'This is a book dedicated to delicious flavours packed with goodness that will help you get healthy food on the table in less time, with less work and with fewer ingredients. That ease is what I need in my life, and I suspect it's what you might need too!' Ella MillsElla Mills, founder of Deliciously ...
Viac než 500 fotografií hotových jedál a pracovných postupov, názorné kresby a tabuľky odporúčaných výživových dávok, zásady správnej výživy. Informácie o kuchynských surovinách, zdrojoch bielkovín, vitamínov i minerálov, o obsahu tukov a cholesterolu v jednotlivých potravinách. Tradičné a moderné ...
Kuchařské knihy s poctivými a spolehlivými recepty píše Jamie už 15 let, ale teď by vás rád vzal o úroveň výš, na pomyslný x-tý stupeň. Receptům tady věnuje větší prostor a vypnul své obvyklé editační pomůcky, takže se může rozpovídat o všech těch poněkud excentrických, mírně ujetých detailech a přidat ...
Kniha - Skvělé italské recepty od světoznámého kuchaře Jamieho Olivera?, od rychlovek po luxusnější pokrmy - autor Jamie Oliver, 408 stran, česky, Pevná s přebalem matná Skvělé italské recepty od světoznámého kuchaře Jamieho Olivera, od rychlovek po luxusnější pokrmyOd rychlovek a jednoduchých jídel ...
Hravý šéfkuchař Jamie Oliver vás svými recepty v knize Moje Velká Británie pozve na snídani, k nedělnímu obědu, na čaj o páté i do britské hospody. Kuchařka obsahuje více něž 130 receptů a najdete v ní řadu malých jídel, nejrůznější úpravy masa, ale i zeleninová jídla, saláty a dezerty. Všechny recepty ...
Kniha - Jamie Oliver, 288 strán, česká, masívna s krytom na matrac Cieľom novej kuchárky Jamieho Olivera je naučiť Vás variť chytro, jesť lepšie a plytvať menej. Kniha sa uplatnia v každej domácnosti, a to či už ste dvaja, je vás celá rodina alebo partia školákov, ktorí spolu bývajú. Nájdete tu nádherná ...
Kulinářské cesty Dominica Jamese po České republice jsou gurmánskou výpravou po nejzajímavějších kulinářských místech republiky. Je plná nádherných fotografií a představuje vývoj gastronomické scény a pohostinství v České republice. Kniha provází po restauracích, kavárnách, bistrech, cukrárnách, pivovarech, ...
One of the first books in a brand-new series, Reiko Hashimoto introduces the incredibly varied world of vegetarian Japanese food. Vegetarianism has long been a feature of the Japanese diet, and in this book Reiko walks us through the history of vegetarianism in the country, as well as providing tips ...