Od vánočky až po nejnovější trendy v cukrařině. Nejlepší cukrářské recepty pohromadě! I cukrářské řemeslo si zaslouží svého kreativního designéra – a Josef Maršálek je jedním z nejlepších. Prestižními cenami ověnčený cukrář pracoval více než sedm let v londýnském kulinárním týmu luxusního domu Harrods, ...
Kniha - autor Mirka van Gils Slavíková, 128 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Otevíráte knihu, která je plná opravdových delikates. Vedeni krok za krokem mistryní cukrářkou je snadno připravíte i doma. Společně s ní procházejte základním postupem, nic nevynechávejte ani nepřeskakujte, vyvarujte ...
Kniha - autorka Iva Chourová, 344 strán, česká, pevná bez lesklého krytu Makrobiotická kuchárka je určená všetkým, ktorí chcú zmeniť spôsob života vrátane stravy. Úvodná časť priblíži makrobiotiku a jej liečebné účinky. Chutné jedlá, ktoré sú v kuchárke uvedená, sú pripravované zo surovín dosiahnuteľných ...
Kniha - autor Kateřina Winterová, 256 stran, česky, Pevná s přebalem lesklá Byliny, zdraví a inspirace, to je motto pořadu Herbář od počátku. A co dál? Co třeba koření? Exotické, léčivé a plné chutí! Koření, to je světová kuchyně a herbář v jednom. "Držíte v rukou můj herbář koření, světových bylin, ...
Moderní a ucelená příručka pro moderní maminku – kuchařka, ve které autorka představuje recepty na výživné a chutné pokrmy pro miminka a batolata, vyšla poprvé v roce 1991. Od té doby se z ní stal vzor pro všechny maminky na celém světě. Naprostý bestseller mezi kuchařkami pro děti Řada doporučení, nadšené, ...
KNIHA Makrobiotické tehotenstvo astarostlivosť o novorodenca (CZ)Popis:Podrobná a fundovaná príručka postavená ako na hlboké znalostifungovanie ľudského organizmu, jeho porúch a lekárskych prístupov k ichriešeniu, tak aj na šiestich tisícoch rokov tradície orientálnej medicíny,diagnostiky a energetického ...
JAK MÉNĚ PLÝTVAT POTRAVINAMI Plýtvání se týká nás všech - a my všichni s tím můžeme něco dělat! Než se potraviny dostanou na náš stůl, zmizí v odpadcích průměrně jedna třetina z nich, z toho přibližně polovinu vyhodíme doma. Prostřednictvím této knihy vám chceme ukázat, jak každý z nás může plýtvání ...
Ovesné vločky k snídani si už zaléváte mandlovým mlékem a pochutnáváte si na vaječné pomazánce bez vajec, ale veganskému jídlu jste ještě úplně nepropadli. Anebo se už mezi vegany počítáte, ale stále vás odrazuje cena a vadí vám i všechen ten marketing, který kolem veganského životního stylu propukl. ...
"Když mi bylo 9 let, dostala jsem od své babičky velký černo-šedý sešit. Do něj jsem si společně s ní zapisovala recepty sladkostí. Vůbec jsem netušila, že mě ten sešit bude provázet celý můj život v kuchyni." Mgr. Dana Tuháčková. Kniha může sloužit jako inspirace pro vás, kteří milujete sladké nebo ...
Kuchárska kniha je určená všetkým školákom, ktorí radi varia, pečú, vykrajujú, miešajú alebo sa iba motajú po kuchyni. Vtipná pomôcka aj pre úplných začiatočníkov je plná pestrých fotografií. Prináša 29 jednoduchých a chutných receptov, ktoré si deti môžu pripraviť úplne sami. Dobrodružnou cestou ich ...
První a dosud jediná kuchařka na českém trhu s recepty z Jižní Koreje a Japonska. Obsahuje 69 korejských a 10 japonských jednoduchých receptů s bohatou fotodokumentací, formulovaných v bodech co možná nejstručněji. Dozvíte se, kde lze pořídit potřebné ingredience a ke každému receptu je odkaz pomocí ...
Kniha - Skvělé italské recepty od světoznámého kuchaře Jamieho Olivera?, od rychlovek po luxusnější pokrmy - autor Jamie Oliver, 408 stran, česky, Pevná s přebalem matná Skvělé italské recepty od světoznámého kuchaře Jamieho Olivera, od rychlovek po luxusnější pokrmyOd rychlovek a jednoduchých jídel ...
Třetí kniha gastronomické novinářky a televizní kuchařky Karolíny Kamberské navazuje na předchozí velmi úspěšné tituly Karolína, domácí kuchařka a Štěstí z kuchyně i na oblíbený televizní pořad o vaření na TV Prima. Autorka v této knize nazvané Jídlo jako vášeň s nadsázkou přiznává, že možná jídlu přikládá ...
Autorka Kristina je starostlivá máma a ještě starostlivější rozmazlující babička sedmi vnoučat. Výrobě sladkých i slaných dobrot se věnuje více jak deset let. Pečení je pro ni relaxací i způsobem seberealizace. Ve své kuchařce se podělila o své bezlepkové recepty.