Cílem Petera Beckera je ozřejmit dosud nevyužívané přírodní zdroje a naučit se využívat divokých rostlin jako zdroje při přípravě pokrmů. Tento poradce zdravé výživy a vyučený kuchař se zaměřuje především na novější obyvatele naší přírody, často velmi neoblíbené, ale současně málo prostudované neofyty, ...
Kniha ukáže kouzlo přírody prostřednictvím rostlin, se kterými se můžete běžně setkat a stane se zdrojem inspirace pro ostřílené sběrače bylinek i pro naprosté začátečníky. Snadné a nápadité recepty jsou doplněny poutavými fotografiemi. Objevujte přírodu prostřednictvím chutí a zjistěte, že z obyčejných ...
The team behind the podcast presents a one-of-a-kind book exploring the influential relationship between chefs and music. This first-of-its-kind anthology of personal stories from over 75 of the world''s most acclaimed chefs chronicles how music has been a constant force throughout their lives, helping ...
Kniha – autor Monika Kopřivová, 150 stran, česky, pevná bez přebalu matná.Po úspěšných knížkách "Babičko, vyprávěj" a "Dědečku, vyprávěj" připravila autorka Monika Kopřivová titul "Maminko, vyprávěj o vaření". Jedná se o knížku, kam může maminka nebo babička zachytit rodinné kuchařské tradice, zkušenosti ...
Prague Cuisine is a culinary journey of discovery. From urban chic to fine dining, Dominic James shares his culinary experiences and discoveries, revealing a diverse selection of restaurants, cafés, bistros and confectioners in and around a city rich in history and tradition. With its beautiful collection ...
"Prague Cuisine nabízí kulinářskou cestu poznání toho nejlepšího, co může Praha nabídnout od trendy bister po fine dining. Odhaluje mnoho různých restaurací, kaváren, bister a cukráren, opředených historií a tradicemi, stejně tak jako nováčků na tomto poli. S pomocí poutavých příspěvků od předních českých ...
Kniha, v ktorej sa 50 osobností Slovenska vyznáva zo svojho vzťahu ku gastronómii a ponúkajú netradičný pohľad na domácu kuchyňu. Osobnosti sú v knihe zastúpené portrétnou fotografiou, rozhovorom, dokumentárnymi snímkami a receptom obľúbeného jedla, vrátane jeho vizualizácie.Okrem štyroch majstrov sveta ...
Kompletně přepracované vydání nejprodávanější knihy o biopotravinách a zdravém vaření po deseti letech Biokuchařka Hanky Zemanové vyšla poprvé v roce 2005. Hned poté získala titul Nejlepší kuchařská kniha roku 2006. Od té doby se stala bestselerem mezi zdravými kuchařkami. Prodáno přes 33 000 ks! Autorka ...
"Když mi bylo 9 let, dostala jsem od své babičky velký černo-šedý sešit. Do něj jsem si společně s ní zapisovala recepty sladkostí. Vůbec jsem netušila, že mě ten sešit bude provázet celý můj život v kuchyni." Mgr. Dana Tuháčková. Kniha může sloužit jako inspirace pro vás, kteří milujete sladké nebo ...
Titul představuje více než stovku vybraných nejen pražských restaurací, které v letošním roce získaly ocenění pečetí se zlatým lvem, mezi nimi 21 těch nejlepších. Kniha je plná užitečných informací, fotografií a inspirativních vizitek restaurací, které mohou pomoci vybrat správnou restauraci pro správnou ...
Po velkém úspěchu své kuchařské prvotiny Štěstí na talíři přichází známá nutriční koučka Lada Nosková s další várkou vyladěných receptů, určených všem, kdo chtějí jíst zdravě a zaručeně zhubnout. Osm kilo dole za deset týdnů! Bez hladovění, bez stresu, bez předsevzetí, které stejně nedodržíte. S klidným ...