Kniha – autor Tereza Pavcová, česky, pevná bez přebalu lesklá.Trend zero-waste, čili nulového odpadu a maximální využitelnosti, obletěl celý svět a není snad nikdo, kdo by o něm v poslední době neslyšel. Kniha Moje zero-waste kuchyně vás naučí, jak neplýtvat potravinami, a jak i ze zdánlivě nezpracovatelných ...
Kuchařka, která čeká, až ji napíšeteMít doma otrhaný sešit plný osvědčených rodinných receptů psaných rukou bylo kdysi běžné. Dnes už jsme na něj však vlivem internetu trochu pozapomněli. Recepty na vývar, jaký dělávala vaše babička, nebo na svíčkovou od maminky však na webstránkách nenajdete. Ty je ...
Je to víc než hezký sešitek - i když to je vlastně taky. Může to být záznamník toho, co jíte a jak cvičíte, když se rozhodnete lépe vypadat. Na každé stránce najdete také něco k pobavení či k zamyšlení nebo na inspiraci, třeba rozumné a citlivé rady lidí, kteří to s dietou už zkoušeli a prozkoumali cestu. ...
Cestopisná kuchařka Itálií, Francií, Rakouskem a Španělskem. Kdo by rád nepoznal cizí kraje s jejich velkolepou nabídkou chutí a vůní? Cestopisy vybranými zeměmi Evropy s návodem jak ochutnat místní speciality v teple domova. Vyzkoušené recepty, doporučená vína, dostupné ingredience.
Je úplně jedno, z jakého důvodu jste se rozhodli stravovat podle zásad low carb nebo bez lepku – jestli kvůli zhubnutí, ze zdravotních důvodů nebo prostě jen proto, že vám to chutná – chleba a housek se určitě vzdáváte jen velmi neradi. Obložené chlebíčky, chleba s máslem nebo čokoládové houstičky jsou ...
Kniha - autor Cornelia Schinharl, 64 stran, česky, Brožovaná bez přebalu lesklá Kari pokrmy jsou jednoduše skvělé - ať už jde o indické nebo thajské, zeleninové, masové nebo s rybím masem. Příprava je snadná a většinou velmi rychlá. Už při vaření to v kuchyni nádherně voní. A hosté bývají z exotických ...
Průvodce Prague Wine Guide 2013 byl sestaven na základě nezávislého hodnocení v soutěži Prague Wine Trophy 2012, ve kterém bylo ve třiceti kategoriích posuzováno 1 166 vín. Vzorky, jejichž bodové ohodnocení dosáhlo 80 bodů (ze 100 možných), byly zařazeny do této publikace. Průvodce je rozdělen na část ...
S alergeny i bez nich JÍM - NEJÍM s alergeny i bez nich = jednoduchá volba, další možnost totiž není… I s potravinovými alergiemi si můžete dopřát, na co máte chuť. Poradíme vám, jak na to. Jana Pechmanová pro vás vybrala a upravila 80 klasických i moderních receptů. Ať už máte potravinovou alergii, ...
Autor : Iva Kohoutková, Popis : Když před čtyřmi roky vyšla od Ivy Kohoutkové , autorky do té doby neznámé, kuchařská příručka Pečeme bez lepku , zaznamenala nečekaný ohlas. Příčina tohoto ohlasu tkvěla ve skutečnosti, že autorka se při její tvorbě spolehla především na své vlastní zkušenosti. Jako matka ...
Co to vlastně je Buddha Bowl? Jde o pestrou směs mnoha zdravých přísad v jedné míse. Je tam lákavě naaranžováno vše, co člověk potřebuje k snídani, obědu nebo večeři. A tahle mísa nejen že vypadá neodolatelně lahodně – ona tak i chutná, cítíte se po ní fit a zároveň vám dodá sílu. A proč jsou Buddha ...
Výživa mocně ovlivňuje mysl, emoce, fyzickou a imunitní odpověď organismu. Barevná dieta vysvětluje, proč pro nás některé potraviny nejsou vhodné a jiné naopak zvyšují naši pozornost a energii. Barevná dieta vám umožní využít posledních vědeckých poznatků, vyhnout se potravinám nevhodným pro váš tělesný ...
"Každý je zná – a snad každý je miluje! Tato kuchařka ukazuje, že výroba a příprava domácích hranolek je jednoduchá – a přitom kreativní. Ty tam jsou mražené hranolky ze samoobsluhy! Mnohem lepší jsou domácí hranolky – ať už klasické, nebo belgické, zeleninové nebo kulaté, hubené či nekonečné. A co omáčky? ...
Tato kuchařská kniha si vytkla za cíl být především přehlednou příručkou pro lidi zamilované. Ale ani v lásce se vžd ycky všechno nepovede, proto se Vám může hodit kniha první pomoci. Návštěva už klepe na dveře? Necítíte se tit? Tak obyčejnou věc jako třeba papriku má přece doma každý. Stačí nalistovat ...
Přejít na bezlepkovou dietu je pro většinu lidí krokem zcela nedobrovolným a často také nahánějícím strach. I autorce Martině se najednou otevřely dveře do neznáma, když se příznaky nesnášenlivosti lepku projevily u jejího muže Honzy. Postavila se však výzvě čelem. Po dlouhé sérii experimentů jí začaly ...
Med ve všech podobách. Med ochucený, medové speciality i med jako přísada v desítkách pokrmů! V této knize odhalíte netušené možnosti, jak využít med v domácí kuchyni: Ochucené medy, perníčky, zmrzlliny, džemy, želé, likéry, karamelky a další cukrovinky, dezerty, moučníky, oříškové tyčinky a flapjacky, ...
Ve třetím díle lifestylového bestselleru Vaříme podle Herbáře vám Kateřina Winterová a Linda Rybová představí kulinářské hity z další série televizního pořadu Herbář. Inspiraci k přípravě kosmetiky a skvělých jídel z bylin, zeleniny a masa autorky posbíraly při svých toulkách přírodou ve všech ročních ...
Jamie Oliver''''s no 1 bestseller, Happy Days with the Naked Chef. Jamie is one of Britain''''s best-loved chefs who has made cooking interesting and accessible, not only for a new generation but for all those who love good food. He believes in getting the most out of ingredients and making tasty, easy, ...
Kniha Tajemství dezertů Carte d''''Or přibližuje historii zmrzliny od starověku po současnost a představuje lákavé recepty na lahodné zmrzlinové dezerty a koktejly s řadou prémiových zmrzlin Carte d''''Or. Kniha vznikla ve spolupráci se šéfkuchaři bratry Vladimírem a Tomášem Kroftovými. vydáno: 200812rozměry: 200,0 ...