Nevíte, jak si poradit s kynutým těstem? Jak se má správně šlehat šlehačka? Jak dlouho šlehat piškotové těsto? Zalistujte a dozvíte se to! Vedle dobrých rad v této kuchařce najdete recepty na moučníky všech možných druhů - nepečené, křehké, a linecké, smažené, kynuté piškotové, listové a mnoho dalších. ...
Kniha - autor Helena Vybíralová, 96 strán, česky, brožovaná bez lesklého krytu Najlepšie cukroví vie upiecť Češky a Slovenky. V ďalšej z radu obľúbených knižiek HELENČINO PEČENIE nájdete recepty niektorých z nich. Nadšené cukrárky predstavujú svoje rodinné"poklady", ktoré si odovzdávajú z generácie na ...
Současná doba je ve znamení rychlosti a spěchu. Rychle vyrábíme, stavíme, cestujeme, ba dokonce i rychleji dospíváme. A všudy spěcháme. Je to způsobeno mírou zaměstnanosti a pracovního vytížení. V denním životě však jsou okamžiky, kdy je vhodné, ba přímo nutné se zastavit a udělat si chvilku pro domácí ...
Elektronická kniha - autor Lucie, 224 stran.Recepty autorky blogu delicious-blog-lucie.cz - opravdu zdravé, svěží, moderní! 97 receptů nejmodernější zdravé gastronomie s fotografiemi, které už od pohledu "pošimrají" vaše chuťové buňky. Od www.delicious-blog-lucie.cz. Lucie, food blogerka roku 2014, pro ...
Kniha - autor Tim Anderson, 224 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá.Sedm ingrediencí a tato kniha stačí k tomu, abyste se stali mistry japonské kuchyně! Přiznejme si to: japonské pokrmy vypadají lákavě a omamují barvami a exotickými vůněmi a chutí. Doma se do nich ale pustí jen málokdo; bojíme se, ...
Elektronická kniha - autor Monika Lazarová, 208 stran.Moučníky se staly neodmyslitelnou součástí naší kuchyně, která stále láká děti i dospělé. Sladká tečka je tradicí sahající hluboko do minulosti a labužníci si bez ní neumí představit žádnou oslavu ani běžný oběd. Avšak vzhledem k tomu, že se v současné ...
Kniha - autor Josephine Baconová, 160 stran, česky, Brožovaná bez přebalu lesklá Tato přehledná příručka se základními fakty je skvělým společníkem na výpravy za houbami. Její užitečné informace nabízejí řadu detailů, které vám pomohou identifikovat jedlé, nejedlé a jedovaté druhy rostoucí v přírodě. ...
Název: Domáce chute z babičkinej kuchyneJazyk: slovenský jazykNakladatelství: FONI bookZnačka: FONI bookDruh: KnihaVazba: Pevná bez přebalu leskláPočet stránek: 80V prodeji od: 12/2015Rozměry (výška x šířka x tloušťka): 127x127x13 mmISBN: 978-80-89742-14-1.
Doba se změnila, chřest za nevhodnou buržoazní pochoutku rozhodně už považován není a v sezóně je ho i u nás opět dostatek. "Kdo zná chřest jen coby blátivou vodnatou hmotu bez chuti a zápachu, ten asi okusil jen chřest sterilovaný, který tak nějak chutnat může a já osobně se mu vyhýbám jak čert kříži. ...
V kuchařské knize Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku vás mistr kuchař Jaroslav Vašák zavede do všech krajů České republiky. V každém regionu Vám představí tradiční produkty, pokrmy i nápoje, které jsou dodnes vyráběny a připravovány podle historických receptur. Dozvíte se, jaký mají původ ...
"Láska je korením života." Toto prirovnanie som použila na úvod z jedného veľmi pragmatického dôvodu: porovnať dôležitosť lásky v živote človeka s dôležitosťou korenín v potrave. Veď nech by sme mali jedlo pripravené podľa všetkých fyziologických, medicínskych, racionálnych a neviem akých zásad, mohlo ...
Nádherne ilustrovaný zápisník na recepty je rozdelený na niekoľko oddelení: predjedlá a iné pochúťky, jedlá z jedného hrnca, omáčky a dresingy, sladkosti. Ku každej z týchto častí je pridaných niekoľko receptov. K vlastným zapísaných receptom si gazdinka môže zapísať pôvod receptu, prísady a množstvá, ...
Pred šiestimi rokmi, keď môjmu manželovi diagnostikovali cukrovku, nebolo pre mňa ľahké zostaviť mu správny jedálniček. Situáciu komplikovalo aj to, že som doň musela zakomponovať aj sladkosti, ale väčšina diabetických sladkostí, ktoré sa dali kúpiť hotové, sa môjmu mužovi nepáčila, túžil po mojich domácich ...
Autor : Zuzana Grofová, Popis : V situaci, kdy se nám nebo našemu blízkému obtížně či dlouhodobě hojí rána, je třeba si uvědomit, že správná výživa proces hojení podpoří či přímo umožní. Tělo potřebuje dodat jak základní stavební kameny pro hojení, tak ostatní nezbytné součásti. V dnešní době se klade ...
V dnešní době přibývá dětí s nadváhou, ať už je příčina v tom, že mají mnohem méně pohybu, či mají zdravotní potíže. Autorka, která se sama léta potýkala s nadváhou svého dítěte, nabízí pestrý výběr receptů na jídla, která dětem chutnají, ale která by alespoň trochu odpovídala požadavkům zdravé výživy ...