Tato houbová kuchařka vychází jako doplňující publikace ke knize Celoroční průvodce houbaře. Jiří Baier v ní připravil více než 120 receptů z hub, které se dají sbírat během všech ročních období. Většina receptů je doplněna fotografií hotového jídla. Mimo jiné zde najdete i podrobně zpracované a vysvětlené ...
Mladý slovenský kuchař Marcel Ihnačák, známý kromě jiného z kampaně v Lidlu, kde vaří s Romanem Paulusem, má za cíl oslovit v kuchařce hlavně mladé lidi a dodat jim odvahu začít vařit: "Chtěl bych odstranit strach z vaření, který lidem občas svazuje ruce a brání jim v tom, aby si osvojili kuchařské umění, ...
Kniha – autor Michal Thoma, 224 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá.Čaj je hned po vodě druhý nejrozšířenější nápoj vůbec. Ze své kolébky ve starověké Číně se rozšířil do celého světa a dnes se pěstuje v desítkách zemí na pěti kontinentech. Existují stovky druhů a variant čaje, jež se liší vzhledem ...
Knihkupecké pulty jsou plné kuchařských knih, které jsou si mnohdy tak podobné! V kuchařce starého rybáře - Jak jsem potkal a snědl ryby se autor Luděk Švorc pokusil o netradiční pojetí: k jednoduchým receptům na české ryby, které zvládne připravit rybář v kuchyni uvyklý i úplný začátečník, přidal příběhy ...
Rady a návody z tejto knihy premenia aj pečenie rýb a mäsa na otvorenom ohni na zaujímavé dobrodružstvo a ich konzumáciu na nezabudnuteľný zážitok.Název: Pečenie, údenie, grilovanie.Autor: Jürgen a Petra LorenzoviJazyk: slovenský jazykNakladatelství: Ottovo nakladateľstvoZnačka: Ottovo nakladateľstvoDruh: ...
Jezte živě, jezte zdravě - dostaňte z jídla maximum.Obohaťte svůj život syrovou stravou a dostaňte z jídla maximum! Je podle vás raw strava nudná a jednotvárná? Považujete ji za trend, který brzy odezní? Nechte se vyvést z omylu! Úspěšná blogerka Barbora Karchová z webu Rawmania přináší ta nejlepší jídla, ...
Milá společnost, šálek kávy nebo čaje a cupcakes – malé dortíčky – krásky pečené v papírovém košíčku. To jsou zákusky s vynikajícím krémem, různých příchutí, zdobené voňavou skořicí, křupavými oříšky, čokoládou dodávající pocit štěstí, různými druhy ovoce, jedlými bylinkami nebo jen posypané cukrovými ...
Chcete se o své děťátko postarat co nejlépe, jenže po tom, co zazněla diagnóza potravinová alergie, cítíte bezradnost? Tato kniha přináší ucelený úvod do problematiky a bezpečně vás provede všemi úskalími dietního stravování. A navíc vám poradí, jak dopřát dítěti vyváženou stravu. Recepty pokryjí vše ...
Kniha – autor Alena Bezděková, 0 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá.Vodka je naprostou jedničkou mezi destiláty, ať už čirými, nebo míchanými. Znalci nabízí jemné chuťové nuance bez ohledu na to, zda ji konzumuje s ledem, nebo bez něj. Tato kompaktní příručka vypráví vzrušující příběh oblíbeného ...
Kniha - První autorská kuchařka herečky Kateřiny Winterové navazuje na úspěch pěti dílů knih o jídle Vaříme podle Herbáře - autor Kateřina Winterová, 256 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá.První autorská kuchařka herečky Kateřiny Winterové navazuje na úspěch pěti dílů knih o jídle Vaříme podle HerbářeTo ...
Sedmé vydání prestižní publikace "Nejlepší vína České republiky – Průvodce 2020–2021". Vše, co potřebujete vědět o českých a moravských vinařských podoblastech, vínech a vinařích přehlednou a atraktivní formou. Výběr nejlepších tuzemských vín a vinařů pro rok 2020/2021. 276 stran, 875 doporučených vín ...
Kuchařka plná báječných českých i světových receptů, bez kterých se žádná holka (nejen ta na vdávání) neobejde! Na stránkách knihy se rozepsaly tři generace žen do osmi nabušených kapitol. V kuchařce najdete recepty snadné i obtížnější, všechny napsané jasně a s jasným cílem – dojít k oltáři! A jak s ...
Kniha - autor Vladimír Poštulka, 124 strán, česky, firma s lesklým krytom Známy gourmet kritik a labužník Vladimír Poštulka vytvoril portréty 25 najslávnejších kuchárov, ktorí sa objavujú na televíznych obrazovkách na celom svete. Vo výpravnej publikácii nechýba ani Čech Zdeněk Pohlreich. Životné príbehy ...
Las mejores recetas de la cocina tradicional checa. Los checos siempre comían con muchas ganas. Las mujeres checas han adquirido fama como excelentes cocineras, ya que su "arte” se basa en recetas tradicionales, ingredientes auténticos y métodos verificados que se heredaban en las familias de generación ...
Le migliori ricette della tradizionale cucina ceca. Ai Cechi da sempre piace mangiare. Le donne ceche sono diventate famose come ottime cuoche forse anche perch? la loro ?arte? si basa su ricette tradizionali, ingredienti genuini e procedimenti provati che le famiglie si sono trasmesse di generazione ...
Voda je fenomén, díky němuž může na Zemi existovat život. Tato výpravná kniha přináší inspirace, jak z ní vytvořit jednoduché domácí nápoje pro zdraví. Najdete zde řadu způsobů, jak spojit lahodnou chuť ovoce, bylin, plodů a jedlých květů se životodárnou tekutinou. Připravovat si je můžete univerzálně, ...
Co se stane, když se řekne pizza, guláš, eintopf? Nebo rostbíf, pilaf, boršč? A co způsobí šuej-ču-žou, suši, tortilla či Sachrův dort? Nejspíš se dostaví libá představa chuťového zážitku a začnou se sbíhat sliny. Aby ne, když to jsou skvosty národních kuchyní, s nimiž jsme se mohli setkat při zahraničních ...
Moderní a ucelená příručka pro moderní maminku – kuchařka, ve které autorka představuje recepty na výživné a chutné pokrmy pro miminka a batolata, vyšla poprvé v roce 1991. Od té doby se z ní stal vzor pro všechny maminky na celém světě. Naprostý bestseller mezi kuchařkami pro děti Řada doporučení, nadšené, ...
Kniha - autor Kateřina Winterová, 256 stran, česky, Pevná s přebalem lesklá Byliny, zdraví a inspirace, to je motto pořadu Herbář od počátku. A co dál? Co třeba koření? Exotické, léčivé a plné chutí! Koření, to je světová kuchyně a herbář v jednom. "Držíte v rukou můj herbář koření, světových bylin, ...