Aktuální 8. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled aktualizovaných legislativních a hygienických předpisů, kapitolu "NOVÉ RECEPTURY", která odráží ...
Tato kuchařka z edice Vaříme s dietní sestrou je určená pacientům, kterým byla diagnostikována dna a vysoká hladina kyseliny močové. Dna neboli podagra či lidově pakostnice je onemocnění projevující se metabolickou poruchou purinů. Při nemoci dochází k ukládání krystalek kyseliny močové do kloubů, ledvin ...
Plánované datum vydání: 12.09.2012V dalším díle tajných receptů naší babičky si uděláme výpravu do staročeské kuchyně. Tradiční, léty prověřené rodinné recepty, přijdou k chuti i dnes a obohatí váš jídelníček. Ilustrace pocházejí ze starých obrázků a pohlednic týkajícíh se kuchyně.rozměry: 153 x 120počet.
Kniha – autor Iva Trhoňová, 192 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá.Upečte si doma chléb, bagety, pizzu či kynuté sladkostiPřipravit domácí pečivo není složitá věc. Nechte se autorkou provést světem pečení z kvásku i z droždí. V knize najdete všechny potřebné informace: Jak si připravit kvásek, jak ...
Kniha - autor Petr Šulc, 48 strán, česky, pevný bez lesklého krytu Advent je zase tu. Snehové vločky tancujú nad krajinou, mráz vykreslil v oknách prekrásnej inovať. Dozaista cítite i vôňu vianočného punču. Určite si spomínate, kedy ste našla pod stromčekom svoju prvú bábiku. Vianoce sú časom rozžiarených ...
Kniha - autor Klára Trnková, 72 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá.V poslední době slýcháme často katastrofické zprávy z různých oblastí našeho života a prodíráme se různými zákazy a příkazy, které se většinou zdají být nesmyslné. Jsou to často jen alibistické nekoncepční úlitby ekologii, které vypadají ...
Kniha – 160 stran, česky, pevná bez přebalu matná Nová kuchařka z edice Apetit sezona, která vychází už 9. 11. 2017, přináší spoustu nápadů, jak si tím nejlahodnějším způsobem zpříjemnit svátky i dlouhé zimní večery. Vychutnejte si to nejleps?i?, co ma?te ve spi?z?i a co nabi?zeji? zimni? trhy i supermarkety! ...
3. kuchařka z edice Apetit sezona Vařte z čerstvého ovoce, zeleniny a bylinek! Ve třetím dílu nové řady kuchařek z kuchyně časopisu Apetit najdete více než 100 receptů na měsíce červen, červenec a srpen. Jako hvězdy v nich září všechny letní suroviny, které tolik milujeme – třešně, meruňky, rajčata, ...
Kniha – autor Eleonora Galassová, 304 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá.Řím – těžko bychom v Evropě hledali město víc prostoupené dějinami a tradicí. Jejich odraz se promítá i do pestrosti zdejšího jídla. Eleonora Galassová, italská novinářka, bloggerka a instagramová hvězda píšící o jídle, vás ...
Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na vlastní ...
II. doplnené a rozšírené vydanie Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované ...
Na stránkách druhého dílu autoři vstupují do sklepů a sledují zázračný proces, kdy se hrozny révy vinné přeměňují ve víno. Kapitoly zahrnují širokou škálu témat. První dvě kapitoly se podrobně věnují historii výroby vína a vývoji vinařské architektury. Následuje kapitola o složení vína a nejrozsáhlejší ...