Recepty připravené tak, aby chutnalo celé rodině!Dlouho jsem si lámala hlavu nad tím, jak celou kuchařku pojmout a co bude všechny recepty spojovat. Často se stává, že hledáme zbytečně daleko od sebe a nedíváme se na to, co máme přímo před očima. To stejné se stalo i mně. Není třeba trávit v kuchyni ...
V tejto praktickej knihe sú popísané účinky a dôležité látky čerstvých ovocných a zeleninových štiav.Dozviete sa, prečo je pitie čerstvých štiav pre naše zdravie mimoriadne významné a aký je rozdiel medzi šťavou a celými plodmi.Hlavnú časť publikácie tvorí popis štiav z jednotlivých druhov ovocia a zeleniny ...
Pokračování úspěšné kuchařky známé autorky, tentokrát s recepty z jarních a letních plodin. Hanka Michopulu vás provede slunečnou sezónou tak, že už nebudete váhat, co uvařit a upéct z čerstvých produktů koupených na farmářském trhu. V knize najdete snadné tipy, jak zpracovat pro nás relativně nové druhy ...
Kniha - česky.V současnosti stále více získávají na oblibě lehká jídla s jednoduchou přípravou. Naopak, tučná jídla, tedy i červené maso, jsou na ústupu. Kuřecí prsa se těší velké oblibě, protože jejich příprava je rychlá a jednoduchá. Protože toto maso je poměrně suché a obsahuje málo tuku, je nutné ...
Kniha – autor Klára Trnková, česky, pevná bez přebalu matná Domácí ovoce nám často připadá obyčejné, naši předkové si však plodů přírody vážili, s láskou o ně pečovali a šlechtili je do stále lepší a lepší podoby. Málokdo si uvědomuje, že tyto dary z lesů a pasek nebo z vlastní zahrady mají, kromě kuchyňského ...
Kniha – autor Judita Hofhanzlová; Antonín Bína; Pavla Olšanová, 92 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá.Milé maminky! Když se mi před pár lety narodily mé holčičky a já jsem začala připravovat kojenecká jídla, zdála se mi doporučovaná strava příliš jednotvárná. A protože jsem měla zahradu plnou ...
V současnosti lze najít v obchodech širokou nabídku slaných pochoutek, pokud ovšem upřednostňujete domácí výrobu a uděláte si čas, pomocí této knížky si je můžete jednoduše a rychle připravit i sami. Fotografie krok za krokem vám pomohou lépe zvládnout pracovní postupy. Díky tomu si můžete ke každé příležitosti ...
Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary ...
Nakupujte hlavou, vařte srdcem vzkazuje svým čtenářům Jarmila Mandžuková, která se psaní knih o vaření věnuje už celou řadu let. Tentokrát se soustředila na zdravý životní styl a svou knihou udělá mnoha lidem jasno v tom co je zdravé a co vlastně ne. Mimo překvapivých informací, které vás možná i šokují, ...
Když se bezlepkové vaření a pečení stane vášní Tato kniha vám nabízí možnost i bez lepku znovu ucítit tu nádhernou vůni čerstvě upečeného pečiva, na které si můžete dát některou z pomazánek, domácí paštiku, povidla nebo sníst čerstvé jen tak….směs receptů určených pro váši snídani, svačinu, oběd, večeři, ...
Autorka věnovala tuto knihu našim nejmilejším členům rodiny – dětem. Pro děti více než pro dospělé platí, že jejich zdraví je poškozováno nejen tím, co nezdravého jedí, ale také tím, co zdravého nesnědly a pro správný růst a vývoj sníst měly. Kniha si klade nemalý cíl, a to vařit chutně, pestře a moderně. ...
Autor knihy Michail Tombak vytvořil celistvý systém péče o vlastní zdraví. Nenajdete zde zázračné diety, pouze jednoduché recepty, jak o své zdraví pečovat a jak ho chránit. Čtenář zde nenajde přísne recepty na počítání kalorii, ale jednoduché principy stravování v souladu s přírodou. Autor výrazně podotýká, ...
Kniha - Peter Mayle, 190 strán, česky, brožovaná bez krytu matraca Pôvabný kulinársky cetopis, v ktorom nás autor, anglický spisovateľ žijúci v Provenci, zavádza do všetkých kútov Francúzska, krajina preslávené gastronomickými zázraky. Vyzbrojený nožom, vidličkou a vývrtkou čitateľa sprevádzať na proklamovaný ...
New cover for the paperback of "The Naked Chef". Britain''s most exciting young chef, Jamie Oliver combines bold flavours and fresh ingredients within simple recipes. He is at the cutting edge of modern life and modern British cooking. "The Naked Chef " has something for everyone - from those who want ...
Kniha – autor Tereza Pavcová, česky, pevná bez přebalu lesklá.Trend zero-waste, čili nulového odpadu a maximální využitelnosti, obletěl celý svět a není snad nikdo, kdo by o něm v poslední době neslyšel. Kniha Moje zero-waste kuchyně vás naučí, jak neplýtvat potravinami, a jak i ze zdánlivě nezpracovatelných ...
Kuchařka, která čeká, až ji napíšeteMít doma otrhaný sešit plný osvědčených rodinných receptů psaných rukou bylo kdysi běžné. Dnes už jsme na něj však vlivem internetu trochu pozapomněli. Recepty na vývar, jaký dělávala vaše babička, nebo na svíčkovou od maminky však na webstránkách nenajdete. Ty je ...