeři. Seznámí vás ...
Kniha - 160 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Těsto na pravý chléb se připravuje s kváskem, i když je to časově náročnější, než kdybychom pracovali s droždím. Je důležité správně si naplánovat čas mezi kváskováním, mísením a pečením. Chléb a pečivo z kváskového těsta má lehčí strukturu a i po několika ...
Knedlík je mimo veškerou pochybnost králem české kuchyně. Knedlo-vepřo-zelo, svíčková, guláš a stovky jiných jídel si nelze představit bez knedlíku. Škála knedlíkové fantazie je ovšem mnohem bohatší, známe i knedlíky plněné, ovocné, zeleninové… a možná si ledaskdo sladkobolně vzpomene na knedlíková kouzla ...
Kniha – autor Eleonora Galassová, 304 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá.Řím – těžko bychom v Evropě hledali město víc prostoupené dějinami a tradicí. Jejich odraz se promítá i do pestrosti zdejšího jídla. Eleonora Galassová, italská novinářka, bloggerka a instagramová hvězda píšící o jídle, vás ...
Autor : Ondřej Hutník, Doc. PhDr. Laura Janáčková, Popis : První česká kuchařka z afrodiziak, která představuje to nejlepší ze spojení populární sexuoložky Laury Janáčkové a skvělého šéfkuchaře Ondřeje Hutnika. V knize najdete potraviny, které ovlivňují lásku, jejich všestranné využití, a to nejen v ...
Od dávných dob lidé pociťovali nutnost uchování potravy na méně příhodná období. Academia Barilla vybrala pro tuto knihu 50 receptů zavařenin, kompotů, džemů a čatní. Jakmile jste jednou ochutnali domácí zavařeniny, nikdy se nevrátíte ke kupovaným. Neexistuje nic lepšího než domácí zavařeniny, jež jakémukoliv ...
Oslavovat v�znamn� ud�losti dortem je tradice - a� u� jde o rodinnou oslavu, nabl�skan� ve��rek, svatbu, nebo k�tiny. Nen� lep�� pocit, ne� kdy� se oslavy z��astn�te tak� t�m, �e se pod�l�te o sv� nad�n� up�ct poh�dkov� nazdoben� dort. Kniha ...
Kulinářské cesty Dominica Jamese po České republice jsou gurmánskou výpravou po nejzajímavějších kulinářských místech republiky. Je plná nádherných fotografií a představuje vývoj gastronomické scény a pohostinství v České republice. Kniha provází po restauracích, kavárnách, bistrech, cukrárnách, pivovarech, ...
Již čtvrté pokračování oblíbené dětské kuchařské knihy, plné barevných fotografií, vtipných ilustrací a napínavých komiksů, je určeno všem dětem, které milují dobrodružství a chtěly by svým kamarádům, rodičům nebo prarodičům připravit zajímavé a vzrušující pohoštění. Ještě než se však pustí do přípravy ...
Třetí cesta ke zdraví je knihou, která by především měla promluvit do svědomí těm, kteří žehrají na svoj špatný zdravotní stav. Nemocní lidé obyčejně volí dva extrémy: buď se svěří do péče lékařů a putují od specialisty ke specialistovi, nebo na.
Když před osmi lety vyšla Ivě Kohoutkové knížka Pečeme bez lepku, nenapadlo ji, že tím nekončí. Její knížka měla úspěch, a tak čtyři roky poté následovala další – Vaříme bez lepku. I ta se setkala s příznivým ohlasem a došlo na knížku třetí, neboli Cukroví bez lepku. Sladkosti jsou nedílnou součástí ...
Artyčokový salát s parmezánem, penne rigate, kuře s kaštanovou nádivkou, chřest s parmezánem, broskve s amarettem nebo vaječný krém - to je pouze letmý výčet pochutin, které si můžete dopřát v Itálii. Nyní ale nemusíte vážit cestu až na Apeninský poloostrov, ale můžete si je připravit i doma. Italská ...
Kniha - autor Petr Basař; Gabriela Basařová; Jindřich Chejn; Josef Tolar, 920 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá - autor Petr Basař; Gabriela Basařová; Jindřich Chejn; Josef Tolar, 920 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Unikátní publikace obsahuje více než 5000 aktuálních profesionálních výrazů ...
Tato kuchařka je inspirovaná více než 50 rodinnými recepty, které se po mnoha letech vylepšování staly velice oblíbenými nejen v naší rodině. Provoňte si domov chutnými recepty Najdete zde jak recepty na oblíbené kynuté buchty a koláče, tak na křehká a třená těsta, nechybí ani smažené pochoutky a recepty ...
Odpočíváte se šálkem kávy nebo čaje, na jaře i v létě, sami nebo s rodinou a přáteli. A nikdy nechybí malá voňavá sladkost. I v podzimních a zimních dnech vás může potěšit kousek nazdobeného dortu nebo křehkého koláče.S recepty v této knize to půjde lehce. Poradíte si s přípravou různých koláčů, rolád, ...
Millet cake, cotton soup, kaldoun, kreplach or Prague kružalky cakes?Delicacies from Lippert and a recipe according to Šroubek?What’s the story with typical Czech cuisine?Did you know that the dishes we now consider typical and traditionally Czech come from various parts of Europe? That pork with dumplings ...
Rajče je zvláště hodnotný antioxidant, jejž lidské tělo nedokáže vytvořit, a proto jej získává pouze z několika druhů plodin, které je obsahují. Rajčata mají zároveň málo kalorií (17–20 na 100?g) a neztrácí své tělu prospěšné a výživné vlastnosti, včetně vysokého obsahu lykopenu, když jsou v potravinářském ...