Autor : Ondřej Hutník, Doc. PhDr. Laura Janáčková, Popis : První česká kuchařka z afrodiziak, která představuje to nejlepší ze spojení populární sexuoložky Laury Janáčkové a skvělého šéfkuchaře Ondřeje Hutnika. V knize najdete potraviny, které ovlivňují lásku, jejich všestranné využití, a to nejen v ...
Na rok 2021 chystáme od Sandora Katze dvojdílné Umění fermentace. Jedná se nejobsáhlejší knihu o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem. Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět, něco si doma nakvasit, vybavit si kuchyň, osvojit si opravdu ...
Kuchařka plná zdravých bezmasých receptů na skvělou snídani, oběd či večeři, ve které si přijdou na své i milovníci sladkého.Mladá kuchařka ve své knize ukazuje, že vaření a pečení není žádná nuda. Ve čtyřech kapitolách najdete spoustu zdravých receptů na bezmasé pokrmy, ze kterých si snadno připravíte ...
Na jaře ředkvičky, na podzim jablka a švestky přímo ze stromu. V zimě zásoby kořenové zeleniny, brambory a zelí. A léto? To je plné hojnosti. Dozrávají rajčata, mrkev, hrách a všechno možné ovoce. Recepty v nové Božské kuchařce využijete po celý rok. Budete potřebovat běžně dostupné suroviny, které seženete ...
Po bestsellerech Babicovy dobroty je tohle osmá kniha mých receptů, které jsem za pár let, co se pohybuju v šoubyznysu, vydal a troufnu si tvrdit, že je naprosto jiná, než ty předešlé. Jiná je proto, že touto knihou oslovuji úplně jiné publikum než za těch 10 let, co jsem vařil v televizi. Všechno vzniklo ...
Adam Dvořák není klasický český foodbloger. Nejí moc zdravě, miluje kolu, nepeče chleba, nepozná drobné nuance v odrůdách kávy, a dokonce se ani neotužuje! Přesto z něj jeho vtip a neotřelé recepty (především neotřele napsané) udělaly OBJEV ROKU na Foodblogu roku 2019! Adam se živí jako fotograf, grafik ...
Kniha – autor Klára Trnková, 96 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Knížka obsahuje recepty s použitím bylinek v kuchyni. Kořenění pokrmů bylinkami, které si můžeme vypěstovat doma, na parapetu nebo na balkóně, slaví svojí renesanci. Nejzdravější jsou plody a zelenina, které vyrostou a dozrají v blízkém ...
Více než 70 receptů na lahodné a zdravé pokrmy Jíte jogurt jen k snídani? Pravděpodobně jste ho doposud nevyzkoušeli na tolik způsobů, kolik jich najdete v tomto receptáři. Jogurtem dokonale zahájíte den, když si připravíte koktejl s banánem, medem a mandlemi. Jogurtové muffiny či chléb představují vynikající ...
Připravte se na pořádnou hostinu! Je tu oficiální kuchařka pro všechny fanoušky hry World of Warcraft! Najdete v ní pokrmy, které potěší chuťové pohárky jak členů Aliance, tak přívrženců Hordy. jídla ze všech částí Azerothu! V knize najdete přes 100 receptů, které zvládnou i méně zkušení kuchaři. A samozřejmě ...
Kniha – autor Dagmar Heřtová, 408 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá.140 úžasných receptů, více jak 200 barevných fotografií. Seznámí vás s bylinkami, jak je používat při vaření a vše je navíc doplněno spoustou informací a nenahraditelných zkušeností. Dagmar Heřtová příležitostně pobývá ve Velké ...
Autor : Klára Trnková, Popis : Babiččiny sešitky receptů by měly sloužit těm hospodyňkám, které ještě neopovrhují vařením a hledají inspiraci pro různé příležitosti. Tato knížečka je věnována nečekaným návštěvám. Zazvoní zvonek nebo telefon a nastane nečekaná situace. Někdy nás může návštěvník přepadnout ...
Autorka je sesbírala ze starých zápisníků babiček a ze zažloutlých kuchařských knih a upravila tak, abyste si je mohli upéct i dnes. Kdykoliv dostanete chuť na něco dobrého, kdykoliv si budete chtít nostalgicky zavzpomínat na dobu dětství.Z obashu: * Vánoční * Slavnostní * Na víkend * Chléb a pečivo ...
Masterchefové Jan Punčochář a Marek Fichtner, šéfkuchař Filip Sajler, průkopnice biopotravin Hana Zemanová a další kulinářské celebrity. Ti všichni s dospívající Emmou vymysleli báječná menu, která zvládne i začátečník. Poctivé recepty z čerstvých surovin budou inspirací nejen pro teenagery, ale také ...
Jen u málokteré volnočasové aktivity došlo u nás v posledních letech k tak razantnímu vývoji, jako je tomu u témat spojených s grilováním a barbecue. Vedle stále stoupajícího množství nově vznikajících metod a technik přípravy pokrmů a s tím souvisejících kreativních receptů stojí v popředí popularity ...
Kniha - autor Klára Trnková, 40 stran, česky, Brožovaná bez přebalu lesklá Muffiny se pro svou jednoduchost staly oblíbeným pečivem, vhodným na snídani nebo na svačinu. Recepty v knížce jsou posbírané, ale upravené tak, aby byla zvýrazněna chuť a jednotlivé recepty se od sebe lišily. Pro slavnostnější ...
Z kouzelného rendlíčku stoupá pára. Kdysi se lidé řídili v nejedné činnosti postavením slunce a měsíce a dobře věděli, kdy nastolit půst a kdy hodovat. Dnes v době počítačů a internetu nepravidelně jíme, přejídáme se, jsme závislí na sladkostech. Vraťme se ke zkušenostem předků. Podle biorytmů života ...
Kniha - 160 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Těsto na pravý chléb se připravuje s kváskem, i když je to časově náročnější, než kdybychom pracovali s droždím. Je důležité správně si naplánovat čas mezi kváskováním, mísením a pečením. Chléb a pečivo z kváskového těsta má lehčí strukturu a i po několika ...
Po úspěšných kuchařkách Jak jíme zdravě v létě, Jak jíme zdravě na podzim a Jak jíme zdravě v zimě se tým Jíme zdravě už potřetí spojil s odbornicí na výživu Michaelou Bebovou alias Biochemičkou, aby vytvořili další ze série originálních kuchařek propojujících sezónnost se zdravým stravováním. Pomocí ...