THE BEST OF Apetit – 150 sladkých receptu.Edice THE BEST OF Apetit se rozrustá o novou, tentokrát sladkou, kuchaoku! Jak název napovídá, nová kniha, která vychází 26. 10. 2017, obsahuje výbir 150 nejlepších receptu na dezerty, které jsme v redakci easopisu Apetit od roku 2004 poipravili a ochutnali.Tahle ...
Kniha - Hrátky s těstem od pekařky Trhoňové vás naučí připravit celou řadu úžasných sladkých receptů z kvasnic, které vám půjdou od ruky a budou za chvíli hotové. - autor Iva Trhoňová, 344 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Slané i sladké pečení, které je hotové raz dvaLíbí se vám představa domácího ...
Edice THE BEST OF Apetit se rozrůstá o novou kuchařku, která vychází už 17. 5. 2018! Kniha obsahuje výběr 150 nejlepších receptů na těstoviny, které jsme v redakční kuchyni časopisu Apetit od roku 2004 připravili a ochutnali. Čerstvou pastu i obyčejné těstoviny, gnocchi i taštičky & spol. milujeme v ...
Kniha - autor Dominika Wittenberg Gašparová; Magda Havlíková, 304 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Vše, co jste kdy chtěli vědět o chilli, ale báli jste se kousnoutAutorský projekt dvou cestovatelek a vášnivých fanynek chilli představuje kromě autentických receptů pestré osudy chilli papriček napříč ...
Piva, vína, medovina, limonády… vyrobené doma! Kniha Divoké kvašené nápoje: Limonády, piva, vína, medoviny zasvětí všechny začínající nadšence do kvašení i zkušené domovarníky do tajů divokých i domestikovaných bylin, ovoce, bobulí a dalších přírodních přísad, ze kterých si můžete svépomocí vyrobit lahodné ...
Ája Drahokoupilová je patnáctiletá nadšená kuchařka, která se v kuchyni pohybuje opravdu od dětství. Začínala tím, že si jako malá hrála s vařečkami, miskami a hrnci, a jak rostla, pletla se mámě do vaření víc a víc. Ve třech letech pomáhala obalovat řízky, v první třídě upekla svoji první bábovku a ...
Svérázný venkovský chléb, šťavnatý bramborový chléb, jemná křehká bageta, křupavá kůrka chleba s podmáslím – sbíhají se vám sliny v ústech? Pak si silně aromatické chleby a žemle docela jednoduše upečte sami. V této knize najdete nejen víc jak 40 vyvážených receptů, vhodných pro každodenní použití, ale ...
Prohlédnout všechna čísla Apetitu, která od dubna roku 2004 vyšla, byla fuška a vybrat z nich opravdu to nejlepší byl doslova nadlidský výkon. O některých receptech jsme měli jasno hned, o jiných jsme vedli vášnivé diskuze, ale podařilo se! Nabízíme vám na 150 nejoblíbenějších, vyzkoušených, doslova ...
Ke všem jídlům světa a k jejich ingrediencím se váže historie dlouhá jako lidstvo samo. Každý pokrm musel být v nějakém okamžiku poprvé připraven, čímž se zrodil recept, jenž byl po generace dále předáván, upravován, a jindy zůstal téměř beze změn. Tato kniha vás obohatí o střípky z historie vybraných ...
Šéfkuchár Marcel Ihnačák vás v tejto knihe presvedčí, že hostina nemusí znamenať iba veľkú slávnosť či hody. Dokonalú hostinu si so svojimi blízkymi a priateľmi môžete vychutnať kedykoľvek. Budú ňou aj spoločné raňajky, obed či večera, ak ich pripravíte z kvalitných surovín a s láskou. Kniha ponúka 54 ...
Oblíbené autorské a manželské duo, Luise Vindahl a David Frenkiel představuje nejnovější přírůstek do své početné rodiny – knihu Little Green Kitchen. Luise a D….