Pokud vůbec někdo, tak jsou to právě naše babičky, kdo zná tajemství, díky kterému se zákusek stane nezapomenutelným zážitkem, oblíbenou pochoutkou dětí i vnoučat. I naše babičky tyto skvělé recepty podědily od svých maminek či babiček a vložily do nich celé své srdce i duši. * Shromáždili jsme pro vás ...
Každá pravda potřebuje ke svému životu na tomto světě prostor a čas - určité pravdy a zkušenosti lidstva se projevují v určitých časových úsecích a každý časový úsek má své vlasní mechanismy a způsoby jednání. Těchto dvanáct knih o znameních zvěrokruhu důkladně popisuje způsoby jednání jednotlivých úseků ...
Kniha - autor Anna Michalová; Milena Valušková, 170 stran, česky, Pevná bez přebalu matná Pokrmy ze špaldy, dvouzrnky, žita, ječmene, ovsa, prosa, pohanky, hrachu, cizrny, naklíčených semínek.buchty, koláče, moučníky, polévky, saláty, maso v různých úpravách..jen namátkou: bleskový štrůdl s pohankovou ...
Kniha - autorka Markety Pavle, 176 strán, česká, pevná bez matného krytu Publikácie Kitchenette Rok v kuchyni vychádza z blogu www.kitchenette.cz, ktorý už dva roky autorka s citom a zanietením pripravuje pre svojich priateľov a verné priaznivcov. Originálna kniha, ktorá je komplexným dielom autorky ...
Jak správně připravit bifteky, jak můžeme udělat řízek pokaždé jinak, recepty na plátky masa v různých obalech s různými náplněmi, do jakých marinád naložit minutkové plátky masa, to vše obsahuje kuchařka na rychle a chutně upravená masíčka.Dátum vydania: 1.12.2007Vydanie: 1.Väzba: brožovanáISBN: 978-80-7322-111-9Strán: ...
Je-li úroda ovoce z našich sadů a zahrad více než dobrá, přemýšlíme, jak sklizeň co nejlépe zužitkovat. Možnosti jsou různé a není divu, že člověka napadne – což si takhle vyrobit dobrý destilát, i když jen pro vlastní spotřebu? Pro všechny, kteří by chtěli správně porozumět pálení ovoce, zprostředkovává ...
Rádi si pochutnáte na jídle bez masa? Možná ne vždy, ale stále častěji? Pak jste našli tu správnou knihu. Centrem našeho zájmu je vždy chuťový zážitek. Vaření bez masa nemusí znamenat, že se o něco ochudíte, jak si mnozí myslí. Naopak máte možnost rozšířit si své obzory - ty zajímavé vůně zeleniny, bylinek ...
Keto je skvělá, zdraví prospěšná dieta, ale vaření v rámci tohoto životního stylu může být někdy zdlouhavé. Na rychlá jídla, jako jsou vysoce sacharidové těstoviny nebo rýže, se spoléhat nemůžete, a pokaždé nemáte čas postávat u plotny. Rodinná keto kuchařka pro chytrý hrnec vám tento rébus pomůže vyřešit. ...
Kniha - 256 strán, česká, pevná bez lesklého krytu Paleta pestro farebných a aromatických lahôdok, ktorú sme pre vás v tejto knihe zostavili, siaha od slimákov v bylinkovom masle cez marinované obrie krevety a syrové chlebíky až po plnené cuketové kvetmi a chrumkavé tekvicové zemiakové placky. Náš výber ...
Kniha – 128 stran, česky, pevná bez přebalu matná.Nejznámější italský pokrm nejrozmanitějších tvarů i chutí. Kolektiv Academia Barilla přináší více než 130 receptů z 20 regionů, z nichž každý má svou vlastní historii. Chutné vzorky zahrnují maltagliati v artyčokové omáčce, tagliolini s lanýži či fusilli ...
Konzumace výrobků z obilovin, především těch z pšenice, bývá spojována s různými zdravotními riziky a obezitou. Řada lidí dnes řeší také některou z forem intolerance lepku. Obiloviny ale zdaleka nejsou jen produkty z bílé pšeničné mouky, nudné "zrní" nebo prázdné sacharidy… Třetí kniha veganského šéfkuchaře ...
Jídelníček pro naše nejmenší Vaření je zábava: několik málo přísad a osvědčené recepty vám zaručí úspěch! Jak vařit dětem: rozložte záložky knížky a to nejdůležitější budete mít vždy na očích. Osvědčené recepty i tipy na nová jídla: zdravé, výživné a lahodné.
Kniha - autor Viktor Faktor, 104 stran, rusky, Pevná bez přebalu lesklá Více dárkový předmět a kuriozita než klasická kuchařka, a přece se můžete zároveň inspirovat spoustou prastarých receptů, které znovu objevil nedávno zesnulý znalec historické kuchyně Viktor Faktor. Text je doplněn zajímavostmi z ...
I piva, stejně jako ostatní alkoholické nápoje, započala na úsvitu dějin své společné putování s člověkem jako spojenci, kteří pomáhali otevírat brány podsvětí a léčili neustále ohroženou smrtelnou tělesnou schránku. Podávání bylin – fermentovaných do podoby piva – patřilo už před tisíciletími do repertoáru ...
Zdravé a chutné pokrmy pro všechny příležitosti. Veganská strava není složitá ani nijak extrémní, ale snadná, nekomplikovaná a chutná - a nabízí Vám skvělou cestu k dosažení optimálního zdraví a jasnějšího vědomí! V této knize vám Tony a Yvonne Bishop-Weston, kteří jsou dlouholetými vegany a výživovými ...
Tento titul je v českom jazyku Siedma z radu kuchárok z edície Apetit ponúka okolo 150 čerstvých receptov ako piecť, grilovať a vyprážať ryby a filety vcelku, nakladať a marinovať, variť polievky a jedlá bez kostí, využívať konzervované ryby a spracovať plody mora. Z receptov a odporúčaní si vyberú tí, ...
Už dlouho jsem chtěl udělat kuchařku z obyčejných jídel a surovin pro každého - Takovou normální kuchařku s recepty, které nejsou složité, netrvají dlouho a nákup surovin na jejich přípravu se dá uskutečnit pohodlně v každém běžném obchodě a finančně vás neskolí. Takové recepty, které má ráda a rozumí ...